Buđenje

• Začetnik teme Začetnik teme Riada
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
O tebi govorim,
čuješ li,
o,uspavana nado
što san ti tvrđi od kamena
predugo čekam da se probudiš
nemam ja tol*ko vremena

Od izvora pa do ušća
plahovita rijeka nikog ne čeka
o,uspavana nado
ne možeš spavati dovijeka

I ako treba vrištat ću
grlo ću vriskom poderati
iskrom ću nebo zapaliti
o,uspavana nado
znaj da ću te probuditi...

Ako baš ne ide podstakni i ostala dva,ljubav i veru ,oni će pomoći.Živeti bez nade ne vredi ali najbolje je kad su skupa sva tri.Ne sumnjam da ćeš ti to znati i ova pesma uspela ti.:klap::klap::klap:

LJILJA MMM;bt93545:
Riada duš, zaboravih da ti kažem da mi pesma baš dopada.....:cmok2:
rasplinula si se u čak 3 strofe hahaha
vidis da napredujem...ma jos bih ja nju prosirila,samo mi inspiracija stade kod trece.....a bas sam sinoc bila onako revolucionarnog duha....al s jutrom se opet pustih da me rijeka nosi uobicajenim tokovima....

zxy;bt93531:
Ako baš ne ide podstakni i ostala dva,ljubav i veru ,oni će pomoći.Živeti bez nade ne vredi ali najbolje je kad su skupa sva tri.Ne sumnjam da ćeš ti to znati i ova pesma uspela ti.:klap::klap::klap:
Ide zxy,naravno da ide...ima i ljubavi i vjere...samo ja tako ponekad pravim "ispade"...kad me malodusje spopadne....pozz.

picture.php

Poslednja izmena:
gagili48;bt93561:
I?:) Posto kasnim,jesil ga probudila?;) Divno draga...:ok::klap:
Ovdje nikad ne mozes zakasniti:)
Citala sam onaj tvoj post,jucer ili prekjucer si ga postovala,i bas su me se dojmile one dvije recenice koje govore o razlici izmedju straha i nade...upravo one su me navele da ovo napisem....pozz.

RiadaT.;bt93606:
Ovdje nikad ne mozes zakasniti:)
Citala sam onaj tvoj post,jucer ili prekjucer si ga postovala,i bas su me se dojmile one dvije recenice koje govore o razlici izmedju straha i nade...upravo one su me navele da ovo napisem....pozz.
Drago mi je Riada ako te on podstakao na razmisljanje...:zag: i mene je...;) ali ti si to pretvorila u lepe stihove a ja ...u...:think: bolje da cutim...:neutral::cmok2:

LJILJA MMM;bt93589:
tvarnooooooo.......e, to mi nisi pričala.....izgaram od želje da čujem tu priču :zper:
koji ono beše tvoj dan?
Znas kako mi u Bosni drzimo covjeka u neizvjesnosti?......Reci cu ti sutra...:zcepanje:
Inace,ja sam nekako vise nocni tip....tako da ti ne bih mogla reci koji je moj dan....:zcepanje:

Back