Budimo pristojni jedanput

Umri_muski

Legenda
Poruka
69.168
Nemoj stalno da Srbi budu primer varvarskih plemena, priglupih povrsnih grupa koje imaju vecu moc od razumnih , vrednih i postenih radnika i neradnika...

Animalno je zdravo , ali do 30% posle toga je to vise nalik gledanja gologuzog muskarca sa 60 godina koji usran hoda planetom, jer se drzi animalnog do kraja zivota....

Dug put je predjen od nacitanih ne samo u knjigama nego i u stripovima, do nenacitanih , agresivnih , zeljnih da tuku i sakriju svoju nepismenu bruku , pod opravdanjima da smo svi emotivni , da smo svi zivotinje i svi lako okidamo , praskamo , kidamo , razaramo , rusimo...

A zurimo ceo zivot, na posao , po dete, po uplatu, po isplatu da se sefu uvucemo u dupe...jer orgazmi se isplate....

Sve su to ruzne stvari....nepristojne u svakom slucaju...za one koji se secaju , to su i neprirodne stvari...za one koji se ne secaju , jer nikad nisu osetili , to su normalne stvari...
Neke pateticne melodije spore, bez strasti , bez cimanja, sec sec sec, tuc tuc tuc, kakav je to seks ako se ne cepaju gace, ako se ne svadjaju ljubavnici , ako se ne vara u braku , radi zacina, da bi se vise voleli ....ili mrzeli i voleli istovremeno ...Sve su to nepristojne stvari..

To sto nas nista ne kosta da nekog opanjkamo , oblatimo , sta je on drugaciji od svih drugih javnih licnosti , politicara, jajara, prevaranata koji su nas zaebali....
A pa nije on kriv sto su vas zaebali neki drugi.....uvek je tu bilo ocekivanje koristi , sanjarenje, neceg sto vas je vuklo da nogice budu rasirenije nego sto je pristojno i oprezno..

Pristojnost moze puno da kosta kad se izgubi, ne dobija se puno dok se ima, ali moze puno da kosta..
Jedan nepristojan gest nekad ostane kao povod za neprijateljstvo koje traje tek za 20 godina pa do kraja zivota, a to je jos 30 40 50 godina...mnogo
Neka dovode do rata, Pitajte ukrajinu da li je bilo pametnije biti pristojan ili spaljivati zive ljude...

Nekad se ne desi kazna za nepristojnost, braca Hrvati uzivaju u tim pogodnostima, jer nije bilo pristojnosti medju Srbima inace bi se desilo...pristojnost nekad dovede do toga da se nepristojni posrame, ali ako svi racunaju na korist, i revans, pristojnost nema sanse, jer se onda i ne zove pristojnost nego racunica...

Dakle Srpski narod , racunica ili pristojnost.....pitanje je SAD ne juce ne sutra, SAD....

srbija nikad nije bila bednija sto se tice svega otkako je ova bahata i razularena banda lapo iz srbije, lapo sa druge strane drine koja je dopuzala u beograd i postavila svoje norme ponasanja sa akcentom na bosansko srpstvo kao normu po kojoj se svi u srbiji trebamo ravnati i to uradila sa svima u sfrj dobro poznatim konceptualnim nacinom razumevanja stvarnosti koji je u toj pokrajini bio statusno poznat.

promeni nacin poimanja stavrnosti i stvorices statiku za vracanje duhovnosti i vrlina. ko se ne bude ili ne bude zeleo da se uklopi, siroko mu polje kozaracko romanijsko ili bilo koje drugo iz srbije. tako se menja svest i kulturoloki zemlja izdize iz blata svakodnevnice koja je svakim danom sve dublje zivo blato.

najvecim delom svih nas iz srbije koji smo to dopustili da nam najgori sljam upravlja zivotima i zivotima nase dece.

srbija nikad nije bila bednija sto se tice svega otkako je ova bahata i razularena banda lapo iz srbije, lapo sa druge strane drine koja je dopuzala u beograd i postavila svoje norme ponasanja sa akcentom na bosansko srpstvo kao normu po kojoj se svi u srbiji trebamo ravnati i to uradila sa svima u sfrj dobro poznatim konceptualnim nacinom razumevanja stvarnosti koji je u toj pokrajini bio statusno poznat.

