Bugarska pred bankrotom, odlaže se ulazak u evrozonu!

Plaće su porasle jedno 5 puta od 200€ .,1995, na 1050€ danas...

croatia-wages.png
Eh Marine, ako bi uporedio hrvatske plate sa ovima gde moja malenkost živi morao bi da dođeš do krajnje neprijatnog zaključka da su mnogo bliže srpskim nego li najprosečnijim prekookeanskim…

I da vidiš da ovi što ih ovde primaju ništa pametniji nisu od toga.

Prijatelju mi imamo finacijsku imovinu kućanstva u iznosu 590 milijardi kuna, od toga pola gotovina i depozit na bankama, u osiguranjima i mirovinskim fondovima imamo 165 milijardi kuna,u dionicama i investicjski fondovima imamo 112 milijardi kuna. Zlata smo lani kupili 4,5 tone..

A gdje su nekretnine, stanovi i apartmani, koji svakog u RH su učinili milijunašem i vrijede više od financijske imovine građana. Znaš koliko se stanovi plaćaju u Splitu po 3000€ kvadrat, lani sam osobno prodao zemlju na padinama Mosara, 175 € kvadrat, građevno zemljište.

Prije bar dana država izdala obveznicu do 1.4 milijarde € na dvije godine, koju su mogli kupiti isključivo građani/državljani, kamata 3.65%(nema poreza), sve razgrabljeno, da su stavili dvije milijarde i to bi se prodalo.

1694449.jpeg
Koliko te HDZ plaća za par sati botovanja na forum.hr?

Prijatelju mi imamo finacijsku imovinu kućanstva u iznosu 590 milijardi kuna, od toga pola gotovina i depozit na bankama, u osiguranjima i mirovinskim fondovima imamo 165 milijardi kuna,u dionicama i investicjski fondovima imamo 112 milijardi kuna. Zlata smo lani kupili 4,5 tone..

A gdje su nekretnine, stanovi i apartmani, koji svakog u RH su učinili milijunašem i vrijede više od financijske imovine građana. Znaš koliko se stanovi plaćaju u Splitu po 3000€ kvadrat, lani sam osobno prodao zemlju na padinama Mosara, 175 € kvadrat, građevno zemljište.

Prije bar dana država izdala obveznicu do 1.4 milijarde € na dvije godine, koju su mogli kupiti isključivo građani/državljani, kamata 3.65%(nema poreza), sve razgrabljeno, da su stavili dvije milijarde i to bi se prodalo.

1694449.jpeg

Бог те мазо, па за вас је Монако *****, колико сте богати... :hahaha:

U Srbiji cujem da cene rastu bukvalno na dnevnom nivou.

Da li je to istina?

Расту цене , али за робу која долази са простора ЕУ и САД , роба која је домаће прозводње није се променила ни за динар , то говори да је инфлација у земљама Запада а не у нашој земљи .

Back