Budi zlo

Ne kapiram sto svi traze neke protuve I sugurice...Niko nece da igra ruski rulet , dobro ajd ne mora to ali spremnost na rizik ravna 0 . Gde je avanturisticki duh?!

:mrgreen:

- - - - - - - - - -

I sta onda posle bude?Onda ta bomba pukne I traze zabavu sa strane :lol:

Ja ne razumem ko je protuva, ko ce da eksplodira, ko je sigurnica, ko je kriminalac

ja sam u takvom nekom problemu trenutno
hipohonder sam i frik higijene a moja devojka živi i spava sa jebenim mačkama koje ponekad i skitaju napolju
to intimiziranje sa životinjama i deljenje kreveta sa njima mi je skroz odvratno. bukvalno se presečem kad posmislim na bacile i ostalo i izgubim volju za bilo čim.

kod mene je sve kao u apoteci, nemam ni tepihe, zavese.

kako biste vi postupili da ste u jednoj takvoj situaciji, dajte mi neki savet

Moj mačak spava na mojoj kosi (ne izlazi, svaki dan ga češljam, perem mu uši...). Miriše ko beba.
Šta više da kažem.

Ma, to nije njihov izbor, hoću da kažem da izbori zavise od ličnosti, ljudi igraju onako kakav im je karakter... i svi izbori su im takvi.

ovo i ja mislim.juce pricam sa komsijom i on kaze,cuo sam da na brodovima osoblje spava ko s kim stigne,nemaju sta drugo da rade,duge providbe...
ja kazem,to nema veze sa tim,ko je sklon tome,ici ce i peske po snegu kilometrima da nesto kresne,ko nije,ceka da se desi neko cudo

ja sam u takvom nekom problemu trenutno
hipohonder sam i frik higijene a moja devojka živi i spava sa jebenim mačkama koje ponekad i skitaju napolju
to intimiziranje sa životinjama i deljenje kreveta sa njima mi je skroz odvratno. bukvalno se presečem kad posmislim na bacile i ostalo i izgubim volju za bilo čim.

kod mene je sve kao u apoteci, nemam ni tepihe, zavese.

kako biste vi postupili da ste u jednoj takvoj situaciji, dajte mi neki savet

Preterano čistunstvo je jednako veliki problem kao i preterana aljkavost. U oba slučaja tu su obično uključene karakterne osobine koje nisu baš lake za one koje žive sa njima. Mislim da si ti tu veći problem nego što je ona.

Mačke mogu da se održavaju da budu zdrave, čiste i očišćene od parazita. Ne znam koliko bi to tebe zadovoljilo, verovatno bi jedino prihvatljivo bilo da ih nema.
Mislim da nije to neki problem, da ljudi treba da se prilagođavaju i da budu manje kruti i kad su veće stvari u pitanju. Nikad nije sve potaman, rešiš prvo sam sa sobom da li je vredno kompromisa.

Jos gore je recimo sto ne smeju da izadju iz komforne zone pa podmuklo grebu ovaj zivot. Kako bi rekao nit ima muda da se obracuna , intelektualno ili na bilo koji drui nacin, vec se ponasaju kao oportunisti ono kicma ide dole samo tako a opet isto tako gledaju koga bi ujeli za nogavicu ko pekinezer.

- - - - - - - - - -

Osobe bez integriteta.

- - - - - - - - - -

Msm tema nije o tome vec zasto ljudi biraju siguricu koja ih ne zadovoljava potpuno tj zasto sebe uskracuju hrabrosti da uzmu sta zaista zele?

Zato što su kukavice, a kukavičluk je najveći greh.

Back