Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Želeo bih da čujem komentare korisnika o budućnosti Satelitske Televizije. Da li je izgubila trku sa Internetom, jer mnogi kanali mogu da se gledaju on- line. Dalda skidamo tanjire ili ostajemo kao entuzijasti?
Želeo bih da čujem komentare korisnika o budućnosti Satelitske Televizije. Da li je izgubila trku sa Internetom, jer mnogi kanali mogu da se gledaju on- line. Dalda skidamo tanjire ili ostajemo kao entuzijasti?
Pozdrav i dobrodosao
Sto se tice tvog pitanja bar sto se tice Srbije jos uvek mi kaskamo za ostalim zemljama EU sto se tice interneta i ostalog. Kod nas postoji mnogo ruralnih predela gde nema ni signala za mob telefoniju tj operateri nisu nasli zashodno da i tim ljudima omoguce to. Da ne kazem da po pitaju telefona kako ih mi zovemo fiksni i koriscenja brzog interneta ADSL kaskamo takodje. Satelitska televizija ce ziveti bar jos minimum 10god to je moje misljenje, naravno zeleo bih da cujem i ostale kolege
pozz
I ja se iskreno nadam da će satelitska TV još dugo biti prisutna, u najmanju ruku sve do trenutka kada globalna internet mreža ne pokrije svaki kutak zemljine planete. A do tada svo oni koji se ne mogu odreći televizije gde god da krenu, zatim svi oni koji žive gde kablovski i telekom operateri još nisu stigli, sat tv operateri će imati potrebu da i dalje nude svoje usluge i time prave profit.