buducnost srbije-bolje propast nego beda

Manjaca:
Лажови. Кичму би вам Делије сломили петоколонашку. Највећи форум Делија, види шта кажу делије за Ратка Младића и потурице.

http://www.delije.net/forum/viewtopic.php?t=6355&highlight=%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%BA%D0%BE+%D0%BC%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D1%9B

http://www.delije.net/forum/viewtopic.php?t=6532&highlight=%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%BA%D0%BE+%D0%BC%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D1%9B
Ti balavče smanji strasti. Uvedi mozak u službu razmišljanja ne u ovo što hoćeš da pripisuješ tamo gde ne znaš ni A od azbuke.

serb_pagan:
za srbiju je sto puta bolje da potpuno propadne i nestane,nego da za 10-20 godina bude evropski prosjak i zemlja kloshara i divljaka...bolje je da se raspadne u sto delova,nego da je bugari,rumuni i albanci gledaju kao bedu i pljuju po srbiji kao po najgoroj sirotinji.. nacionalisti iz SRS-a,SPS-a i DSS-a ce dovesti srbiju do potpune propasti...bugari i rumuni nas vec pljuju..malo nam je vremena ostalo

Jes' ti ovo prepisao od kolege s kursa ? Mislim, program ovo-ono, gore-dole, vamo-tamo i tako to, extra, mis'im... :roll:

v.v.ilic:
Ti balavče smanji strasti. Uvedi mozak u službu razmišljanja ne u ovo što hoćeš da pripisuješ tamo gde ne znaš ni A od azbuke.

Балавац крепави си ти. Делије нису усташе као ви. Делије воле Ратка Младића. Делије мрзе потурице, усташе, шиптаре и говнаре који хоће да хапсе Ратка Младића.

v.v.ilic:
Na temu sam nabasao potpuno slučajno. Tražio sam tebe. Bio si uključen ali se nisi pojavio na palubi. Onda sam primetio box izmedju Korner Zastavice i onog drugog pa sam zareagovao. Ja Korner Zastavicu znam lično. Bio je iovde kod mene tri nedelje. A junak koji mu nudi bitku bolje da se sakrije. Korner Zastavica ima podršku celog Severa sa Marakane.
Što se tiče mojih političkih stavova imaš sigurno dobru predpostavku. Da me interesuju ne bih bio na ladji. :wink:

Kada bi on pred delijama rekao svoje stavove, o srpstvu i religiji, imao bi po dršku noža od svakog delije.
Hiljade drški bi mu virilo iz tela.

Korner zastavica:
Ti momci koji pisu na forumu delija imaju u proseku oko 16 godina i koji nemaju veze sa zivotom. . Znaci klinjaza uglavnom.
Osim par starijih likova koji su modovi,admini i sl.

Ma da. Po tebi delije su budale i glupani, ali naravno tebe obožavaju.
Inače si kao Srbin, ali iz dna duše mrziš sve srpsko i pravoslavno.
Sa tobom se razum surovo poigrava.
Mislim da ti nemaš kapi srpske krvi, nego si neki balija ili Hrvat odrastao u Bg, atavizam iz vremena bratstva i jedinstva.

delije ovo :confused: ....delije ono :shock:

yebote ,jedva sam ukapirao o kome se radi :D

ciganijagq7ge3.jpg

pricajte srpski da vas ceo svet razume!!

Back