Buducnost reprezentacije Srbije

Poruka
21.519
Matic i Tadic sledece godine pune po 30 godina .. Ivanovic i Kolarov su odavno presli 30 .. To su 4 najvece zvezde u srpskoj reprezentaciji . Pitanje je sta posle njih ??? Da li ce i ko ce od novih iskociti u prvi plan ??? Kakva nam je perspektiva ?

Na primer u kosarci situacija i nije tako losa .. Kad Teo ( vec ima 30 godina ) jednog dana napusti nacionalni tim to i nece biti neka prevelika katastrofa jer ce Jovic , Kalinic , Bogdanovic i Jokic igrati jos dugi niz godina . . . ali sta je sa fudbalom ??

Kvalitet reprezentativnog fudbala je drasticno opao , na EP ne moze da se plasira samo onaj ko nece . . Srbija mora da se probudi i da uhvati poslednji voz . Srbija je zeljna rezultata . Posle puno godina konacno vidimo zelju , zar , borbenost , .. jedino sto fale su nove velike zvezde koje bi zamenile ove sadasnje koje su sve starije ..

Od ovih sto su sad u prvom planu Mitrovic , Kostic , Nastasic i Nikola Maksimovic se namecu kao buducnost A reprezentacije . Mitrovic je konacno poceo da igra i nogama i po svemu sudeci izgleda da smo posle duzeg vremena dobili pravog gol igraca , Kostic nije neki vanserijski talenat ali je ipak dobar i sto je najvaznije voli da napada licem ka golu a Nastasic i Nidza Maksimovic isto nisu neka svetska klasa ali su sasvim pristojan stoperski par .

Od one cuvene generacije sa Novog Zelanda do sada je ubedljivo najvise pokazao Sergej . Taj decko kad tad mora dobiti poziv za A tim i ako nastavi da igra ovako kao do sada on ce bez ikakve sumnje biti okosnica i motor naseg nacionalnog tima .

Medjutim .. sta je sa ostalima ?? Od Novog Zelanda je proslo 2 godine a karijere nasih zlatnih orlica i ne idu bas uzlaznim putanjama .. To treba da brine celu naciju . To nikako nije dobro ..

Gajic vidim igra u Bordou ali ja ga nisam nesto pratio pa ne znam kakav je .. ako ga je neko gledao neko napise slobodno . Antonov je na Novom Zelandu pokidao ali bas bas , pravi moderan levi bek , vec vidjen kao zamena za Kolarova .. medjutim nesto se izgubio i sad ga nema nigde .. Sta je sa njim ??

Neca Maksimovic sad prelazi u Valensiju , vec je potpisao .. To je dobro .. Jaci klub , jaca liga .. To sto je prerastao Astanu je dokaz da napreduje e sad koliko ce igrati u Valensiji to je pitanje .. koliko ce se tamo nametnuti ..

Grujic i Zivkovic velike nade srpskog fudbala , svi smo ih videli kao nosioce A tima u buducnosti ali karijere im stagniraju .. U cemu je problem ? Ajde Gruja je imao i povredu , Klop je pre neki dan izjavio da racuna na njega .. dal je mozda bolje da ode negde na pozajmicu ne znam nisam pametan .. Zile isto slabo nesto igra u Benfici .. greota je da propadaju takvi talenti ..

I imamo jos Gacinovica i Markovica koji doduse nije ta generacija ali je takodje mlad .. Mijat lepo igra u Nemackoj , dosta obecava .. Lazar .. videcemo .. iskreno vise verujem u Gacinovica nego u njega ..

Fazon je u tome sto mi na nekim pozicijama imamo lufta a ne nekim nemamo . Na primer ako od Nece Maksimovica ne bude nista onda ce valjda Gruja da napravi karijeru , ako Markovic ne zasija valjda ce biti nesto od Zivkovica , Gacinovica ... e ali zato ako Gajic i Antonov nista ne naprave onda stvarno ne znam sta cemo .. Na tim pozicijama nema vise nikoga da iskoci .. A Ivanovic vec ima 33 godine a Kolarov 32 ...

Pre nego sto se krene u neku CISTU sportsku analizu mora da se zna ko vodi ovaj savez jer ne moze se graditi buducnost tamo gde vlada korupcija, gde radi veza itd, a mi smo nadaleko poznati po tome. Tesko je zaboraviti to i okrenuti se na cistu sportsku pricu.

