buduci srednjoskolci

:hahaha::hahaha::hahaha:
mica cvarak.........:hahaha:
:mrgreen:
xD :mrgreen:

ko je mica cvarak nisam u toku?
neki novi hit pevac/ca?
ne.mada me ne bi cudilo-cula sam za jednog folkera kome je umetnicko ime mecava:roll:
to je decko koji je u horu stajao pored moje prof matematike(u dalekoj mladosti,jelte) i koji je falsirao,a ona je ispadala uvek kriva zbog njega...srceparajuca prica:sad2:......zivot nije fer:aha:

sto bi to ikog trebalo da zanima? Prosla proslava dana skole vam je bila katastrofa,obecali ste neke bendove i to ludilo a kad se raja iskupila dosli neki totalni raspad bend i neki mornari sa gitarama,nisam znao sta da radim da se smejem ili placem!:hahaha: Osim sto je jedna od najstarijih zgrada u gradu sasvim je obicna gimnazija,a ispali ste ckepi za onaj protest protiv nezavisnosti Kosova kad su sve skole krenule jedino vi ste ostali na casovima! Gimnazija :besna:

sto bi to ikog trebalo da zanima? Prosla proslava dana skole vam je bila katastrofa,obecali ste neke bendove i to ludilo a kad se raja iskupila dosli neki totalni raspad bend i neki mornari sa gitarama,nisam znao sta da radim da se smejem ili placem!:hahaha: Osim sto je jedna od najstarijih zgrada u gradu sasvim je obicna gimnazija,a ispali ste ckepi za onaj protest protiv nezavisnosti Kosova kad su sve skole krenule jedino vi ste ostali na casovima! Gimnazija :besna:

No1 ja na toj proslavi nisam bila niti cu ikad otici jer mi se gadi sta ta gospoda pripremaju
No2 kad je bio protest ja nisam ni ucila u gimnaziji
No3 inace, verujem ti da su ovi ostali u ucionicama jer jednostavno 85% ljudi su totalno debili
No4 vise mi se ne obracaj na ovakav nacin, mislim da to ne zasluzujem...

Back