promeni nacin poimanja stavrnosti i stvorices statiku za vracanje duhovnosti i vrlina. ko se ne bude ili ne bude zeleo da se uklopi, siroko mu polje kozaracko romanijsko ili bilo koje drugo iz srbije. tako se menja svest i kulturoloki zemlja izdize iz blata svakodnevnice koja je svakim danom sve dublje zivo blato.

najvecim delom svih nas iz srbije koji smo to dopustili da nam najgori sljam upravlja zivotima i zivotima nase dece.
Previše se preseravš sa podcjenjivanjem ljudi iz BiH. Ja poznajem dobro Srbiju i prije 90-tih i poslije. Bilo je svega i svačega i prije i poslije rata. Hoćeš reći da su srbi iz RS donijeli nekulturu u prestonicu Srbije?
Nisu. Došla je sama, pod starim i novim političkim vodstvom i u Srbiji i BiH. Kao nekakav pokret New Serbian Primitivism od 80-tih godina, pa na ovamo.

Previše se preseravš sa podcjenjivanjem ljudi iz BiH. Ja poznajem dobro Srbiju i prije 90-tih i poslije. Bilo je svega i svačega i prije i poslije rata. Hoćeš reći da su srbi iz RS donijeli nekulturu u prestonicu Srbije?
Nisu. Došla je sama, pod starim i novim političkim vodstvom i u Srbiji i BiH. Kao nekakav pokret New Serbian Primitivism od 80-tih godina, pa na ovamo.
mozda...ali kad politicki, kulturno i vaspitno pre svega kultivisem ovu njihovu forumsku sektu koja to isto ovde radi mojoj srbiji i sumadiji kao njenom srcu, onda cu i ja okrenuti drugi list.

svaka akcija ima reakciju, a ti mali mozgovi nikad nisu to u svom teskom primitizmu i lokalpatriostskom sovinizmu razumeli

Poslednja izmena:
Kao nekakav pokret New Serbian Primitivism od 80-tih godina, pa na ovamo.
kulturoloski, da dodam jer sam ipak stariji od tebe i sigurno mnogo bolje poznajem sve narode jugoslavije sa svim vrlinama i manama jer sam je prosao uzduz i popreko kao retko ko, pokret novog primitivizma je nastao kulturoloski bas u bosni, a jedan od poznatijih rodonacelnika tog pravca je nele karajlic koji sad to nastavlja u bg preko drzavnog medija...cudo jedno :rotf:

jedno vreme je iz bosne agitovala za taj novi primitivizam i sad pokojna tzv knjizevnica da je ne imenujem, a bila bas poznata po naci zurkama u sarajevu sa prigodnom nacionall socijalistickom svapskom ikonografijom...a oni su ovde zarili i palili srpskom kulturnom scenom...znaci ima mnogo toga u toj prici kako je nesto stiglo odnekle da promeni nesto drugo domace a da pritom ne ode.

a sto se tice toga da mrzim ljude iz bosne posebno srbe hahaha pa dosta mojih prijatelja intelktualaca su svi rodom bas iz bosne i mogu ti reci da se gade ovakvih vucibatina koje im cine samo losu uslugu.

kulturoloski, da dodam jer sam ipak stariji od tebe i sigurno mnogo bolje poznajem sve narode jugoslavije sa svim vrlinama i manama jer sam je prosao uzduz i popreko kao retko ko, pokret novog primitivizma je nastao kulturoloski bas u bosni, a jedan od poznatijih rodonacelnika tog pravca je nele karajlic koji sad to nastavlja u bg preko drzavnog medija...cudo jedno :rotf:
Ispravka. O tome više znam od tebe. O tom po tom, na poslu sam, pa samo ubacim rečenicu ili pjesmicu.

I tacno i nije tacno ...