Prvo cu reci opsirno da mi kao nacija stvarno imamo klince (narocito one "neiskvarene" do 11-12 godina) koji su dosta talentovani i inteligentni ali sistem u kome se oni oblikuju i spremaju je uzasan. To nas prati oduvek ali je postalo pogubno nakon haosa 90-ih i od tada je sve gore i gore. Uprave klubova dovode marionetske trenere u svim selekcijama i onda pravi strucnjaci retko dodju do izrazaja i tom losom selekcijom, odabirom, treningom nasi mladi talenti ne dobiju priliku da pokazu svoj talenat jer nema ko da ih vaspita na pravi fudbalski nacin, iz njih se izvlace one najgore balkanske osobine i oni se tako ogranicavaju i nikad ne dostignu nivo koji realno mogu. Odmah im napune glavu kamionima i aviona i ti momci sebe vide iznad kluba pa tako propadnu ili jednostavno nemaju vezu i podrsku pa umesto njih se progura neko sa manjim talentom itd....

Muslin je duh proslosti, one pogubne proslosti......to je tip trenera koji je klasicna marioneta i sa kojim moze da se manipulise. Takvi su bili svi do sada....ti jugoduhovi treba da odu na smetiliste istorije i da se da prilika mladim trenerima, dokazanim strucnjacima, skolovanim.

Trener je taj koji komanduje i gradi ekipu a ako ti njega teras da radi nesto i ako se mesas u njegovu pricu onda sta moze taj trener? Cak i da nesto zna taj trener im aneizvesnu buducnost jer ne mogu dva coveka da voze jedan auto a kamo li vise njih.

Dovedes npr Paunovica za selektora koji se dokazao i koga postuju mladi igraci i das mu odresene ruke i punu podrsku. Ne das menadzerima da mu pridju i da ga pootkupe da ubaci nekog njihovog igraca ili da vrse pritisak na njega. Zastitis tog coveka i on ce svojim rukama, svojim radom da napravi reprezentaciju za respekt i za buducnost. To se tako radi.....a dokle god je nas savez korumpiran to nece da se desi (a korumpirani su oduvek)

Kad bi nas savez bio u stanju da funkcionise kao sto funkcionise FS Islanda, kad bi bio u stanju da uspostavi sistem, red, discplinu, pravi kolektiv, duh, slogu i da izbace korupciju i guranje igraca raznih menadzera itd mi bi za kratko vreme usli u TOP 5 svetskih reprezentacija u to mogu da se zakunem u Ostrogu.... mogli bi ne samo da pobedimo vec i da nadigramo svaku reprezentaciju na svetu.

Talenata ima, materijala za buducnost ima ali trebaju nam ljudi koji ce znati da ih na pravi nacin ubace u pricu.....a ovo sto nas savez radi je cisto sviranje kkurcu.....

Ej bre ljudi Island ima 320.000 stanovnika i pogledajte sta je uspeo da napravi na EP ?! Prevazisli su sebe visestruko ! Zato sto su uboli pravi sistem i prave vrednosti....voleo bih da zamenimo nase ljude iz saveza sa njihovim....mi bi otisli u TOP 5 reprezentacija, a Island bi godinama sanjao jedan gol u kvalifikacijama, a kamo li pobedu ili remi...garantujem ;)

Poslednja izmena:
I ja bih najvise voleo da nam je Paunovic selektor i da ima 100 posto odresene ruke ali cinjenica je da sada u ovom ciklusu kvalifikacija pod Muslinom konacno imamo zelju , zar , borbenost a toga nije bilo godinama unazad ... Konacno smo zaigrali fudbal prvi put posle 2010 ... Samo se sad postavlja pitanje koliko je to Muslinova zasluga a koliko je zasluga jednog Tadica bez koga nista od ovoga ne bi bilo .. Zato sam i postavio ovu temu .. Sta ce biti posle Tadica ?? Pa i posle Matica , Kolarova i Ivanovica .. To su nam najvece zvezde a vec su u godinama .. Proslo je 2 godine od Novog Zelanda a niko od tih klinaca jos uvek nije napravio nista veliko u svojoj klupskoj karijeri osim Sergeja naravno . A to sto Sergeja jos uvek nema u prvih 11 u A timu je jednostavno kriminal .. !

