Bug foruma

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
guda:
Jaaaoooo sto se folira... a trznula si se na mene danas... totalno bespotrebno.... Aj' u zdravlje... samo nam ti lepo i zdravo rasti u Milku od 300g sa keksom... :lol: :lol: :lol:
Nije bespotrebno prozivala si me par puta pre toga a i bila sam lose volje. :roll:
I nije sa keksom nego sa lesnikom. :wink:

inspirion:
Pa nije tesko biti jaka riba na krsti.

a kako si uspeo da upoznas toliki broj zena sa foruma?

btw, kakve porukice voli? :wink:

U pravu si batice, ali ovo je provereno sve iz prve ruke.. :D

Hm.. pa i nisam bas upoznao neki velik broj zena sa foruma, ali je zato to jedna odlicno probrana kolekcija za svaciji ukus.. :mrgreen:

Lilu? :P E pa necu ti kazem! D saznaj sam.. :wink: pa to ti je najlepsi deo, mogu ti samo kazati da ces se sigurno pozitivno iznenaditi ako uspes da je "otvoris".. :mrgreen:

chokolada:
guda:
Jaaaoooo sto se folira... a trznula si se na mene danas... totalno bespotrebno.... Aj' u zdravlje... samo nam ti lepo i zdravo rasti u Milku od 300g sa keksom... :lol: :lol: :lol:
Nije bespotrebno prozivala si me par puta pre toga a i bila sam lose volje. :roll:
I nije sa keksom nego sa lesnikom. :wink:

kad se mladja i starija dama pokace.a ne znas koja je sladja.Pa samo gledas na koju ces stranu prevagnuti.Frka,jos kad si pun piva

Steffan:
inspirion:
Pa nije tesko biti jaka riba na krsti.

a kako si uspeo da upoznas toliki broj zena sa foruma?

btw, kakve porukice voli? :wink:

U pravu si batice, ali ovo je provereno sve iz prve ruke.. :D

Hm.. pa i nisam bas upoznao neki velik broj zena sa foruma, ali je zato to jedna odlicno probrana kolekcija za svaciji ukus.. :mrgreen:

Lilu? :P E pa necu ti kazem! D saznaj sam.. :wink: pa to ti je najlepsi deo, mogu ti samo kazati da ces se sigurno pozitivno iznenaditi ako uspes da je "otvoris".. :mrgreen:

pa mi se kao i licno znamo? :shock:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back