Ne zaboravite da ja cesto pisem o tome da se ne sme razoriti ni identitet ni integritet jedne lokalne celine, a to se desilo silnim doseljavanjem izbeglica iz hr i bih i kosova u Srbiju...to je Sloba namerno radio, i totalno razorio kulturni identitet Srbijanaca, kao osnove Srbije..
Ne moze se reci da su bosanci primitivni , nekulturni , planinci , Hr podmukili , lukavi , skloni grupisanju i korupciji , kosovari , teski , tradicionalni , preki, ali imaju svoje integrisane primitivizme, i kad se to bez mere unese u domace kulturne okvire, onda nastupa razaranje, i to zna i CIA , zna i Sloba , zna i neko malo nacitaniji , dete, npr ja, ne zna moj otac, jer ga vise interesuje doktorska titula iz neke nauke, a da zadrzi svoj deciji i mladalacki primitivizam tamo gde ga je stekao...

Nije on neki poseban izuzetak, vecina ljudi umesto da se unapredi, samo brani svoj integrisani primitivizam...
Bosanci zadrze naglasak do kraja zivota...nije to negativno , ali moe biti negativno ako kazu zadrzavam svoju bandoglavost do kraja zivota ne zvao se ja pepo bandic , iz osme ofanzive...ili kao neki crnogorac ili crnogorka, e bice tako ili nikako , makar mi sva djeca poginula od moje ruke...

Tako da ne moze se ocekivati da su dodjosi , silne izbeglice znale sta je cilj njihovog dolaska osim sto su mislili da je spasenje...a nije...to je najmanje bio cilj njihovog dolaska...da je neko zeleo da ih spasava spasavao bi ih na njihovom kucnom pragu a ne bi ih tamo namerno namestao da im dupe strada i da ih isteraju kao poslednje dzukele, nezeljeni od svih komsija, bili oni hrvati , muslimani ili cak i crnogorci..

A opet nastavlja se takvo ponasanje razbijenog i prekinutog integriteta kulturnog bica Srbijanaca, tj Srbije..
To je nesto sto se moze i opet ne moze prebaciti dodjosima..
Morate shvatiti da kad si oteran ili otisao sa svoga, bez obzira da li si morao ili si otisao u Nemacku da radis i zivis i nikad se ne vratis u Srbiju , ti vise nisi obican gradjanin, ti si radnik, ti si ambiciozan, ti se ne mesas u zakone i politiku , ti gledas da iskoristis svaki odnos koji postoji u ekonomiji , da ojacas, i da imas...rasterecen svog nacionalnog i interesuje te samo tvoje pravno pitanje....
E tako se ponasaju i dodjosi u Srbiji , zabole ih dupe za koja ce stranka vladati Srbijom, ako ce oni moci kupiti stan u BG na vodi , i zaraditi na njemu...
Njihov patriotizam je ogranicen, kao i nas u Nemackoj , na kulturnoumetnicka drustva, decu , pesme, muziku , filmove i slicno , ili kao sto ja kratko kazem ko je jednom pobego , pobeci ce opet ako bude morao....on nije vezan vise za Srbiju i BG od onog sto je bio vezan za Knin, Glinu ili Karlovac , nije...
Ne moram ni da pitam, sami ce ljudi reci ...

Ali to su neke kulturne osobine, koje mora biti covek bas sirokog obrazovanja da bi shvatio, sto nije a balkance, oni se samo uvrede kako to da nisu idealni , kako to neko njima nesto pripisuje...

I ostaju gluvi..

\Ali tema je nesto drugo , suprotno od ovog sto su navikli svi balkanci , da ocekuju da ih drugi velicaju i ugadjaju im..
Tema je da svako mora naci pristojnost u sebi....
To znaci kad Srbin ode u Svedsku , nece da se pravi maher tako sto ide preko reda u prodavnici jer Svede jadni , cute , pa ih Srbi prave budalama....jel tako..
Pa prave ih budalama , ali kao sto rekoh pristojnost nema veliku nagradu dok postoji , ali ima veliku cenu kad se izgubi...
Tacno je da nasi srbi drze diskoteke, klubove, kriminal u Svedskoj, kao i u Nemackoj ili Austriji , i ponosni su zbog toga sto su pogan...
A onda cujes da Nemci , Austrijanci nije da bas mrze Srbe, ali ih drze na distanci , a sto ako su dobri , pa zato sto vide ove sto prolaze preko reda kako im niko od Srba ne zamera nego se jos zdravi , gde si rodjace, gde si zemo....

