Budi musko,voli samo jednu,a ne k'o zensko da ne znas koga vise volis od njih trojice

:mrgreen:

Da li su zene nesigurnije i uplasenije od muskaraca, samo se bolje foliraju? :think:

Nema to veze sa polom.
Najnesigurniji i najuplaseniji su najglasniji, najotrovniji, najarogantniji,... i te svoje strahove maskiraju bas tom oholoscu, provociranjem, pokusajima da druge uvrede i povrede.
Na to gledam kao na vrstu hendikepa, pa ignorisem.

bas je lijepo heklala baba, bog da joj dusu prosti...mora se priznat
mada, po motivu sudeci, nije ovo planirala za tvoju djeciju sobicu, a? :lol:

neam pojma ne secam se ja missim da je radjeno za mene ali ja nisam derpe da me interesuje tip shara
sve je to kod nje bilo profi i nemacki precizno-prvo crtanje plana na hameru tushem posto je bila tehnichki crtac u penziji pa onda razrada
nema labavo a gabariti su joj negde bili tu ko tvoji morzovski, ona je to zvala krupne kosti : )))

neam pojma ne secam se ja missim da je radjeno za mene ali ja nisam derpe da me interesuje tip shara
sve je to kod nje bilo profi i nemacki precizno-prvo crtanje plana na hameru tushem posto je bila tehnichki crtac u penziji pa onda razrada
nema labavo a gabariti su joj negde bili tu ko tvoji morzovski, ona je to zvala krupne kosti : )))

i dobije tebe, skakavca, za unuka...pa kako jbte :lol:

Bice da je shopingirano u Nagykanizsi...:lol:

Back