Druzila bih se, sto da ne. Ali mislim da prijateljstvo nije moguce izmedju ljudi kojima se sve vrti oko dece i onih koji imaju druga interesovanja. Razumem i ovu zenu sto se pokajala, deca cesto jesu veliki smaraci.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gledala sam danas jednu emisiju gde govore o deci i nerotkinjama.U emisiji se javila jedna žena i govori kako se nikad ne bi družila sa ljudima koji nemaju decu,tj.mogu da ih imaju ali neće.Dok druga kaže''Ja sam se pokajala, iako ne smem nikom to da kažem. Volim svoju ćerku, ali fali mi sloboda. Od briga, od obaveza, od moranja, od problema. Još rode i drugo dete zbog muža. Ne znam kako misle da takvim postupanjem mogu da budu srećne, ali eto. Teška je ovo sredina, a ovakve stvari se ne priznaju i ljudi pate u tišini. U nekim trenucima sam se osećala nedovoljno zrelo da budem odgovorna za nekoga. Delovalo je kao neprekidno dojenje i hranjenje. Osećala sam se kao da bih vrištala. Ako ste zaista majčinski tip onda je to sve što se oduvek hteli, ako niste, osećate se kao zauvke zarobljene''.
Htela bih da vas pitam da li biste se družile sa ljudima koji ne žele da imaju decu?![]()
U zadnje vreme sam u fazi psihopate, što bi Bogi rekla, kao poslednjem kretenu mi se oči napune suzama, knedla mi stane u grlu a ja samo želim da ga zagrlim i vratim na sigurno
Onda udarim sama sebi par šamara, dođem sebi, pomazim ga po glavici i pustim ga da se igra sam, sav značajan i važan)))
- - - - - - - - - -
Inače, ja sam bila od tih koja je na decu gledala kao na kugu, u najmanju ruku![]()
Gledala sam danas jednu emisiju gde govore o deci i nerotkinjama.U emisiji se javila jedna žena i govori kako se nikad ne bi družila sa ljudima koji nemaju decu,tj.mogu da ih imaju ali neće.Dok druga kaže''Ja sam se pokajala, iako ne smem nikom to da kažem. Volim svoju ćerku, ali fali mi sloboda. Od briga, od obaveza, od moranja, od problema. Još rode i drugo dete zbog muža. Ne znam kako misle da takvim postupanjem mogu da budu srećne, ali eto. Teška je ovo sredina, a ovakve stvari se ne priznaju i ljudi pate u tišini. U nekim trenucima sam se osećala nedovoljno zrelo da budem odgovorna za nekoga. Delovalo je kao neprekidno dojenje i hranjenje. Osećala sam se kao da bih vrištala. Ako ste zaista majčinski tip onda je to sve što se oduvek hteli, ako niste, osećate se kao zauvke zarobljene''.
Htela bih da vas pitam da li biste se družile sa ljudima koji ne žele da imaju decu?![]()
NE!!!Gledala sam danas jednu emisiju gde govore o deci i nerotkinjama.U emisiji se javila jedna žena i govori kako se nikad ne bi družila sa ljudima koji nemaju decu,tj.mogu da ih imaju ali neće.Dok druga kaže''Ja sam se pokajala, iako ne smem nikom to da kažem. Volim svoju ćerku, ali fali mi sloboda. Od briga, od obaveza, od moranja, od problema. Još rode i drugo dete zbog muža. Ne znam kako misle da takvim postupanjem mogu da budu srećne, ali eto. Teška je ovo sredina, a ovakve stvari se ne priznaju i ljudi pate u tišini. U nekim trenucima sam se osećala nedovoljno zrelo da budem odgovorna za nekoga. Delovalo je kao neprekidno dojenje i hranjenje. Osećala sam se kao da bih vrištala. Ako ste zaista majčinski tip onda je to sve što se oduvek hteli, ako niste, osećate se kao zauvke zarobljene''.
Vala si u pravu...Pa vidiš da su bivši qm i qma, umrli su......
Družim se, vrlo rado...a oni koji imaju decu, reč je o odrasloj već deci, pubertetlijama, ima i jedan student i jedan diplomac.....inače me sitna deca nerviraju i odvratno je boraviti u njihovom prisustvu...nepodnošljivo ukoliko ih je više i to deljenje istog prostora sa njima traje duže od 15 min......to samo majka i otac mogu da vole i deda.. i baba, ako je živa....ja nisam dužan...
Jedno je kada neko ne zeli decu a drugo kada neko ne moze da ima,mada tu u ne moze,moze da bude dosta razloga.Nije ni malo jednostavno usvojiti dete iz doma,ko nema dece svatko bi uzeo dete iz doma i zaboravio svu svoju bol i muku,ali procedura je takva da to kada se sve sagleda,retko ko moze da ima.Ne smes biti podstanar nego imati svoje,biti stalno zaposlen,godine se gledaju,sve treba imati novca podosta da bi usvojio.Ja sam malo citala o tome pa zato pisem.