Prema transfermarktu sa ovim igracima do 25 godina Srbija moze da gradi buducnost

GOLMANI
ItQJtf3.jpg

Izdvojio bih: Rajkovic, Milinkovic-Savic, Djordje Nikolic

DEFANZIVCI
cE8DmWy.jpg

Milenkovic, Nastasic, Maksimovic, Spajic, Gajic....

VEZNJACI
Tl2eivY.jpg

Milinkovic-Savic, Grujic, Radoja, Maksimovic, Gacinovic, Zdjelar

NAPADACI, KRILNI NAPADACI, POLUSPICEVI
WvLnyMR.jpg

Mitrovic, Ljajic, Zivkovic, Kostic....

Naravno, neki od ovih ce se odaljiti od reprezentacije neki ce se uzdici, a mozda i pojaviti neko neocekivano ali otprilike to je to i na tim igracima treba graditi neku buducnost.
Velika je sramota za Muslina i savez sto Sergej Milinkovic-Savic ne igra (takodje i Ljajic ali....). Jednostavno Muslin je neke svoje licne frustracije prema ovom decku stavio ispred reprezentacije.
Savez treba aktivnije da se ukljuci u karijere nasih najvecih talenata i da utice na njihov razvoj, a ne samo da cekaju da ih vrbuju za nacionalni tim i to samo one igrace ciji menadzeri ponude dobar procenat ispod stola.....

Poslednja izmena:
Pazi Mladenovic ove godine puni 26 godina , on se vec razvio , tesko da ce nesto drasticno napredovati u buducnosti a realno tanak je igrac za reprezentaciju a jedini levi bek na ovom spisku osim njega je Antonov . Ne znam sta se desava sa njim i sa njegovom karijerom . Ta pozicija nam je najkriticnija . Na desnom beku je malo bolja situacija jer Gajic ima solidnu minutazu u Bordou koji je peti u Francuskoj . Al opet ako on ne bude dalje napredovao nema nikog drugog da iskoci .

Sa stoperima dosta bolje stojimo jer imamo Nastasica i Maksimovica i to je sasvim dovoljno , jos ako nesto napravi ovaj mali Milenkovic iz Partizana jos bolje a za golmana ne znam valjda ce se neko nametnuti Rajkovic ili Manojlovic ..

Poslednja izmena:
Ma igraca ima uvek ce da se pojavi neki novi Kolarov, Ivanovic, Tadic....glavne promene treba izvrsiti u strucnom stabu, a da bi se te promene izvrsile treba ih izvrsiti u savezu, a da bi se i te promene izvrsile treba izvrsiti promene u drzavi. Sve u svemu buducnost je neizvesna i bice zalosno ako zbog loseg vodjenja generacija iz N.Zelanda ne dobje pravu sansu........

U sustini bekovi su nam najveci problem , na sredini i u napadu ce biti zvezda , Kostica i Mitrovica smo vec dobili , samo neka nastave ovako , Sergej je zasijao u Laciju i kad tad taj decko ce dobiti poziv i pokazati klasu u A timu a od ovih igraca : Grujic , Neca Maksimovic , Zivkovic , Gacinovic , Markovic ... neka samo pola njih napravi dobru karijeru bice extra stim sto jos moze neko drugi ne planiran da iskoci a ne treba zaboraviti ni Milivojevica koji nije neki sad Bog zna kakav igrac ali moze da obavi zadatak ..

E sad sve ovo sto pricam je pod uslovom da nasi A reprezentativci u buducnosti uvek budu pokazivali zelju , zar i borbenost kao sada u ovom ciklusu kvalifikacija za SP . To je najvaznije i bez toga nema nista .

Ma igraca ima uvek ce da se pojavi neki novi Kolarov, Ivanovic, Tadic....glavne promene treba izvrsiti u strucnom stabu, a da bi se te promene izvrsile treba ih izvrsiti u savezu, a da bi se i te promene izvrsile treba izvrsiti promene u drzavi. Sve u svemu buducnost je neizvesna i bice zalosno ako zbog loseg vodjenja generacija iz N.Zelanda ne dobje pravu sansu........

