Budžet?

Зоки

Legenda
Poruka
51.694
Koliko biste para dale za sex, dakle ne ono kao zavisi kome ili zavisi od trajanja, od dimenzija alatke i sl. svi znamo da žene prave budžet za sve, da nema žena u kući sve bi se raspalo... dakle o kojim ciframa pričamo? i aj da ne diskriminišemo ove što manje zarađuju, pa da uzmemo za primer da vam je plata 800€ muža naravno nema.

Manja plata 800 e . :eek:
Ma ne, 800€ je stavljeno kao referenca u smislu koliko biste odvojile ako vam je plata tolika. Možda sam se loše izrazio, trebao sam da pričam u procentima, možda... Sigurno neće niko ovde da napiše kolika mu je plata, pa to je veća tajna od centimetraže čoveče. Tako da ako bi dve žene napisale da bi platile do 200€ gde jedna ima platu 1800€ a druga 370€ (što mi naravno ne znamo) stvorili bismo potpuno krivu sliku. Mislili bismo da da ova sa 370€ nije u očajanju i ne bismo znali šta da joj nudimo. oplakah

Koliko biste para dale za sex, dakle ne ono kao zavisi kome ili zavisi od trajanja, od dimenzija alatke i sl. svi znamo da žene prave budžet za sve, da nema žena u kući sve bi se raspalo... dakle o kojim ciframa pričamo? i aj da ne diskriminišemo ove što manje zarađuju, pa da uzmemo za primer da vam je plata 800€ muža naravno nema.

Jel mogu ja da trazim vecu cifru nego vi iskusni svaleri?
Racunam da ako zene mogu da namlate pare kada prodaju nevinost mogu i ja da zaradim nesto :lol:

Nemam ništa protiv para-normalnih žena … One daju pare, a ti ih posle odereš, kao Musa jare ...

571365

Jel mogu ja da trazim vecu cifru nego vi iskusni svaleri?
Racunam da ako zene mogu da namlate pare kada prodaju nevinost mogu i ja da zaradim nesto :lol:
Mislio sam da sam ti već napisao odgovor. Dakle imaš moj blagoslov, samo ne radi se ovde o tebi i meni, tema su žene. Ako neka misli da treba tebi da plati više nego meni, bože moj, nek plati. Moj inbox je i dalje otvoren.

Mislio sam da sam ti već napisao odgovor. Dakle imaš moj blagoslov, samo ne radi se ovde o tebi i meni, tema su žene. Ako neka misli da treba tebi da plati više nego meni, bože moj, nek plati. Moj inbox je i dalje otvoren.

Pa i treba vise da mi plati, ipak dobija nesto cime ce moci da se hvali drugaricama i na forumu a ti dodjes kao jos jedna recka :mrgreen:

Back