Budi šmeker, sine. Budi kul, šćeri.

Što se teme tiče, nikad nisam volela raskide. Uvek mi je lakše bilo da se neko vreme ponašam kao skot, pa da onda kažem lepo "nije do tebe, do mene je, ti si divan, a vidiš da sam ja skot"... I tako..
Да и мени је лакше да се понашам као будала и натерам га да ме остави :мистергрин:

dobro je da ti je to bila pozitivna prekretnica a ne negativna, nego mi je prosto bilo cudno kako neko moze u takvoj vezi (nije sto je 10god nego sto su te godine u pitanju) da posle "navikne" da zivi sa bilo kim drugim. ja ne bih. al sad 100 ljudi 100 cudi. svaki dan se cujes sa nekim 10 godina i samo jedno jutro nema vise tog.
Navikla sam se vrlo brzo i lako, evo već više od 2 godine živimo zajedno bez problema. Kad se sa nekim pre svega razumeš i poštuješ, to je to. (I voliš naravno)
Sa ovim prethodnim nisam živela, ali sam sigurna da ne bismo izdržali duže od mesec dana da smo živeli zajedno.

Kada nekima okrenete leđa, ostavite ih na cedilu, iskoristite pa šutnete, pojedete neke godine njihovog života, je l' da da je dobro uvek reći "nisi ti, ja sam", "nisam dovoljno dobar za tebe" i odskakućete do svog best life-a jer dotična osoba zapravo nikad nije ni bila vredna vaše ljubavi, nego eto...?
Čoveč čoveku svašta oprosti, osim poniženja.

Gledam da ne ponizim nikoga, u sustini gledam svoja posla, na teži način sam naučio sa stojim iza svake svoje odluke i izbora. Tako bi trebali i drugi.
Kako pojedemo godine nečijeg života, ako ta sama ne pristane na to.

Back