Budva: Pokušaj silovanja na Slovenskoj plaži, već treći u mesec dana!

Moze da se predomisli, zar ne, mozda joj se nije dopao nacin udvaranja.

Ne znaci NEEEEEEEEEE, i oni su morali to da shvate. posto nisu, sada su tamo gde i treba da budu.

A komentar da je dala saglasnost??????? najverovatnije sada ce moci i da tu poTvrdu i da pokazu sudiji.??????

A da , samo da te podsetim, U SVAKOM MOMENTU, pa i u Samom Aktu, Osoba moze reci Ne i ako jos pokusava da se izvuce iz "Sada nezeljenog Seksa", druga strtana mora to da prihvati.
To samo u teoriji, treba dokazati da je uopste rekla ne i kad je rekla ne.
Mislim ne moze usred ebacine da kaze NE pa da ocekuje da ce odmah biti ispostovana pogotovo ako joj partner usred svrsavanja.

Da ne ulazim u to da li je to bio pravi ili navodni pokušaj silovanja, zanima me samo koliki moraš biti retard da bi otišla negde dobrovoljno, u sred noći sa likovima koje ne poznaješ, u stranoj zemlji. :confused: Aj da je u pitanju klinka od 15 godinica, pa i da kažem da je mlada, naivna, neiskusna i sl., ali nekako mi je neshvatljivo da neko sa toliko godina može da se ponaša tako nepromišljeno. Msm a šta je mislila da hoće da rade sa njom, da gledaju zvezde:roll:.

Da ne ulazim u to da li je to bio pravi ili navodni pokušaj silovanja, zanima me samo koliki moraš biti retard da bi otišla negde dobrovoljno, u sred noći sa likovima koje ne poznaješ, u stranoj zemlji. :confused: Aj da je u pitanju klinka od 15 godinica, pa i da kažem da je mlada, naivna, neiskusna i sl., ali nekako mi je neshvatljivo da neko sa toliko godina može da se ponaša tako nepromišljeno. Msm a šta je mislila da hoće da rade sa njom, da gledaju zvezde:roll:.

da slusaju ploce.

Back