eremita
Zaslužan član
- Poruka
- 117.177
Бугари очигледно верују да је Северна Македонија ЊИХОВА ТЕРИТОРИЈА и да имају право тамо да газдују - мислим да су у тешкој заблуди...............
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I šta su ti rekli?Bio sam i tamo.
Da su Srbi bili okupatori Makedonje.I šta su ti rekli?
Бугари очигледно верују да је Северна Македонија ЊИХОВА ТЕРИТОРИЈА и да имају право тамо да газдују - мислим да су у тешкој заблуди...............
Ja normalno komuniciram sa tobom a ti se proseravaš.Da su Srbi bili okupatori Makedonje.
Ne se ''proservam'',isto normalno komuniciram.Eva sta pisu Makedonci,na makedonskom forumu:Ja normalno komuniciram sa tobom a ti se proseravaš.
Eno ti je tema tamo pri vrhu.Makedonci vam otvoreno kažu da nisu bugari i da vas ne žele.Da hoćete sa šiptarima da okupirate Makedoniju.
Ne se ''proservam'',isto normalno komuniciram.Eva sta pisu Makedonci,na makedonskom forumu:
Српскиот терор врз Македонецот
http://www.forum.kotle.ca/showthread.php?tid=459
Zabavljaj se malo.Ne se ''proservam'',isto normalno komuniciram.Eva sta pisu Makedonci,na makedonskom forumu:
Српскиот терор врз Македонецот
http://www.forum.kotle.ca/showthread.php?tid=459
Znači @хан Ацо kao što rekoh,probaj normalno da komuniciraš.
A ne da glumiš političkog delegata.
Dao sam ti link na temu sa najvećeg makedonskog foruma gde Makedonci sasvim objektivno raspravljaju o problematici između njih i vas.Odvoj vreme pa izčitaj temu.
Sem toga još je zanimljivije pogledati popis stanovništva.
Bugari bukvalno ne postoje u MKD.
https://sr.m.wikipedia.org/wiki/Демографија_Северне_Македоније
Kasnite u političko kulturnom razvoju za Srbima barem 100tinjak godina.A to je mnogo.
Ja nikada nisam bio za to da pravimo neku zajedničku državu.25% Šiptara u Makedoniji 2002. Sad ih je sigurno 30%.
Ja nikada nisam bio za to da pravimo neku zajedničku državu.
Problem šiptara je međunarodni i tako će biti rešavan.
CG Sr MKD imaju isti problem sa šiptarima i biće zajednički rešen.
Bugarska u svemu tome može da bude jedino faktor koji će biti na strani šiptara.Onako sa leđa qrvinjski kao i pre kroz istoriju.
Sve to samo potvrđuje ono što sam rekao.Македонија је одавно двонационална држава, македонско-шиптарска. Свака македонска власт задњих 20 година даје све веће и веће уступке Шиптарима без којих више не може да се формира влада. Шиптари су толико зауздали Македонију да држава Македоније исплаћује пензије шиптарским терористима који су 2001 дигли устанак у Македонији.
Има крајева у западној Македонији у којима Македонија нема суверенитет. Крајеви у које ни македонска полиција не залази. Многи Шиптари у Македонији не плаћају порезе ни струју.
Jesu ušli Bugari u Sofiju?Бугари се противе повратку српског језика у македонске школе
Шефица бугарске дипломатије Екатерина Захаријева оштро је критиковала одлуку власти у Скопљу да у школски програм врате српски језик, наводећи да је „македонизам идеја настала у Београду и Москви”.
„Не знам да ли се ради о новој провокацији, али су све тамошње странке апсолутно сагласне о овој теми”, рекла је Захаријева телевизији БТВ.
Бугарска министарка сматра да је повратак српског језика у македонске школе део плана да се "језик што више приближи српском, а удаљи од бугарског".
"То побија тезу да је веза са Србијом и Русијом прекинута. Напротив, македонизам је идеологија настала у тим државама", рекла је Захаријева.
----------------------------
Eto veselja za velikosrbijance.
Palo mi je na pamet, da li bi mi primili nazad Makedoniju na status iz 1912?