Ne , necu da vam sviram o tome kako se postaje pristoujan....to je 40 godina minusa, dve generacije, i roditelja i dece ima totalnu rupu u znanju i ponasanju o tome..

Samo nadjite svoj pristup kako cete postati pristojniji ....ovog puta u javnom biranju i ponasanju u politici i drustvenim odnosima, ne mora odmah i u komsijskim odnosima, ali ocigledno mora u ekonomskim politickim i drustveninm odnosima..

I tacno i nije tacno ...

Ne zaboravite da ja cesto pisem o tome da se ne sme razoriti ni identitet ni integritet jedne lokalne celine, a to se desilo silnim doseljavanjem izbeglica iz hr i bih i kosova u Srbiju...to je Sloba namerno radio, i totalno razorio kulturni identitet Srbijanaca, kao osnove Srbije..
Ne moze se reci da su bosanci primitivni , nekulturni , planinci , Hr podmukili , lukavi , skloni grupisanju i korupciji , kosovari , teski , tradicionalni , preki, ali imaju svoje integrisane primitivizme, i kad se to bez mere unese u domace kulturne okvire, onda nastupa razaranje, i to zna i CIA , zna i Sloba , zna i neko malo nacitaniji , dete, npr ja, ne zna moj otac, jer ga vise interesuje doktorska titula iz neke nauke, a da zadrzi svoj deciji i mladalacki primitivizam tamo gde ga je stekao...

Nije on neki poseban izuzetak, vecina ljudi umesto da se unapredi, samo brani svoj integrisani primitivizam...
Bosanci zadrze naglasak do kraja zivota...nije to negativno , ali moe biti negativno ako kazu zadrzavam svoju bandoglavost do kraja zivota ne zvao se ja pepo bandic , iz osme ofanzive...ili kao neki crnogorac ili crnogorka, e bice tako ili nikako , makar mi sva djeca poginula od moje ruke...

Tako da ne moze se ocekivati da su dodjosi , silne izbeglice znale sta je cilj njihovog dolaska osim sto su milili da je spasenje...a nije...to je najmanje bio cilj njihovog dolaska...da je neko zeleo da ih spasava spasavao bi ih na njihovom kucnom pragu a ne bi ih tamo namerno namestao da im dupe strada i da ih isteraju kao poslednje dzukele, nezeljeni od svih komsija, bili oni hrvati , muslimani ili cak i crnogorci..

A opet nastavlja se takvo ponasanje razbijenog i prekinutog integriteta kulturnog bica Srbijanaca, tj Srbije..
To je nesto sto se moze i opet ne moze prebaciti dodjosima..
Morate shvatiti da kad si oteran ili otisao sa svoga, bez obzira da li si morao ili si otisao u Nemacku da radis i zivis i nikad se ne vratis u Srbiju , ti vise nisi obican gradjanin, ti si radnik, ti si ambiciozan, ti se ne mesas u zakone i politiku , ti gledas da iskoristis svaki odnos koji postoji u ekonomiji , da ojacas, i da imas...rasterecen svog nacionalnog i interesuje te samo tvoje pravno pitanje....
E tako se ponasaju i dodjosi u Srbiji , zabole ih dupe za koja ce stranka vladati Srbijom, ako ce oni moci kupiti stan u BG na vodi , i zaraditi na njemu...
Njihov patriotizam je ogranicen, kao i nas u Nemackoj , na kulturnoumetnicka drustva, decu , pesme, muziku , filmove i slicno , ili kao sto ja kratko kazem ko je jednom pobego , pobeci ce opet ako bude morao....on nije vezan vise za Srbiju i BG od onog sto je bio vezan za Knin, Glinu ili Karlovac , nije...
Ne moram ni da pitam, sami ce ljudi reci ...

Ali to su neke kulturne osobine, koje mora biti covek bas sirokog obrazovanja da bi shvatio, sto nije a balkance, oni se samo uvrede kako to da nisu idealni , kako to neko njima nesto pripisuje...