Pa vidi ovako na primer pre 10 godina Kolarov je kido u Laciju , Ivanovic je bio u Lokomotivi u Moskvi i vredeo je 12 miliona evra ... A sada nemamo nijednog klinca od 22 , 23 godina da je levi ili desni bek i da kazes evo ga ovaj mali razbija .. Na levom beku jednostavno NEMAMO nijednog .. Ja mislio bice nesto od tog Antonova ali nista .. Na desnom beku imamo samo Gajica ali jos uvek se nista nije culo za njega da kazes woow do jaja vrhunski igrac ..

Pa dobro ne mozemo uvek imati na jednoj istoj poziciji vrhunskog igraca. Sada nemamo dobre bekove ali recimo vezista Sergej u Laciju ima odlicnu sezonu i njegov ugovor vredi 15.000.000. Za razliku od proslih godina cini mi se da nam veci talenti leze u veznom redu i napadu sto je cini mi se pozitivan pomak.
Ne kraju krajeva nikad ne znas kad ce neko da eksplodira. U jednom trenutku ne izgleda kao velika uzdanica ali dese mu se neke stvari u karijeri i popne se na vrh. Samo nam treba prava klupa, pravi strucni stab. Tu mora da se da sansa mladjim selektorima.

Pa dobro ne mozemo uvek imati na jednoj istoj poziciji vrhunskog igraca. Sada nemamo dobre bekove ali recimo vezista Sergej u Laciju ima odlicnu sezonu i njegov ugovor vredi 15.000.000. Za razliku od proslih godina cini mi se da nam veci talenti leze u veznom redu i napadu sto je cini mi se pozitivan pomak.
Ne kraju krajeva nikad ne znas kad ce neko da eksplodira. U jednom trenutku ne izgleda kao velika uzdanica ali dese mu se neke stvari u karijeri i popne se na vrh. Samo nam treba prava klupa, pravi strucni stab. Tu mora da se da sansa mladjim selektorima.

Tacno ali i odbrana je bitna .

Ja bih najvise voleo kada bi Muslin vec sada uveo Sergeja u prvih 11 i kada bi na primer Gajica malo bacio u vatru umesto Rukavine u drugom poluvremenu protiv nekog slabijeg protivnika tipa Gruzija , Moldavija ... Pozdravljam to sto je dao sansu Gacinovicu ali bilo bi lepo da u narednim utakmicama uvodi i Zivkovica , Markovica ... A tu su i prijateljske utakmice na njima bih voleo da vidim na terenu Antonova , Gajica , Grujica , Nemanju Maksimovica , Sergeja ,Zivkovica , Gacinovica , Markovica .. svi oni da igraju makar po jedno celo poluvreme da vec sad sticu reprezentativno iskustvo .

Sa stoperima dosta bolje stojimo jer imamo Nastasica i Maksimovica i to je sasvim dovoljno , jos ako nesto napravi ovaj mali Milenkovic iz Partizana jos bolje a za golmana ne znam valjda ce se neko nametnuti Rajkovic ili Manojlovic ..

Sa ova dva balvana u odbrani i npr.Rajkovicem na golu ima svaku utakmicu da dobijmo 2-3 komada....
Dobro je sto napokon imamo normalnog igraca u veznom redu koji moze nesta da iskreira u napadu,samo da dobije sansu da odigra koju utakmicu....u kombinaciji sa Tadicem,Maticem...Moglo bi to da lici na fudbal...

Stoperska pozicija neretko zahteva spoj velikog iskustva i dobre forme.....narocito ako planiramo da odemo na SP i tamo bar pristojno prodjemo. Nastaci i Maksimovic nemaju bas najbolje periode u karijeri ali sve to moze da se okrene brzo.
Ja ipak nisam pristalica toga da se igraci u reprezentaciu stalno dovode na osnovu forme u klubovima i da se tumba ekipa iz ciklusa u ciklus. Odaberes kvalitetne igrace, podrzis im karijeru u klubu (sto kod nas u savezu niko ne radi) i napravis sistem....a kod nas se sistem menja u odnosu na igrace umesto da se igraci prilogodjavaju njemu. Svaki selektor donese neku svoju fix ideju i igraci se gube u to tumbanju.....

Sa ova dva balvana u odbrani i npr.Rajkovicem na golu ima svaku utakmicu da dobijmo 2-3 komada....
Dobro je sto napokon imamo normalnog igraca u veznom redu koji moze nesta da iskreira u napadu,samo da dobije sansu da odigra koju utakmicu....u kombinaciji sa Tadicem,Maticem...Moglo bi to da lici na fudbal...

