buditelji .

ravana2

Domaćin
Banovan
Poruka
4.865
pojavila se nova vrsta iscjelitelaj takozvani buditelji . oni bude nasu dusu i omogucuju nam doticaj sa energijom koja lijeci . znam da neki ne vjeruju u iscijeljenja ali i isus je bio vrsta iscjelitelja .

Ravana,
CT:" ali i isus je bio vrsta iscjelitelja .

Nije Isus bio "vrsta iscelitelja",vec je bio Jedinorodni Boziji sin,a kao takav u specijalnom statusu je lecio ljude,vracao u zivot i terao demone napolje.

pojavila se nova vrsta iscjelitelaj takozvani buditelji . oni bude nasu dusu i omogucuju nam doticaj sa energijom koja lijeci . znam da neki ne vjeruju u iscijeljenja ali i isus je bio vrsta iscjelitelja .
Isus nije na Zemlji bio ništa posebniji od ostalih Božjih proroka, od apostola,
osim što je dao svoj nevini život za grijehe ljudi.

Čuda nisu radili ljudi - nego Bog Jahve preko ljudi.
Zato Isus i zahvaljuje Bogu svome što mu daje te moći.

Današnji izlječitelji - mogu, ali i ne moraju biti OD Boga.

Prvo i osnovno pitanje -da vidiš dal je taj čovjek - OD Boga Jahve - je -
da li naplaćuje svoje usluge!
Ako ne - može biti Božji.

Drugo - da li - kada iscjeljuje - spominje Boga i zahvaljuje Mu.

Isus nije na Zemlji bio ništa posebniji od ostalih Božjih proroka, od apostola,
osim što je dao svoj nevini život za grijehe ljudi.

Čuda nisu radili ljudi - nego Bog Jahve preko ljudi.
Zato Isus i zahvaljuje Bogu svome što mu daje te moći.

Današnji izlječitelji - mogu, ali i ne moraju biti OD Boga.

Prvo i osnovno pitanje -da vidiš dal je taj čovjek - OD Boga Jahve - je -
da li naplaćuje svoje usluge!
Ako ne - može biti Božji.

Drugo - da li - kada iscjeljuje - spominje Boga i zahvaljuje Mu.

sad stvarno lupetas...a lupetas jer ne umes pocetak da vezez sa krajem..hendikep misljenja...izbrisi kompletnu memoriju i kreni od pocetka...evo samo za jovana d a je veci od proroka .
Šta ste dakle izišli da vidite? Proroka? Da, ja vam kažem, i više od proroka;
i koje hristos ako je jovan andjeo..
Jer je ovo onaj za koga je pisano: Eto ja šaljem anđela svog pred licem Tvojim koji će pripraviti put Tvoj pred Tobom.

jel' buditelji hodaju sa budilnikom oko vrata i idu u paru od vrata do vrata, ili na vrata dolaze pre nego što se pevci oglase i bude pospane? :lol:

Vilaret,

CT:"Jer je ovo onaj za koga je pisano: Eto ja šaljem anđela svog pred licem Tvojim koji će pripraviti put Tvoj pred Tobom.

Sta Konkretno znaci ovo tvoje pisanje:confused:

Vilaret,

CT:"Jer je ovo onaj za koga je pisano: Eto ja šaljem anđela svog pred licem Tvojim koji će pripraviti put Tvoj pred Tobom.

Sta Konkretno znaci ovo tvoje pisanje:confused:

ovo su lukini stihovi o jovanu 7,24,25...ja sve mislim da znate na pamet bibliju pa ne napisem od koga su...
dakle jovan andjeo od coveka je pripremio put hristu, svedoceci o njemu,krstavao ljude za pokajanje jer posle pokajanja dolazi oprost..
veci je bio od proroka i to stihovi kazu...ne ja..proroci su ga predskazivali a jovan ga vide svojim ocima i obradova se jer ga poznade jos dok je bio u utrobi majcinoj..cast je to velika...a piramidi sve to isto...:)

Vilaret,
CT:"proroci su ga predskazivali a jovan ga vide svojim ocima i obradova se jer ga poznade;
Dobro de svakom doje njegova minuta;
A pazi ovo :28 Tada Isus povika u crkvi učeći i reče: i mene poznajete i znate otkuda sam; i sam od sebe ne dođoh, nego ima Istiniti koji me posla, kog vi ne znate.

29 Ja Ga znam, jer sam od Njega i On me posla.

Sta kaze Isus,da zna Boga jer je od Njega,i on ga je POSLAO;
Vrlo interesantno da je Bog JEDAN i Istinit,a Isusa je poslao,a mi Boga ne znamo,kako to,sta velis Vilaret?

Vilaret,
CT:"proroci su ga predskazivali a jovan ga vide svojim ocima i obradova se jer ga poznade;
Dobro de svakom doje njegova minuta;
A pazi ovo :28 Tada Isus povika u crkvi učeći i reče: i mene poznajete i znate otkuda sam; i sam od sebe ne dođoh, nego ima Istiniti koji me posla, kog vi ne znate.

29 Ja Ga znam, jer sam od Njega i On me posla.

Sta kaze Isus,da zna Boga jer je od Njega,i on ga je POSLAO;
Vrlo interesantno da je Bog JEDAN i Istinit,a Isusa je poslao,a mi Boga ne znamo,kako to,sta velis Vilaret?
posle hristos farisejima rece i ovo..Tada Mu govorahu: Gde je otac tvoj? Isus odgovori: Ni mene znate ni Oca mog; kad biste znali mene, znali biste i Oca mog..a sta kazes zasto hristos zeza fariseje,cas ovo,cas ono?...a vidi sta kaze tomi..Ja sam put i istina i život; niko neće doći k Ocu do kroza me.

ko to moze da kaze..poslanik.andjeo,kralj,tata mama ili samo bog....svako drugi koji bi ovako nesto izreko da je on istina i zivot bio bi prevarant,lazov i lud ali skroz na skroz lud..zar ne?;)

Villaret:

Citata:"Ja sam put i istina i život; niko neće doći k Ocu do kroza me.

Isus kaze Tomi,da je on Istina i Zivot,i to je tacno,ali je i Tacno da je Tvorac kroz Isusa koji mu je sluzio kao telo,posvedocio samoga sebe,jer se propovedao neznaboscima,a to znaci kada prihvatimo Isusa kji je JEDINORIDNI,PRIHVATAMO Boga-Onoga koji jeste,sledeci Poruku :)

Villaret:

Citata:"Ja sam put i istina i život; niko neće doći k Ocu do kroza me.

Isus kaze Tomi,da je on Istina i Zivot,i to je tacno,ali je i Tacno da je Tvorac kroz Isusa koji mu je sluzio kao telo,posvedocio samoga sebe,jer se propovedao neznaboscima,a to znaci kada prihvatimo Isusa kji je JEDINORIDNI,PRIHVATAMO Boga-Onoga koji jeste,sledeci Poruku :)

opet isto...sve su to proroci mogli da rade...nastani se bog u telo proroka i ovaj propoveda..i ko je isus hrist?;)

Back