БУГАРИ ДИГЛИ ГЛАС ПРОТИВ МИГРАНАТА: Такозвана интеграција миграната у Европи званично није успела

Die Deportationen aus den Territorien, die von Bulgarien während des Zweiten Weltkriegs besetzt waren, liefen planmäßig bis zum 29. März 1943 weiter. 11.343 Juden wurden in das Vernichtungslager Treblinka deportiert.[
Ako je do marta 1943 deportovano u konc logor Treblinka 11.343 Jevreja
( a valjda ih je u Bugarskoj toliko i bilo) onda lazes bre pa ne znas za dosta.

Ostavite 1943-u godinu to je davno prošlo.Neka on objasni kako su Turcima menjali ime pa ko je pristao u redu a ko nije napolje za Tursku.
To je bilo za vreme Todora a toga se on dobro seća.Niko nije ni repom mrdnuo.

Pa ne ruši se društvo zbog jedne pucnjave. Niti 100 njih.
Vrlo, vrlo naivno....

vidim da si "novi"..............sinko. samo mi koji smo dovoljno dugo ziveli da znamo kakav je svet izgledao pre 30 godina mozemo znati dal je samo jedna pucnjava moze promeniti svet.
Nije u pitanju jedna pusnjava vec doziran pritisak na javnost kako bi se drustvena psihoza svela na americki model "slobode".........kada svako mora nositi oruzje , kada je svako sumnjiv, kada na vratima imamo 10 brava, katanaca, lanaca, senzora, ..............JER SAMO TAKO , KADA JE NAROD ZAKLJUCAN I NEPOVERLJIV , ODSUTAN OD KONTAKTA SA OKOLINOM I POVUCEN U SVOJA CETIRI ZIDA, .........STRAHOVLADA NEKOLIKO NAJBOGATIJIH FAMILIJA MOZE OPSTATI.
U ovom slucaju se misli na "globalne familije" pa je zato aktivnost oko ulivanja straha stanovnistvu aktuelna u celom svetu.

a ti pozuri da popijes to mleko iz flasice...........ce se oladi.

Ostavite 1943-u godinu to je davno prošlo.Neka on objasni kako su Turcima menjali ime pa ko je pristao u redu a ko nije napolje za Tursku.
А теби жао Турака и њихових имена?

Наши хришћани и муслимани живе у миру. Бугарска је пример верске и етничке толеранције. Она је једина земља која је спасила своје Јевреје током Холокауста“, наводи се у изјави.
Da, da, kad su ih proterali krajem osamdesetih. Samo oni nemoj o toleranciji da pricaju.

А теби жао Турака и њихових имена?

Čovek koji je studirao u Sofiji kaže do danas se kolega zvao kao Turčin a odjednom Vasil.Drugi Turčin kaže majku su pokrstili a posle su je proterali
sa drugim imenom i prezimenom i kada je umrla sahranili je sa Bugarskim imenom i prezimenom.Kako bi ti se to sviđalo? Možda smo mogli
i mi da pokrstimo naše Albance recimo Enver hođžu i njegovu ženu nezmiju? Šta kažeš na tu ideju?

Pa jel to je nesto loso?
Čovek koji je studirao u Sofiji kaže do danas se kolega zvao kao Turčin a odjednom Vasil.Drugi Turčin kaže majku su pokrstili a posle su je proterali
sa drugim imenom i prezimenom i kada je umrla sahranili je sa Bugarskim imenom i prezimenom.Kako bi ti se to sviđalo? Možda smo mogli
i mi da pokrstimo naše Albance recimo Enver hođžu i njegovu ženu nezmiju? Šta kažeš na tu ideju?
Веома добра идеја.

Pa jel to je nesto loso?

Веома добра идеја.

Dobra je ideja i sada nebi imali problema.Mislim da bi se na nas svalilo drvlje i kamenje.Turci su sedeli samnom na kafu u firmi.Lično sam pitao
hoće li Turska reagovati na to? Oni kažu Turska razmišlja ali tada je bio veliki brat Brežnjev.Dakle pravilno razmišljali Turci.

Back