gost 371695
Elita
- Poruka
- 19.917
šta s ovim ? misliš da mu pukne film i pobije govvna ?
Ma jok to je najlakse gonma mozes tuci I bez neke zivotne promene. Mislim kad okrene ćurak za 360 stepeni.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
šta s ovim ? misliš da mu pukne film i pobije govvna ?
Ne kapiram sto svi traze neke protuve I sugurice...Niko nece da igra ruski rulet , dobro ajd ne mora to ali spremnost na rizik ravna 0 . Gde je avanturisticki duh?!
- - - - - - - - - -
I sta onda posle bude?Onda ta bomba pukne I traze zabavu sa strane![]()
Ja ne razumem ko je protuva, ko ce da eksplodira, ko je sigurnica, ko je kriminalac
Smesne pojave u ponasanju su uglavnom propracene smehom...ne znam sta ti nije jasno
Sam se sebi smejes?
Aj objasni malo temu, razradi
ja sam u takvom nekom problemu trenutno
hipohonder sam i frik higijene a moja devojka živi i spava sa jebenim mačkama koje ponekad i skitaju napolju
to intimiziranje sa životinjama i deljenje kreveta sa njima mi je skroz odvratno. bukvalno se presečem kad posmislim na bacile i ostalo i izgubim volju za bilo čim.
kod mene je sve kao u apoteci, nemam ni tepihe, zavese.
kako biste vi postupili da ste u jednoj takvoj situaciji, dajte mi neki savet
Ma, to nije njihov izbor, hoću da kažem da izbori zavise od ličnosti, ljudi igraju onako kakav im je karakter... i svi izbori su im takvi.
E moja Cile, meni je za ovih 6 meseci seks preseo zbog svakodnevnog hebanja u mozak..
Mozda seks sa cigom ipak razbije maler![]()
ja sam u takvom nekom problemu trenutno
hipohonder sam i frik higijene a moja devojka živi i spava sa jebenim mačkama koje ponekad i skitaju napolju
to intimiziranje sa životinjama i deljenje kreveta sa njima mi je skroz odvratno. bukvalno se presečem kad posmislim na bacile i ostalo i izgubim volju za bilo čim.
kod mene je sve kao u apoteci, nemam ni tepihe, zavese.
kako biste vi postupili da ste u jednoj takvoj situaciji, dajte mi neki savet
Jos gore je recimo sto ne smeju da izadju iz komforne zone pa podmuklo grebu ovaj zivot. Kako bi rekao nit ima muda da se obracuna , intelektualno ili na bilo koji drui nacin, vec se ponasaju kao oportunisti ono kicma ide dole samo tako a opet isto tako gledaju koga bi ujeli za nogavicu ko pekinezer.
- - - - - - - - - -
Osobe bez integriteta.
- - - - - - - - - -
Msm tema nije o tome vec zasto ljudi biraju siguricu koja ih ne zadovoljava potpuno tj zasto sebe uskracuju hrabrosti da uzmu sta zaista zele?