BUGARSKA 2006

Vesna Ks

Domaćin
Poruka
3.132
Epa ljudi,posto Grci ,izgleda,stvarno podizu cenu ind.viza na 60E 'ajde da mi opet razmatramo Bugarsku.Do skoro je postojala ova tema,ali ne vidim je vise.Dakle,ja imam jedno iskustvo i to iz Suncevog Brega i uopste nije bilo lose.Samo-da podjem prvo od mana:kazes da ides na more,a onda juris bazene da se isplivas(po neki dan nije lose more,ali cim malo dune eto talasa i spasioci ti ne daju da ides dublje od pupka,a i navuku se trave...),drugo ako neces u neku selendru vec malo sadrzajnije mesto i ne prodjes bas jeftino(npr.cene ulicne hrane u S.B. su bile oko 2,5 puta vece nego u Pomorju).Ali sve je jako lepo sredjeno,bezbroj zanimljivih mesta za islaske,odlicno povezana turisticka mesta (minibus,vozic,fijaker...)povoljne cene u kafanama,mladi kazu par jako dobrih diskoteka,prelepi hoteli sa jos lepsim bazenima,izuzetno ziv centar,luna parkovi i odlican aqua park...Preporika za one sa dubokim dzepom -hotel Viktoria palace,a za plici dzep neki od jeftinih hotela na samoj plazi(Hemus,Ljuljin,Pirin)-jesu starudije,ali opet dovoljno pristojni(cisti su),a lokacija je super.Na tom delu plaze je kompleks Paradizo gde cete iznajmiti lezaljku i suncobran i boraviti ceo dan u lepom abientu,kupati se u lepom bazenu sa izdvojenim plicim delom i dva tobogana,dva bara,restoran,maseri...a na plazi ste,more je ispred nosa,odbojka na pesku...mmm.ma lepo bese,cak i moj muz hoce ponovo tamo,a prosli put sam ga jedva ubedila.
E,sad bih mozda promenila mesto(ako se odlucimo za Bugarsku)ali da isto tako bude sadrzajno-znam da su slicni Albena i Zl.Pjasci.Ima li jos koja preporuka?
:? :| :-) :D

Back