- Poruka
- 62.443

Da li su zene nesigurnije i uplasenije od muskaraca, samo se bolje foliraju?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kami da li se ti baviš sa Gejmingom.
Tim terminom ne mislim na video igre, nego na masovno prilaženje ženama.
Naime postoji čitava subkultura posvećena tome.
Da li su zene nesigurnije i uplasenije od muskaraca, samo se bolje foliraju?![]()
teško da je
Da li su zene nesigurnije i uplasenije od muskaraca, samo se bolje foliraju?![]()
Kami da li se ti baviš sa Gejmingom.
Tim terminom ne mislim na video igre, nego na masovno prilaženje ženama.
Naime postoji čitava subkultura posvećena tome.
Гледстоне ти си још увек невин... мсм ниси био са девојком, женом и тако то?Sam naslov ove teme:"Budi musko,voli samo jednu",totalno je besmislen. Kako je uopste moguce,da jedan muskarac,koji nije defektan fizicki i psihicki,moze
da voli samo jednu zensku.Muskarci su lovci,i to od pocetka,jos od onog "pecinskog" coveka,pa sve do danas.Muska fiziologija.Muska konstitucija,kako fizicka,
tako i njegov psihicki sustav,to ne dozvoljava. Muskarcu je potrebno,celoga zivota da menja "zenke". Muskarcu je potrebno da se dokazuje.Muskarcu je preko
potrebno,da isproba zene raznih fizickih konstitucija.Takodje,zdrav muskarac,zeli da isproba,zene svih godista,kako bi mogao da uspostavi svoj licni,fizicki i
psihicki balans.Takodje,ono sto drazi mastu svakog (napominjem zdravog muskarca),to je,da isproba i crnke i plavuse i smedje i ridje.Tek kada dodje u neke
cetrdesete godine,tako "istreniran" muskarac,spreman je i sposoban,da uplovi u zabokrecinu bracnog zivota.![]()
Kao prvo temu si trebao na nas podforum turiti, muski dakako, a kao drugo, naslov ti je extra
Nesigurnije i uplasenije u smislu da li ce dobro izabrati, uvijek ostaje bojazan da li bi drugi joj bio bolji.
Nedavno sam cuo mudrost, kako zene ostavljaju one koji su dobri prema njima jer misle da uvijek bolje mogu naci ... dok od mrcina rijetko odlaze, jer negdje imaju strah da mogu naci goreg .
U svakom slucaju, citiracu kolegu sa jednog bivseg foruma : Meni stvarno nije jasno sto ce nekome kucni ljubimac ako ima zenu ?![]()
Sam naslov ove teme:"Budi musko,voli samo jednu",totalno je besmislen. Kako je uopste moguce,da jedan muskarac,koji nije defektan fizicki i psihicki,moze
da voli samo jednu zensku.Muskarci su lovci,i to od pocetka,jos od onog "pecinskog" coveka,pa sve do danas.Muska fiziologija.Muska konstitucija,kako fizicka,
tako i njegov psihicki sustav,to ne dozvoljava. Muskarcu je potrebno,celoga zivota da menja "zenke". Muskarcu je potrebno da se dokazuje.Muskarcu je preko
potrebno,da isproba zene raznih fizickih konstitucija.Takodje,zdrav muskarac,zeli da isproba,zene svih godista,kako bi mogao da uspostavi svoj licni,fizicki i
psihicki balans.Takodje,ono sto drazi mastu svakog (napominjem zdravog muskarca),to je,da isproba i crnke i plavuse i smedje i ridje.Tek kada dodje u neke
cetrdesete godine,tako "istreniran" muskarac,spreman je i sposoban,da uplovi u zabokrecinu bracnog zivota.![]()
inace strah ide uz veci iq
Sam naslov ove teme:"Budi musko,voli samo jednu",totalno je besmislen. Kako je uopste moguce,da jedan muskarac,koji nije defektan fizicki i psihicki,moze
cetrdesete godine,tako "istreniran" muskarac,spreman je i sposoban,da uplovi u zabokrecinu bracnog zivota
Tek kada dodje u neke
Ajde da se dogovorimo pa da otvorimo jednu temu na kojoj će svako moći da lupa gluposti do mile volje.
Ovo ovako više ne ide.