Jel zna neko kako da nabudzim motor SKODE 105L i koliku bi snagu posle budzenja imao?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Brate, ne slusaj tatine sinove sto voze nove ili tudje automobile. Oni ne smeju ni ulje zameniti bez pitanja a kamo li se upustiti u neku budzevinu.
Bilo bi skupo da imas nekog oldtajmera, zbog delova i muzejske vrednosti. Bilo bi jos skuplje da diras neki novi auto. Imas upravo, pravi auto za igranje.
Nazalost, ovde ti niko nece pomoci jer su im jagode vaznije. Moras sam potraziti tutorijale na Y.Tubu i radi. Kad dodjes do el instalacije javi mi se na PP za nesto trikova oko ozicavanja, muzike rasvete i sl.
U medjuvremenu prvo proucavaj gradivo. Inace trebalo bi da znas, auto, koji ako uspes sastaviti, nece biti dugog veka zbog budzanja i neces ga moci bas registrovati zbog atesta. Ostace ti samo znanje i iskustvo a to je fantastican polazni kapital !
Aleluja !
Primer samo...
Mislim da je bezveze da otvaras nove teme a vezano je sve za jedan auto!
Bolje je da ukucas na guglu -skoda otpadi i mozda i nadjes neke delove nego ovde pitas za auto koji ne verujem da iko od forumasa ima a kamoli vozi.