Tako je i nama bilo na temama Šta trenutno radiš 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 i 8, dok je bata Čile dojila...Gledala sam danas jednu emisiju gde govore o deci i nerotkinjama.U emisiji se javila jedna žena i govori kako se nikad ne bi družila sa ljudima koji nemaju decu,tj.mogu da ih imaju ali neće.Dok druga kaže''Ja sam se pokajala, iako ne smem nikom to da kažem. Volim svoju ćerku, ali fali mi sloboda. Od briga, od obaveza, od moranja, od problema. Još rode i drugo dete zbog muža. Ne znam kako misle da takvim postupanjem mogu da budu srećne, ali eto. Teška je ovo sredina, a ovakve stvari se ne priznaju i ljudi pate u tišini. U nekim trenucima sam se osećala nedovoljno zrelo da budem odgovorna za nekoga. Delovalo je kao neprekidno dojenje i hranjenje. Osećala sam se kao da bih vrištala. Ako ste zaista majčinski tip onda je to sve što se oduvek hteli, ako niste, osećate se kao zauvke zarobljene''.
poznajem dva bracna para koji nemaju i ne zele da imaju decu.Ljudi su skroz ok,nemaju predrasuda,zive svoj zivot onako kako oni zele i misle da je najbolje za njih,ne sole nikome pamet da li treba neko da ima ili nema decu.Htela bih da vas pitam da li biste se družile sa ljudima koji ne žele da imaju decu?![]()
Pa ja bih se družila ali mislim da trenutno nismo baš na istoj talasnoj dužini. Životi su nam prilično različiti.
Ja sam mama koka, od onih pravih, tradicionalnih koka, onih bez šminke, onih koje se ne sređuju i koje ne žele ni u bioskop. Mislim da sam se osisala pre dve pune godine. To ljudima u najmanju ruku zvuči čudno, ako ne i ludo. Ali takav je moj izbor. Znam zašto sam ga napravila i čini me srećnom.
Da li bi nekog činilo srećnim da sa mnom i bebom juri sisarke? Čisto sumnjam. Da li bi proveo sat vremena na igralištu? Ne verujem. Da li bi učio da crta? Preterujem, zar ne...
Prema tome, pošto ja želim da skupljam sisarke, idem na igralište i crtam kredama a drugi ne žele da mi prave društvo i da se igramo zajedno, mislim da nemam bas puno opcija po rukom...ljudi bez dece očekuju da roditelji ostave decu nekome i izadju u grad što kod mene budi lošu vibraciju. Da li je prijateljstvo ako nešto radim jer sam ucenjena savremenim životom a u duši se osećam loše jer moje dete plače kući? Ne bih rekla. Tako da, odgovor je da bih se družila ako mi ta osoba ne bi remetila životne navike i govorila mi kako treba da primenjujem savete iz časopisa o savremenoj ženi. Ja sam prvo mama pa deset šupljih mesta do mesta žene i mislim da je nakon dvadeset godina kafa i restorana bas zabavno crtati prasiće kredama. Igra oslobađa.
Pa ja bih se družila ali mislim da trenutno nismo baš na istoj talasnoj dužini. Životi su nam prilično različiti.
Ja sam mama koka, od onih pravih, tradicionalnih koka, onih bez šminke, onih koje se ne sređuju i koje ne žele ni u bioskop. Mislim da sam se osisala pre dve pune godine. To ljudima u najmanju ruku zvuči čudno, ako ne i ludo. Ali takav je moj izbor. Znam zašto sam ga napravila i čini me srećnom.
Da li bi nekog činilo srećnim da sa mnom i bebom juri sisarke? Čisto sumnjam. Da li bi proveo sat vremena na igralištu? Ne verujem. Da li bi učio da crta? Preterujem, zar ne...
Prema tome, pošto ja želim da skupljam sisarke, idem na igralište i crtam kredama a drugi ne žele da mi prave društvo i da se igramo zajedno, mislim da nemam bas puno opcija po rukom...ljudi bez dece očekuju da roditelji ostave decu nekome i izadju u grad što kod mene budi lošu vibraciju. Da li je prijateljstvo ako nešto radim jer sam ucenjena savremenim životom a u duši se osećam loše jer moje dete plače kući? Ne bih rekla. Tako da, odgovor je da bih se družila ako mi ta osoba ne bi remetila životne navike i govorila mi kako treba da primenjujem savete iz časopisa o savremenoj ženi. Ja sam prvo mama pa deset šupljih mesta do mesta žene i mislim da je nakon dvadeset godina kafa i restorana bas zabavno crtati prasiće kredama. Igra oslobađa.
Ja nemam decu ne zato da necu nego ne mogu da imam,a bila bih presrecna da iman jedno dete,jos mi samo hvali da nece samnom neko da se druzi pa sta mi preostaje.