A sta fali Maksimovicu i Nastasicu ??? Ok , nisu neka svetska klasa ali su sasvim pristojni stoperi . Jedan je standardan u Napoliju a drugi u Salkeu . Dobri su to igraci . Dva ubedljivo najbolja stopera koja Srbija ima .

Stoperska pozicija neretko zahteva spoj velikog iskustva i dobre forme.....narocito ako planiramo da odemo na SP i tamo bar pristojno prodjemo. Nastaci i Maksimovic nemaju bas najbolje periode u karijeri ali sve to moze da se okrene brzo.
Ja ipak nisam pristalica toga da se igraci u reprezentaciu stalno dovode na osnovu forme u klubovima i da se tumba ekipa iz ciklusa u ciklus. Odaberes kvalitetne igrace, podrzis im karijeru u klubu (sto kod nas u savezu niko ne radi) i napravis sistem....a kod nas se sistem menja u odnosu na igrace umesto da se igraci prilogodjavaju njemu. Svaki selektor donese neku svoju fix ideju i igraci se gube u to tumbanju.....

Pa ja se donekle slazem sa tobom a donekle ne . Ako neki igrac bas eksplodira kao na primer Sergej sada trebalo bi da dobije poziv i ja bih ga odma gurnuo u prvih 11 . Milivojevic jeste solidan ali je ipak limitiran i u ovom trenutku on bi trebalo da bude prva rezerva Maticu i Sergeju a onaj Gudelj je toliko beskoristan igrac da je zaista za ne verovati , ne znam ko njega forsira .. Umesto njega poziv bi trebalo da dobije neko mladji na primer Gruja ili Neca Maksimovic ..

I sta jos zameram Muslinu osim ovo za Sergeja ,, pa to sto idalje zove Zorana Tosica koji jeste dobar igrac ali je vec malo omatorio i forma mu je u velikom padu a na primer ne zove Zivkovica koji kolko tolko igra u Benfici i belezi i neke asistencije . Svaka cast Gacinovicu ali ja bih uvek pre dao sansu sa klupe Zivkovicu da udje u drugom poluvremenu nego Gacinovicu zato sto je Zile talentovaniji .

Poslednja izmena:
Pa ja se donekle slazem sa tobom a donekle ne . Ako neki igrac bas eksplodira kao na primer Sergej sada trebalo bi da dobije poziv i ja bih ga odma gurnuo u prvih 11 . Milivojevic jeste solidan ali je ipak limitiran i u ovom trenutku on bi trebalo da bude prva rezerva Maticu i Sergeju a onaj Gudelj je toliko beskoristan igrac da je zaista za ne verovati , ne znam ko njega forsira .. Umesto njega poziv bi trebalo da dobije neko mladji na primer Gruja ili Neca Maksimovic ..

I sta jos zameram Muslinu osim ovo za Sergeja ,, pa to sto idalje zove Zorana Tosica koji jeste dobar igrac ali je vec malo omatorio i forma mu je u velikom padu a na primer ne zove Zivkovica koji kolko tolko igra u Benfici i belezi i neke asistencije . Svaka cast Gacinovicu ali ja bih uvek pre dao sansu sa klupe Zivkovicu da udje u drugom poluvremenu nego Gacinovicu zato sto je Zile talentovaniji .
Ja i kazem da bas treba da se guraju najkvalitetniji igraci bez obzira na formu jer forma je varljiva. Sergej je ocigledno kvalitet i ja bi ga zvao cak i da ispadne iz forme u kojoj se trenutno nalazi jer ce opet vrlo brzo da se podigne i udje u mozda jos jacu formu.
Setgej i Ljajic bi podigli snagu ove nase selekcije za najmanje 25%....
Nastasic je jedan od nasih najtalentovanijih stopera ako ne i najtalentovaniji i za njega mora biti mesta. Imao je problema sa povredama ali da je kvalitet to niko ne moze da ospori. Ne znam sto nije igrao poslednje 3 utakmice? ne secam se...

