Budi musko

fora je sto ce zenko da nadje neku totalnu glupost a ima ih na hiljade ,a onda ce da urlice na sva zvona kako i ona nesto "radi" , ako kazes da joj je to bezvredno i glupo i da nije to posao ,ona pocne sa placom i manipulacijama ,....

Znam kako ti je, sve je na tebi.:(
Mislim da ti verovatno preostaje da i ti krenes da radis 2 posla ako vec ne radis.
A i ta tvoja lokacija koju ne menjas toliko dugo je bas onako ubitacna i govori da si pod velikim stresom koji ne prestaje.:confused:
Ja na duze staze ne bih mogao da pristanem na to izdrzavam nesposobnu osobu/zenu koja je samo teret.
Jedino bih na to pristao ako bismo imali mnogo dece pa nam ne bi odgovaralo da ona radi i ako bismo imali dovoljno para, ali u nekoj razvijenijoj zemlji bi to i moglo, ali u Srbiji.:(
A ako ne ustedis pare ni deci ne mozes nesto posle da priustis.:(

Deci i zeni ne treba ostaviti apsolutno nista , dakle posle mene sledi potop i krah jer ako nisu sposobni sami da stvore i izdrzavaju se neka crknu .To je odlicna zamisao da bi me se secali u sto boljem svetlu i da shvate ko ih je izdrzavao.

Deci i zeni ne treba ostaviti apsolutno nista , dakle posle mene sledi potop i krah jer ako nisu sposobni sami da stvore i izdrzavaju se neka crknu .To je odlicna zamisao da bi me se secali u sto boljem svetlu i da shvate ko ih je izdrzavao.

i ne treba. amerika davnih 50-ih je oporezivala nasledje. nek babe i zene steknu

Lik muskarca domacina glave kuce se mora usaditi svim ukucanima u pamcenje i to ce za njih biti olicenje boga cija rec je prva i poslednja on je gospodar zivota on se pita za sve njemu pripada sve .

Mudri ljudi cesto kazu da je ishod nekog boja odlucen pre nego sto li je i poceo i nigde to skoro nije bilo tako ocigledno nego u jednoj skorasnjoj utakmici - vaterpolo je u pitanju.
Inace ne pratim te igrice, jer me zanimaju samo one u kojima ja ucestvujem i trosim svoj adrenalin ,ali u dokolici covek moze svasta i poucno da nauci ili pak obnovi gradivo.
Nakon jedvite pobede nad monteprknogorcima svi su imali strahove i sumnje protiv madjara u finalu.
Medjutim dovoljno je bilo videti profil 2 trenera i biti bez sumnje siguran u pobedu naseg tima koji je imao pravog Alfa Lidera za razliku od madjarskog Beta trenera ,tako da sam bio opusten.
Posebno je to izrazeno kod malih ekipa gde je samo jedan alfa moguc i nema mogucnosti za co-alfa dvojice saradnju , nas trener je donosio smirenost za razliku od nervoznog madjarskog trenera ,svaki njegov tajm-aut je rezultirao golom za razliku od madjarskog, madjarski trener uopste nije imao kontrolu i rezultat je vise nego porazavajuc za djarme. Razoreni su. Dakle da li je ikada i bilo dileme? DAKLE AKO HOCETE POBEDU -ZNA SE!

Dejan Savic

ds.jpg

Poslednja izmena:

Back