- Poruka
- 4.865
pojavila se nova vrsta iscjelitelaj takozvani buditelji . oni bude nasu dusu i omogucuju nam doticaj sa energijom koja lijeci . znam da neki ne vjeruju u iscijeljenja ali i isus je bio vrsta iscjelitelja .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Isus nije na Zemlji bio ništa posebniji od ostalih Božjih proroka, od apostola,pojavila se nova vrsta iscjelitelaj takozvani buditelji . oni bude nasu dusu i omogucuju nam doticaj sa energijom koja lijeci . znam da neki ne vjeruju u iscijeljenja ali i isus je bio vrsta iscjelitelja .
Isus nije na Zemlji bio ništa posebniji od ostalih Božjih proroka, od apostola,
osim što je dao svoj nevini život za grijehe ljudi.
Čuda nisu radili ljudi - nego Bog Jahve preko ljudi.
Zato Isus i zahvaljuje Bogu svome što mu daje te moći.
Današnji izlječitelji - mogu, ali i ne moraju biti OD Boga.
Prvo i osnovno pitanje -da vidiš dal je taj čovjek - OD Boga Jahve - je -
da li naplaćuje svoje usluge!
Ako ne - može biti Božji.
Drugo - da li - kada iscjeljuje - spominje Boga i zahvaljuje Mu.
pojavila se nova vrsta iscjelitelaj takozvani buditelji . oni bude nasu dusu i omogucuju nam doticaj sa energijom koja lijeci . znam da neki ne vjeruju u iscijeljenja ali i isus je bio vrsta iscjelitelja .
Vilaret,
CT:"Jer je ovo onaj za koga je pisano: Eto ja šaljem anđela svog pred licem Tvojim koji će pripraviti put Tvoj pred Tobom.
Sta Konkretno znaci ovo tvoje pisanje![]()
posle hristos farisejima rece i ovo..Tada Mu govorahu: Gde je otac tvoj? Isus odgovori: Ni mene znate ni Oca mog; kad biste znali mene, znali biste i Oca mog..a sta kazes zasto hristos zeza fariseje,cas ovo,cas ono?...a vidi sta kaze tomi..Ja sam put i istina i život; niko neće doći k Ocu do kroza me.Vilaret,
CT:"proroci su ga predskazivali a jovan ga vide svojim ocima i obradova se jer ga poznade;
Dobro de svakom doje njegova minuta;
A pazi ovo :28 Tada Isus povika u crkvi učeći i reče: i mene poznajete i znate otkuda sam; i sam od sebe ne dođoh, nego ima Istiniti koji me posla, kog vi ne znate.
29 Ja Ga znam, jer sam od Njega i On me posla.
Sta kaze Isus,da zna Boga jer je od Njega,i on ga je POSLAO;
Vrlo interesantno da je Bog JEDAN i Istinit,a Isusa je poslao,a mi Boga ne znamo,kako to,sta velis Vilaret?
Isus je imao moc od Boga
a danasnji iscelitelji dobijaju moc od Sotone
Isus je imao moc od Boga
a danasnji iscelitelji dobijaju moc od Sotone
Pa to se znaista li je moc po sastavu elemenata.. i ko daje vise eliksira djavo ili bog?![]()
Ne vređaj Vragane vrijedajte davla on je bozji premijer !
Villaret:
Citata:"Ja sam put i istina i život; niko neće doći k Ocu do kroza me.
Isus kaze Tomi,da je on Istina i Zivot,i to je tacno,ali je i Tacno da je Tvorac kroz Isusa koji mu je sluzio kao telo,posvedocio samoga sebe,jer se propovedao neznaboscima,a to znaci kada prihvatimo Isusa kji je JEDINORIDNI,PRIHVATAMO Boga-Onoga koji jeste,sledeci Poruku![]()