Ja i kazem da bas treba da se guraju najkvalitetniji igraci bez obzira na formu jer forma je varljiva. Sergej je ocigledno kvalitet i ja bi ga zvao cak i da ispadne iz forme u kojoj se trenutno nalazi jer ce opet vrlo brzo da se podigne i udje u mozda jos jacu formu.
Setgej i Ljajic bi podigli snagu ove nase selekcije za najmanje 25%....
Nastasic je jedan od nasih najtalentovanijih stopera ako ne i najtalentovaniji i za njega mora biti mesta. Imao je problema sa povredama ali da je kvalitet to niko ne moze da ospori. Ne znam sto nije igrao poslednje 3 utakmice? ne secam se...

Pa ne znam ... ne mogu da se setim .. znam samo da ovu poslednju nije igrao .. ne znam sto ..

Za Sergeja se slazem ali za Ljajica ne ... Ljajic je nekako slab , kenjkav , nedorecen , stalno nesto muti , nije konkretan ...

Ja mislim da bi nama sada trenutno savrseno legla formacija 4-3-3 . Gol Mustafa , pozadi Kolarov , Nastasic , Maksimovic , Ivanovic , sredina Matic , Sergej , Milivojevic , levo Kostic , desno Tadic i spic Mitrovic .

8 u seriji A i jos 2 u Ligi Sampiona i jos 2 u kupu a Napoli ga je platio Torinu 25 miliona evra , trenutno je jedan od najskupljih stopera u Seriji A , ne birni se , igrace ..

Ma nema nista od njega kao sto nema nista ni od Grujica u liverpulu...
To sto je neko najskuplji ne znaci da je i najbolji......

- - - - - - - - - -

Od nekih 35-40 utakmica koliko je odigrao napoli,malo je to...

Ma nema nista od njega kao sto nema nista ni od Grujica u liverpulu...
To sto je neko najskuplji ne znaci da je i najbolji......

- - - - - - - - - -

Od nekih 35-40 utakmica koliko je odigrao napoli,malo je to...

Aj se kladimo da ce Grujic napraviti ogromnu karijeru...Najbolje sto Grujica otpisujes brate a njemu prva sezona u Premijer Ligi plus je imo povredu...polako bice zvezda videces...A Maksimovica nikako ne volim iz hiljadu i jednog razloga ali napredovo je on puno tamo u Italiji... protiv Velsana je odigro bez greske mada on uvek ima glupost neku u sebi pa neznas na cemu si al ruku na srce kolko je uopste danas extra stopera na svetu?...Mene brine Nastasic...od ovoga Milenkovica puno ocekujem...i neznam zasto su nasi iz mlade otpisali Babica lik je jos uvek jako mlad neigra za Sosijedad al igra standardno u drugoj ligi na pozajmici zaigrace i La Ligu uskoro verujem...

Mozda uskoro u A timu vidimo i tvog "miljenika" Vukasina Jovanovica :D

Poslednja izmena:
Videcemo ovo evropsko u21 ce lansirati nekoliko klinaca...Prvi Djurdjevic ima sve preduslove da za fine pare ode u neki solidan klub gde ce IGRATI!...Uzece finu lovu za njega Partizan...vidim brinete se za bekove pa Kolarov je u Antonovim godinama bio u OFKi upravo posle ovog Evropskog je usledio tranfer u Lacio...Ko zna mozda i ovaj skrene paznju sa dve tri partije pa zavrsi upravo u tom Laciu...

- - - - - - - - - -

I taj Kolarov u laciu nije odmah igro od prvog dana...cesto su se on i Radu rotirali pratio sam dosta tad seriju A...u to vreme je vladalo misljenje kod mnogih da je Ivan Obradovic talantovaniji igrac a mozda i jeste kod Antica je u kvalificijama upravo Obradovic bio standardan i izneo cele kvalifikacije Kolarov je jako malo igro...

Ma kakvo U21 i na Novom Zelandu se lansiralo vise njih pa je za ove dve godine jedini Sergej nesto napravio .. Kolarov je u Antonovim godinama vec presao u Lacijo a Antonov cami u Grashoperu koji je u donjem delu Svajcarske lige .

Da al za ove klince koji nisu jos explodirali ovo ce biti lepa promocija ovo Evropsko...Sto se tice Kolarova lik je 85to godiste 2004–2006 - Čukarički 44 (2)
2006–2007 - OFK Beograd 38 (5)...Znaci imo je 22 kad je potpiso za Lacio...Antonov ima 21 trenutno 2013–2015 OFK Beograd 41 (0)
2015– Grasshoppers 42 (0) znaci identicna situacija...

Back