Budimo prijatelji

morski covik

Iskusan
Banovan
Poruka
6.426
vidjeh maloprije jednu situaciju di se forumaš koprca objašnjavajući da nije žena pa mi palo na pamet, za muškarca najveći mogući udarac posli impotencije. Zamislite da vam žena u telefonskom razgovoru kaže, oprostite jeste vi muško ili žensko ili ne daj bože , vi je muvate danima a ona kaže ajmo bit prijatelji?

Poslednja izmena:
vidjeh maloprije jednu situaciju di se forumaš koprca objašnjavajući da nije žena pa mi palo na pamet, za muškarca najveći mogući udarac psli impotencije. Zamislite da vam žena u telefonskom razgovoru kaže, oprostite jeste vi muško ili žensko ili ne daj bože , vi je muvate danima a ona kaže ajmo bit prijatelji?

Ja ovo boldovano umem da uradim zenama. Kako pocnu da mrze.:vudu::mrgreen:

Da mi preko telefona pita da li sam zensko ne verujem, ali i da uradi bolelo bi me uvo, jer imam dovoljno samopouzdanja.:)

vidjeh maloprije jednu situaciju di se forumaš koprca objašnjavajući da nije žena pa mi palo na pamet, za muškarca najveći mogući udarac posli impotencije. Zamislite da vam žena u telefonskom razgovoru kaže, oprostite jeste vi muško ili žensko ili ne daj bože , vi je muvate danima a ona kaže ajmo bit prijatelji?
podvuceno mogu da zamislim samo ako su telefonske veze beznadezno lose phe

boldovano ...tesko da ima vece kletve phe

Zašto forumaši uopšte objašnjavaju da li su muško ili žensko?
Kako neko može da pomisli da je muškarac žensko preko telefona?

- - - - - - - - - -

pa najgore je valjda kad prica po gradu da ti je mali :lol:
Pa pre će sebe da kompromituje kao jadnicu nego tebe.
Čak i da ti je mali, normalna žena tako nešto ne bi nikad uradila.

- - - - - - - - - -

može, jedan moj kolega ja imao tako dječji glas da su ga stranke skoro uvik pitale kojeg je spola ili mu govorile gospođice. muško je, bio u vojsci:D

- - - - - - - - - -

pa ti i mislim al eto sreo sam i takve primerke

al dovro je kontrirao ono da kad ti je ko serpa :lol: noga mi stane, ludaci ljudi :lol:

a postoji li izraz vece naklonosti od ponude za prijateljstvo ?
to ti treba biti komplimentom, znaci, uvidela je u tebi nesto vrednije, iako to obicno muskarcima ama nicemu ne treba, ko se jos zamajava druzenjima sa drugaricama

ma imam ja prijateljice ma one me fizički ne privlače( što je grozno za njih, znam ) al pričam ti o nekom ko ti je privlačan fizički, ne želim je za prijatelja. osim toga ne volim nove "prijatelje".

- - - - - - - - - -

pa kad lipo govoris :)

a je, znan, a šta ću. iako neki zaglume da me ne razumiju ali oni ionako nisu ...normalni

Pa to je standardna "kulturna" korpa,gde te odhebe kao potencijalnog đuvegiju ali bi još malo da diže sebi ego dok se ti koprcaš oko nje...nije neka uvreda,jednostavno si dobio korpu,popiješ šta moraš i nastaviš dalje.
A za telefon,u životu sam možda čuo dva-tri lika koji su izgleda "zaboravili" da mutiraju u pubertetu pa glas zvuči malo ženskasto,ne vidim kako drugačije može da se zameni muški i ženski glas.

Poslednja izmena:
ne vidim, jer se prijatelj ne postaje preko nici za to treba bas vreme a poznanastva su nesto drugo
a zenske prijatelje osim one jedne iz kolevke nemam :lol:

Al bar ne lazem ni sebe ni nju jer ako mis se svidja cisto sumnajm da je zelim ko prijatelja :lol:

ne, uvidis nesto vise od toga sto ti se nudi.
(nisi u obavezi da shvatis o cemu pricam)
nekada je steta ne ostati prijateljem i ne radi se samo o jednoj strani.

Ne da nije šteta nego je vrlo brutalno zadržati nekoga ko ima neke emocije prema tebi kao "prijatelja". Treba da se sruži sa tobom i tvojim momcima i da misli "baš mi je drago što mi je drugarica srećna..." dok mu se stomak veže u čvor svaki put kada te dečko poljubi?

Ne ide to tako. M-Ž prijateljstvo mora biti lišeno svake pretenzije te vrste da bi uspelo,a ako te je neko muvao teško da nema istih.

Back