I ostaju gluvi..

\Ali tema je nesto drugo , suprotno od ovog sto su navikli svi balkanci , da ocekuju da ih drugi velicaju i ugadjaju im..
Tema je da svako mora naci pristojnost u sebi....
To znaci kad Srbin ode u Svedsku , nece da se pravi maher tako sto ide preko reda u prodavnici jer Svede jadni , cute , pa ih Srbi prave budalama....jel tako..
Pa prave ih budalama , ali kao sto rekoh pristojnost nema veliku nagradu dok postoji , ali ima veliku cenu kad se izgubi...
Tacno je da nasi srbi drze diskoteke, klubove, kriminal u Svedskoj, kao i u Nemackoj ili Austriji , i ponosni su zbog toga sto su pogan...
A onda cujes da Nemci , Austrijanci nije da bas mrze Srbe, ali ih drze na distanci , a sto ako su dobri , pa zato sto vide ove sto prolaze preko reda kako im niko od Srba ne zamera nego se jos zdravi , gde si rodjace, gde si zemo....

Ne , necu da vam sviram o tome kako se postaje pristoujan....to je 40 godina minusa, dve generacije, i roditelja i dece ima totalnu rupu u znanju i ponasanju o tome..

Samo nadjite svoj pristup kako cete postati pristojniji ....ovog puta u javnom biranju i ponasanju u politici i drustvenim odnosima, ne mora odmah i u komsijskim odnosima, ali ocigledno mora u ekonomskim politickim i drustveninm odnosima..
nisu srbi iz sumadije isli u krajine da ubijaju srbe odande i otimaju im imovinu, vec je bilo obratno.

da ne postavljam ponovo gomilu materijala iz 1944 i 1945 sta su sve radili po srbiji.

srbi su u svedskoj upropastili svedjane u manjoj meri jer su ih naucili kako da krivnase i izvdravaju zakone folirajuci povrede ne radu i sl. samo jedna od stvari. a od svedjana su naucili sta je uzdrzanost, kulturologija i uzdrzavanje od domorodackog nacina razmisljanja.

Zanimljiva stvar, pisem ovde o tome da se Srbi opasulje i ne budu alavi ******i , povrsni priglupi i da se drze nekih nacela ljudskosti i pristojnosti, a ne samo zlatoljublja i oportunizma, kad naletim na seriju Lazarus..

Tu je tema serije tim ljudi koji spasavaju Zemlju od katastrofa, ne od nesreca, nego samo kad se desi totalno izumiranje ljudi , tako sto vrate vreme....

Tim Lazarus, naravno posto ima insajderske informacije onda je stalno podlozan korupciji i mnogi clanovi tima su se odmetnuli , i postali nepristojni i poceli da ulazu u berze i da obrcu milijarde , uticu na to ko ce biti predsednik neke drzave ubijanjem drugih , ili samo uskracivanjem donacija drugima...

Sve vec vidjeno sto se i inace desava u koruptivnim drustvima..

Jedino sto je u seriji veza direktno izvedena iz toga da znaju tokove buducnosti pa su zato koruptivni i zato odmah u path 1 imamo uzrok posledicu...

/Iz ugla futurologa, mogu da vam kazem da je totalno nebitno , samo je path veci , tj nije path 1 , nego je pah 3,4,5, kod uticaja..

Svako pa i malo pristajanje na nepristojnost vraca gomilu nepristojnosti , vragolastih ili bas djavoljih , ako vam je do komparacije..

Naravno vecina ce traziti opravdanja, bas svecina, i tako ce izbeci bilo kakvu svest o tome da su u jednom trenutku stali na stranu nepristojnosti , oortunizma, zla, pakosti , moci , zla, muvanja....narocito kod onih ratova 90tih, tu se svi varkaju da su nevini , a ovamo se muvalo trgovalo , surovalo , podmetalo , a svi naivni ...ali malo sutra..

