paul:Da li buducnost pripada INDIVIDUALISTIMA ?
Sto se tice Evrope (ne bas 100%)to se jos samo odrzalo na Balkanu, a i kad se on osavremeni braka nema vise...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
paul:Da li buducnost pripada INDIVIDUALISTIMA ?
Lexa:Ma to za Islam, bezveze, nije svet na Islamu i ne može biti, jer Islam sam sebe koči... :?
Moguće da će u nekoj dalekoj budućnosti društvo biti drukčije uređeno, ko je dovoljno pametan može da nagađa... Ako nema braka nema ni porodice, fali nam ona "osnovna jedinica".
Kakva glupost... Za sex je potrebno dvoje tako da ako neko nema sexa nema ni onaj drugi... A zele ga jednako i jedni i drugi... A eto ovde podnevlje takvo da ima vise zenskih... Tako da ko je tu koga upecao i vezao i ko bi trebalo da placa? :wink:savic dr:brak je izmislio muskarac ? da bi mogo da ima sex dzabe
Moze biti istina... cak i u Novosadskom porodilistu je sve vise beba Albanaca a sve manje drugih nacionalnosti... Izglada se ne koce...Lexa:Ma to za Islam, bezveze, nije svet na Islamu i ne može biti, jer Islam sam sebe koči... :?
Aleksej_BASO:Pa buducnos braka nije bas sjajna....
Svako ko ima i malo mozga bezi od toga, tako da koiko smo pametni, toliko ce nam brak kao institucija propasti.....
Samo se ti zezaj,TI si ovde u prolazu kao "ides samo tetki da odneses lek"?Aleksej_BASO:MA zezam se ja , ima likova koji imsle da svaka forumasica traxi sex, a u stvari nije tako, ima ih 1% koje ne traze.
A ti se verovatno vec osavremenio???????????????????paradizo:Sto se tice Evrope (ne bas 100%)to se jos samo odrzalo na Balkanu, a i kad se on osavremeni braka nema vise...
twigy:A ti se verovatno vec osavremenio???????????????????[/QUOTE
Moguce, ali to nije razlog da ja tebi ne posaljem jedan slatki poljubac...
CCCCCCCCCMMMMMMMMMMMMOOOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKK
Brak je zajednica. Dvoje, ponekad više njih. Moguće je da nisam dobro razumeo pitanje, ali bilo kakvo spominjanje individue koja stoji sama nema veze sa brakom, tj nema ga.paul:Da li buducnost pripada INDIVIDUALISTIMA ?
?:sta je alternativa
twigy:Samo se ti zezaj,TI si ovde u prolazu kao "ides samo tetki da odneses lek"?
DisMisaL:Zajednicu sačinjavaju ljudi, oni je grade, oni je razgrađuju.
Aleksej_BASO:MA zezam se ja , ima likova koji imsle da svaka forumasica traxi sex, a u stvari nije tako, ima ih 1% koje ne traze.
Aleksej_BASO:Pa buducnos braka nije bas sjajna....
Svako ko ima i malo mozga bezi od toga, tako da koiko smo pametni, toliko ce nam brak kao institucija propasti.....