gost 343533
Elita
- Poruka
- 17.529
Eh... kad bi neki bili svesni ovog
.........

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovim ribama online ne dajem nista i opet mi se guze na svakom koraku![]()
Napadni ih kao muskosame sire noge bespomocno
i pretvaraju Virgin boys u yebace
![]()
Ti se pokri, ja stalno kresem nesto, muvam ...![]()
Sinoc sam bio na jednoj svadbi kod rodjaka lumpovalo se zestoko sta da vam kazem ,uglavnom tokom veceri kuma iz beograda ostala sama ucveljena za glavnim stolom i utapala tugu krkajuci pecenje ,setim se imali smo jednog mladjeg rodjaka tek raskinuo sa prvom devojkom pa pomalo tuzan sto se desava i dodjem na genijalnu ideju da pomognem, pridjem kumi samoj i pored kiptece zene i odradim glavni posao:
fasciniram je i kroz pricu sugerisem da je rodji mnooogo velikii da je tek raskino i da treba da nasledi kuce i vile jer mu je cale nekadasnji direktor carine ,onda ga kasnije zovnem i ostavim ih da caskaju, (voli zensko sa strane jos ako misli da joj upala kasika u med ), uglavnom rodjo zabio u gostima samo tako i zaboravi bivsu i sve, veselili se posle do zatvaranja hotela , kuma naravno nije mogla da igra pa je i dalje samo sedela ali sa ogromnim osmehom.....![]()
Budi malo jasniji.Sta to znaci, budi *****??? Ako neko otvori neku rubriku,onda treba jasno i glasno,da kaze,sta misli !