Бугарска компанија тражи у закуп 1.200 квадрата у Пироту и запошљава 300 радника

Мађари не уписију Србе у Мађаре .то је разлика .Бугари би Србе да побугаре .

запослиш се у фабрици и ако си Србин изјасниш се као Бугар и добијеш папире .то је као Турчење !

не знам зашто се то олако схвата .

тако су урадили са пола Македоније

дај ми доказ да је то неки србин урадио.Ако ми будеш дала конкретан доказ повероваћу.

покрали сте пола народа у Макеоднији , сада би и југ Србије .гори сте од Турка .заправо и јесте Турци .
Najurimo te imperijaliste!

Neka ljudi sede kod kuće i uče istoriju. Kome još treba posao?

то није истина , ето , ту лежи проблем .Бугари заиста то верују и имају стратегију којом заузмају територије .Погледајте Македонију , половина Македонаца су постали Бугари .

За мене су Бугари и Шиптари потпуно исти , чак су Бугари гори јер те Шиптар неће ако ниси Шиптар , док Бугар хоће.ТУРЧЕЊЕ
Upravo to. Prozelitska nacionalna ideologija, skoro svaki živ Bugarin ima nekakvu potrebu da ubeđuje Srbe da su i oni “Bugari”, valjda ih tome podučavaju u školi.

Egzarhizam.

Бугарска компанија тражи у закуп 1.200 квадрата у Пироту и запошљава 300 радника

Бугарска текстилна компанија, “Raw tex" и поред неуспелог покушаја да пронађе решење за покретање производње у "Аха Мури", за које индиректно "оптужује" актуелног стечајног управника, ипак не одустаје од намере да крене са послом у Србији.

Бугарски послодавац је у фази закупа поростора и потражње за радницима. Процена је да би у старту било упослено 150 до 300 радника.

http://www.juznasrbija.info/biznis/...adrata-u-pirotu-i-zaposljava-150-radnika.html

Бугари су научили и добро утврдили своју империјалистичку политику .ово што Бугари раде није ни мало наивно .
преметила сам велику количину Бугарске пропаганде , специјално у последњих неколико година .дошло је до врхунца последњих месеци.

Шире се и на Србију ..Македонцима дају пасоше и уписују их у Бугаре а нама купују фабрике да би то исто урадили .

Да ли ви знате да Бугари тврде да су нас ослободили у другом светском рату , да су они били партизани .

Бугаризација је једнако опасна као и Албанизација МОЖДА ЧАК И ОПАСНИЈА!

Где је државна политика према Бугарској .:think::rtfm:

пробуди се сутра на југу и постао си Бугар .нуде и Србима држављанство .

U Pirotu su vecina stanovnistva Bugari
:D

И мени би било срамота баш ти да си Бугарка. ;)

Baš vas je ovde bilo neverovatno mnogo Bugara koji govorite srpski dok su vam finanCirali one vaše NVO iz Dimitrovgrada i Bosilegrada. Presušili izvori, ne plaćaju više da se iz kancelarije širi bugarizam?

Makedonci su vam provalili nzm koliko i IP i fizičkih adresa, sve sama nevladina organizacija, sećaš se? To su bili listinzi i listinzi, video si i sam. Bejahu to lepa vremena.

Исто там, на исти саjт има и Бугарки. ;)

13ef3ea1cac22b9f9febcd43f06cdc7f.jpg

fd7aa698b716c910c5f601c582b819a1.jpg

И коjа je поента? :think:
:rtfm:
24DF7224-EA00-4116-B9E5-6F3ECC5CB700.jpeg

Baš vas je ovde bilo neverovatno mnogo Bugara koji govorite srpski dok su vam finanCirali one vaše NVO iz Dimitrovgrada i Bosilegrada. Presušili izvori, ne plaćaju više da se iz kancelarije širi bugarizam?

Makedonci su vam provalili nzm koliko i IP i fizičkih adresa, sve sama nevladina organizacija, sećaš se? To su bili listinzi i listinzi, video si i sam. Bejahu to lepa vremena.
Ja vrsim bugarska propaganda besplatno;)

Ovde sam prestao da čitam

Da li iko može da zamisli kako izgleda fabrika gde na 1200m2 radi 300 radnika

Dakle proizvodnja, magacini, kancelarije, zajedničke prostorije, putevi unutrašnjeg transporta i sve to na 1200 m2 za 300 radnika.
Kakvi sve debili umišljaju da su preduzetnici.

Back