BUDITE BEZBEDNI PO SEBE I DRUGE U SAOBRAĆAJU !!!

• Začetnik teme Začetnik teme proka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

proka

Legenda
Poruka
57.100
- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

radi se o bezbedosti u saobraćaju

alkohol i volan ne idu zajedno !!

- - - - - - - - - -

najgore je što većina misli da se to samo drugima događa, misle da jedno dva pića ne menja ništa, misle...

i onda se dogodi saobraćajna nesreća sa tragičnim posledicama

nekome oduzimamo člana porodice, oca, majku, muža/ženu, strica, dedu...

- - - - - - - - - -

samo je jedan trenutak, jedan sekund dovoljan da se ceo tvoj i nečiji drugi život izmene iz korena.........

- - - - - - - - - -

kad pijemo - ne vozimo !!

Poslednja izmena od moderatora:
Svakako voznja u alkoholisanom stanju je ogroman prekrsaj i treba se sto strozije kaznjavati.
Ipak,bar kod nas,to svakako nije najveci uzrok velikog broja saobracajnih nesreca koje se desavaju u poslednje vreme.
Problem je sve vise vozila na putevima kojih imamo malo i koji su u katastrofalnom stanju.Em su prepuni rupa,em se lose odrzavaju,em su uski,krivudavi,nepregledni...Saobracaj se odvija veoma sporo i ljudi cesto izgube strpljenje,popusti im koncetracija i onda se dogadjaju fatalne greske.Da dodam i da je Srbija jedan veliki saobracajni tranzit i da imamo previse kamiona na putevima koji su spori,neispravni i znatno otezavaju saobracaj.
Generalno kod nas se uopste ne vodi racuna o bezbednosti u saobracaju.

neke greske ne mogu nikad da se isprave
onaj ko je ubijen, ne moze da se vrati, onaj ko ubije ostatak zivota zrtvu mora da nosi na savesti
kad sam prvi put sela na mesto vozaca, pre nego sto sam upisala auto skolu, otac mi je rekao - svaki put kad sednes u auto imas u rukama repetirano oruzije
to isto sam i ja rekla svom detetu

Poslednja izmena:
onaj ko je ubijen, ne moze da se vrati, onaj ko ubije ostatak zivota zrtvu mora da nosi na savesti
kad sam prvi put sela na mesto vozaca, pre nego sto sam upisala auto skolu, otac mi je rekao - svaki put kad sednes u auto imas u rukama repetirano oruzije

Tačno

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

radi se o bezbedosti u saobraćaju

alkohol i volan ne idu zajedno !!

- - - - - - - - - -

najgore je što većina misli da se to samo drugima događa, misle da jedno dva pića ne menja ništa, misle...

i onda se dogodi saobraćajna nesreća sa tragičnim posledicama

nekome oduzimamo člana porodice, oca, majku, muža/ženu, strica, dedu...

- - - - - - - - - -

samo je jedan trenutak, jedan sekund dovoljan da se ceo tvoj i nečiji drugi život izmene iz korena.........

- - - - - - - - - -

kad pijemo - ne vozimo
!!

:D

Al` zato pre nego sto sednemo za volan ne da pijemo , nego se i ponapijamo i prepijemo ...

u duhu teme , postavio bih jedan video

radi se o akciji, eksperimentu koji ima za cilj da se smanji broj saobracajnih nesreca prourokovanih alkoholom, kao i da se skupe sredstva za širu akciju

glavna uluga je poverena jednom osudjenom licu upravo zbog smrtnog slučaja u saobraćajnoj nesreci koju je sam prouzrokovao pod uticajem alkohola

nesretno je nastradao jedna čovek, policajac, koji je za sobom ostavio suprugu sa 4 dece....

osudjenik je u realnom vremenu razgovarao sa gostima restorana putem monitora postavljenog u ogleddalu u samom toaletu
- - - - - - - - - -

Што би рекли возачи ; сваки возач је једном ногом у гробу,другом у затвору

Back