Cesto vidjam u blazem obliku to , neko nabedjen da je stalno u pravu , a non stop radi samo penale, tj pogresno tumaci sta radi , namerno radi tvrdoglave stvari koje smatra casnim, a necasne smatra pomoc drugim ljudima, zanimljiva je ta varijanta, sve sto uradimo je casno , a ako radimo korupciju nekome, e onda je to zato sto smo humani pa pomazemo npr trudnici da dobije diplomu preko veze, trebace joj za porodicu, dok ona koja je abortirala, moze da se racuna u skart...i nehumano pa mora da nauci posteno.

Zanimljiva je jedna analiza do koje sam dosao , gde su analizirani odnosi izmedju bogatih i doslo se do zakljucka da preko 80% bogatih nema dobre odnose u smislu novca i ili odnosa sa svojim roditeljima..

Ali pazite razlog...
Razlog je sto su roditelji iz nekog razloga ili odabrali dete koje ce preferirati , a buduceg bogatasa ostavili da se snalazi i sushi, ili su prema svim naslednicima, deci , bili sebicni i bez podrske...
Neverovatna imena, i neverovatni opisi sebicnosti ili da budem precizniji nakaradnosti roditelja....
Oseca se da nema osvete kod bogatih a dece takvih roditelja, samo nepozeljnost kontakta....jer ih ponizava takav kontakt..
Nema pirstojnosti uvazavanja, to je ono sto cesto ja cujem kod balkanaca, ja sam te rodio ja mogu i da te ubijem, pa pitch.. ti materina, nije zivot tvog deteta tvoje vlasnistvo , sto vecina balkanaca misli , a stvarno misli , samo se varkaju da su pristojni jer hoce da im cast osvetlaju ta deca , a ustvari ih ne postuju ...

Pristojnost obuhvata i postovanje dece, ne ugadjanje, ali postovanje, sto roditelji obicno ne razumeju .....Bar ja dolazim u kontakt sa decom koja ustvari nemaju kontakt sa roditeljima koji je cest, ne traze nista ili vrlo vrlo retko kazu nesto, ali kad kazu budu ignorisani maksimalno ....kao da nista nisu rekli..
Kao pa to je normalno , a ja vidim da je muka...dete student se zali da mu treba stabilnost u okruzenju , znaci da ima stabilnog stanodavca ili stan, moze i krnjava rupa ali da nema tog uljudnog pritiska..bas je bio slucaj uljudnog pritiska, tj stanodavac se toliko ulagivao roditeljima, ali je bio picajzla i toliko kinjiho tu dvojicu studenata, ne fizicki , nije cak bio ni lopov sto je uobicajeno kod BG stanodavaca, nego stalno neka kritika, neki saveti koji su licemerni i bezveze...popovanje...
Zahtevi da se svaki dan brise oluk sa spoljne strane, da bude beo , kad kisa isprska...i tako neke nebuloze...

Navodim primer kako se lako kod srba i balkanaca zameni ugled , kao drustveno postovanje i status i cast kao ljudsko ponasanje..
U tom slucaju se sve odrazilo na studiranje, toliki pritisak je doveo do psihickih pritisaka, do pada godine, psihoza, bilo je zalosno gledati kako tvrdoglavost roditelja unistava potencijalno super genijalnog studenta..
Sa druge strane, Sabac, roditelji direktori , ne bogati , nego direktori u smislu sagledavaju stvari visedimenzionalno, i isti problem, i covek se meni pozali , ja mu kazem, jel tebi treba samoca, kaze ne, jel tebi smeta rad u grupi , znam da se druzis i sa mnom i sa jos nas 5, jel ti smeta to kod ucienja, kad npr ja tebi ili nekom ti pokazujes...kaze ne...ali nece taj skolski drugi iz Sapca da mu bude cimer jer kupuje stan , ne moze u drustvu...
Ja mu kazem , onda spoji ostalih 4 cini mi se da oni hoce zajednicki stan da uzmu , i covek to kaze roditeljima, spoji , cini mi se da nije svako imao sobu za ucenje, ali nije ni trebala, jedan je mogao na terasu ako bas svima treba...ali svi su razbili , i bez nerviranja i super zabava i super studenti , i jeste pitao me posle i za devojku , i dobru je izabrao , tj ponudila mu se, nije je izabrao , ako se radi na etf, pridju vam devojke sa ozbiljnim ponudama, ja mu rekao sta mislim, tako je ispalo , imaju dvoje dece, razvaljaju kao vrhunski strucnjaci u Nemackoj , ali ne Nemackoj nemackoj, nego Nemackoj EU , tj a zatreba Svedska , tu su , a zatreba USA , tu su , cifre plata su preko 2 mil e svako za tehnicara, ne da je mnogo nego ih verovatno svako iz struke zna...
Ali roditlej direktor je imao sluha, saslusao sina a sin ispricao sugestiju koju sam ja dao i eto , nije bogatas da ima 100 mil evra, ali da ima 10 ima sigurno a nije pevaljka, kazem jer sam gledao glumice i pevaljke u srbiji na top mestima po net bogatstvu...

