Buducnost

Drage moje zene,

Sta mislite sta nas ceka u buducnosti?
U ovoj drzavi?
Na vasem poslu?
U privatnom zivotu?

Da li pomislite ikada i gde sebe vidite za 5 godina?

U državi ne mislim da će biti bolje, srećom nemam nešto kontakta sa državom, i ovo što imam gledam da rešim "preko veze".
Što se tiče mene lično vidim se zdravom, u istom gradu, sa možda većom porodicom i privatnim poslom, ako ne onda neko bolje radno mesto. Eto, skromno :D

posao i drzava me ne zanimaju kao ni ljudi,dakle jedna veoma lepa i svetla buducnost,pre svega ambiciozna

Pa pitala je zene, a ti se prvi javljas....sumnjiv si mi :D :D :D

- - - - - - - - - -

Drage moje zene,

U ovoj drzavi?
Na vasem poslu?
U privatnom zivotu?

Problemi se resavaju:
- drzava je promenjena,
- na posao se ne zalim,
- privatno se takodje ne zalim.

Za 5 godina, veca porodica, vise posecenih novih mesta na planeti, i ako ne budem lencuga, zavrsen doktorat i potpuno preseljenje sa poslom na univerzitet. Ali ovo poslednje malo teze :D

Drage moje zene,

U ovoj drzavi?
Na vasem poslu?
U privatnom zivotu?

Mislim da necu biti u Srbiji do tada...
Na poslu mi svejedno sta ce da bude - vise para mi skoro nista ne znaci
U drzavi ce biti velikih problema sa budzetom pre ili kasnije sto znaci da oni koji rade u javnom sektoru mogu biti u problemu.
U privatnom zivotu isto - ne verujem da ce biti promena.

- - - - - - - - - -

ZAsto si onda jos uvek ovde?
Sta je to sto te vezuje?

Nije valjda da ti zelis preko grane?

Duboko verujem gdinu Vučiću da će ljudima u Srbiji vratiti osmeh na lice. I sam roditelj, sigurno je da želi najbolje svojoj deci. Posla ima koliko god želite, ljudi ne vole da rade već da lenstvuju i vreme na poslu prekraćuju blejanjem po netu. U mojoj firmi medjuljudski odnosi nikad nisu bili poremećeni, baš zbog izostanka sumnje u budućnost.

Na privatnom planu, hmm, neka to ostane zasad tajna jer vidim da je na ovom forumu trač smisao postojanja mnogih. O deci još ne razmišljam, pošto vidim u šta današnji roditelju svoju pretvaraju. Plašim se da ne napravim istu grešku. Zato sam i došla na Krstarici da razmenim stavove, nadjem potvrdu mojih uverenja ili budem demantovana. Za sada prva varijanta ubedljivo vodi.

vidim kako vodim svoj mali pansion okružem maslinama i lijanderom na obali nekog grčkog ostrva i uživam u mirisima mediterana suncu i pesku do poslednje kapi sopstvene krvi.

a sad pritisni želju srednjim prstom pa okreni šoljicu naopačke :lol:

Poslednja izmena:
vidim kako vodim svoj mali pansion okružem maslinama i lijanderom na obali nekog grčkog ostrva i uživam u mirisima mediterana suncu i pesku do poslednje kapi sopstvene krvi.

To je bila moja zelja citav zivot.al za cg
Sad kad mi se to ostvarilo,kad imam kucu sa apartmanima,sad razmisljam kako cu je jednog dana prodati jer ne zelim da se bakcem sa ljudima
Kod mene je pazi sta zelis,jer meni se zelje uglavnom ostvaruju

Divno :zaljubljena:

Ja imam dva scenarija
Prvi je da sam ovde, vodimo vinariju mm i ja, radimo kao konji, ali smo se opametili pa putujemo svaki mesec na neku lepu destinaciju gde uzivamo u moru, kulturi, jedno u drugom, odmoru, u samom putovanju i odlasku...
Drugi je da zivimo na moru, u nekom mestu tipa Positano... imamo svoju kucicu, iza nje vinograd, masline itd... mali hotel sa par sobica, koje sama spremam, namestam, kuhinja u kojoj sama kuvam gostima i postavljam... i svaki dan nakon posla sednemo na terasu sa koje se pruza pogled na more, pijemo vino... i radimo :zper: svasta nesto... i neretko idemo na nocno plivanje... cele godine idem svaki dan u more, plivam i suncam se...

Ustvari poenta je biti srecan i nasmejan svaki dan... a na moru to uglavnom jesmo :)

- - - - - - - - - -

Čekaju vas gaćice preko usta. Ali vi to volite.

Cije? :lol:

- - - - - - - - - -

To je bila moja zelja citav zivot.al za cg
Sad kad mi se to ostvarilo,kad imam kucu sa apartmanima,sad razmisljam kako cu je jednog dana prodati jer ne zelim da se bakcem sa ljudima
Kod mene je pazi sta zelis,jer meni se zelje uglavnom ostvaruju

BIRAJ goste, ako mozes.
Najbolje starije bracne parove ili mlade bracne parove.

- - - - - - - - - -

p daj pare odma se pakujem

Samo daj ziroracun i reci koliko ti treba?

Divno :zaljubljena:

Ja imam dva scenarija
Prvi je da sam ovde, vodimo vinariju mm i ja, radimo kao konji, ali smo se opametili pa putujemo svaki mesec na neku lepu destinaciju gde uzivamo u moru, kulturi, jedno u drugom, odmoru, u samom putovanju i odlasku...
Drugi je da zivimo na moru, u nekom mestu tipa Positano... imamo svoju kucicu, iza nje vinograd, masline itd... mali hotel sa par sobica, koje sama spremam, namestam, kuhinja u kojoj sama kuvam gostima i postavljam... i svaki dan nakon posla sednemo na terasu sa koje se pruza pogled na more, pijemo vino... i radimo :zper: svasta nesto... i neretko idemo na nocno plivanje... cele godine idem svaki dan u more, plivam i suncam se...

Ustvari poenta je biti srecan i nasmejan svaki dan... a na moru to uglavnom jesmo :)

prvi scenario je ono sto te zapravo ceka, a drugi je srednji prst u solji.
ja nisam razmisljala tako daleko, ovo za pet godina je tako reci sutra i tu ne verujem da moze mnogo da se promeni. verovatno cu jos uvek imati ovaj posao i veliko dete ce upisati fakultet koji zeli, mali ce biti jos u osnvnoj skoli.
meni ce za 7-10 godina biti prekretnica jer cu tad verovatno da ostanem bez posla. posto ce biti neke otpremnine, razmisljala sam da pocnem da uzgajam koze. mislim da se poslu koji sad radm necu vracati,a i bce vrlo tesko da sa 50+ dobijem posao.
mm i ja smo se dogovorili da ako docekamo penziju, kupimo kamper i putujemo kad god i gde god nam padne na pamet

Back