Budućnost

gost 310829

Veoma poznat
Poruka
10.351
Ako uzmemo u obzir da ćemo preživeti 21. Decembar, i da na kratko zaboravimo da živimo gde živimo (čitaj ne znaš ni šta će sutra biti)...gde vidite sebe za godinu? 5? 10?
imate li uopšte planove u svom životu ili ste sve ostvarili pa čekate sudnji dan :lol:

Видим себе као успешног пословног човека, у слободној Србији без стране агентуре, без домаћег олоша.

Но какве везе ово има са овим пдф-ом?

Ako uzmemo u obzir da ćemo preživeti 21. Decembar, i da na kratko zaboravimo da živimo gde živimo (čitaj ne znaš ni šta će sutra biti)...gde vidite sebe za godinu? 5? 10?
imate li uopšte planove u svom životu ili ste sve ostvarili pa čekate sudnji dan :lol:

Odavno sam naucila da tu nema planiranja... korak po korak pa dokle stignem :lol:

Ja cekam taj smak sa nestrpljenjem, majkemi!

Da sedim pod nekom rajskom vockom golisava i sladim tako culo ukusa, a pored mene prolaze neki macani...:zper:
El tako izgleda sudnji dan??!

ako bi se prepucavo i svađo širok ti forum, fala

Не бих се препуцавао, још мање препуцаво или свађо, не дај Боже свађао, само кажем да је питање клиначко, па могу ти рећи и глупо. Ево кажи ми ти где ти видиш себе за 10 година? И на основу чега ти то себе видиш? Кад узмеш у обзир реалне ствари, пусти оно "хммм, пааааа,паааааа, видим се овамо и онамо", пусти ме оног клиначког маштања.

Не бих се препуцавао, још мање препуцаво или свађо, не дај Боже свађао, само кажем да је питање клиначко, па могу ти рећи и глупо. Ево кажи ми ти где ти видиш себе за 10 година? И на основу чега ти то себе видиш? Кад узмеш у обзир реалне ствари, пусти оно "хммм, пааааа,паааааа, видим се овамо и онамо", пусти ме оног клиначког маштања.

Vidi sinak, niko od tebe ne traži da predviđaš budućnost, nego da napišeš šta bi TI ŽELEO, iako je pitanje lično MOŽDA želiš da ga podeliš sa forumaškom javnošću.
ne bih više svoje vreme trošio na objašnjavanje nekom ko NEĆE ili NE MOŽE da razume. niš lično

Ако ти кажем, мораћу да те посечем катаном. Од рамена до кука, дијагонално. :lol:

Vidi sinak, niko od tebe ne traži da predviđaš budućnost, nego da napišeš šta bi TI ŽELEO, iako je pitanje lično MOŽDA želiš da ga podeliš sa forumaškom javnošću.
ne bih više svoje vreme trošio na objašnjavanje nekom ko NEĆE ili NE MOŽE da razume. niš lično

Ја ти написах шта бих желео.. Онако ја себе видим за 10 година, јер себе видим само тамо где то углавном зависи од мене, у другим стварима се не видим...

И ево, одговори ти где ти себе видиш?

podeliću se prasećom deobom na hiljade svojih naslednika...
ne mislim na mesne prerađevine, nego na žive svinje

images

Back