Ne znam sta da kazem...
Meni su super igrice kao CIV , ali opet ima i neki leteci robot koje programiras da ti donesu bateriju , samo se toga secam.Mene snabdeva igricama kolega sa ETF koji ih pre toga odigra, kao Baldurs gate, diablo assasin ili tako neke malene kao taj robot koji moze i da leti a radi logicko resavanje zadataka, pa viking , gde se desava saradnja tri lika...logicka igrica..
Tako da imam predselekciju...a tip je inteligentan preko 130IQ pa korisno dodje on voli i one fantazije, i one online grupne igre, ali sa dobrom energijom...
a opet meni su korisne igre kao 1914 koji pokazuju svu pakost i lukavost i degradaciju svega umnog kod igraca....to odigram na brzaka i spreman sam za pregovore u sledecih 5 dana...tj i kosim i vodu nosim , i palim i zarim, i mogu da budem i mekan, ali i da ugradim koske u dogovor...
Najvise mi odgovaraju stargate , one male igrice pucacina kosmicka, koju zavrsis za 20 min, i onda ides da radis nesto..
A ima tih igrica od 20 minuta dosta, 3,4,5 i to mi je najbolje, takve emisije i na tv volim u skolskom programu da te napune za tih 20 min, i onda radis nesto u zivotu..
Sid meier railroad npr , taman traje 25 min...