Sve se slažem i sve je tačno. (Ložim te)
Samo se reč Srbi piše velikim početnim slovom.

Nemoj stalno da Srbi budu primer varvarskih plemena, priglupih povrsnih grupa koje imaju vecu moc od razumnih , vrednih i postenih radnika i neradnika...

Animalno je zdravo , ali do 30% posle toga je to vise nalik gledanja gologuzog muskarca sa 60 godina koji usran hoda planetom, jer se drzi animalnog do kraja zivota....

Dug put je predjen od nacitanih ne samo u knjigama nego i u stripovima, do nenacitanih , agresivnih , zeljnih da tuku i sakriju svoju nepismenu bruku , pod opravdanjima da smo svi emotivni , da smo svi zivotinje i svi lako okidamo , praskamo , kidamo , razaramo , rusimo...

A zurimo ceo zivot, na posao , po dete, po uplatu, po isplatu da se sefu uvucemo u dupe...jer orgazmi se isplate....

Sve su to ruzne stvari....nepristojne u svakom slucaju...za one koji se secaju , to su i neprirodne stvari...za one koji se ne secaju , jer nikad nisu osetili , to su normalne stvari...
Neke pateticne melodije spore, bez strasti , bez cimanja, sec sec sec, tuc tuc tuc, kakav je to seks ako se ne cepaju gace, ako se ne svadjaju ljubavnici , ako se ne vara u braku , radi zacina, da bi se vise voleli ....ili mrzeli i voleli istovremeno ...Sve su to nepristojne stvari..

To sto nas nista ne kosta da nekog opanjkamo , oblatimo , sta je on drugaciji od svih drugih javnih licnosti , politicara, jajara, prevaranata koji su nas zaebali....
A pa nije on kriv sto su vas zaebali neki drugi.....uvek je tu bilo ocekivanje koristi , sanjarenje, neceg sto vas je vuklo da nogice budu rasirenije nego sto je pristojno i oprezno..

Pristojnost moze puno da kosta kad se izgubi, ne dobija se puno dok se ima, ali moze puno da kosta..
Jedan nepristojan gest nekad ostane kao povod za neprijateljstvo koje traje tek za 20 godina pa do kraja zivota, a to je jos 30 40 50 godina...mnogo
Neka dovode do rata, Pitajte ukrajinu da li je bilo pametnije biti pristojan ili spaljivati zive ljude...

Nekad se ne desi kazna za nepristojnost, braca Hrvati uzivaju u tim pogodnostima, jer nije bilo pristojnosti medju Srbima inace bi se desilo...pristojnost nekad dovede do toga da se nepristojni posrame, ali ako svi racunaju na korist, i revans, pristojnost nema sanse, jer se onda i ne zove pristojnost nego racunica...

Dakle Srpski narod , racunica ili pristojnost.....pitanje je SAD ne juce ne sutra, SAD....

Do sada su uglavnom civilizovani i pristojni bezali od onih divljih iz Srbije.
Evo ovi danasnji studenti su resili da ostanu i da civilizuju nepristojnu vlast.
To je njihova istorijska borba kolosalnih razmera u kojoj svako ko je malo pristojan treba da im pomogne.
Ukoliko studenti ne uspeju u tome onda ce Srbija unistiti samu sebe, jednostavno ce se raspasti od sopstvene trulezi.

Back