Budi musko,voli samo jednu,a ne k'o zensko da ne znas koga vise volis od njih trojice

:mrgreen:

Da li su zene nesigurnije i uplasenije od muskaraca, samo se bolje foliraju? :think:

Kao prvo temu si trebao na nas podforum turiti, muski dakako, a kao drugo, naslov ti je extra :D

Nesigurnije i uplasenije u smislu da li ce dobro izabrati, uvijek ostaje bojazan da li bi drugi joj bio bolji.

Nedavno sam cuo mudrost, kako zene ostavljaju one koji su dobri prema njima jer misle da uvijek bolje mogu naci ... dok od mrcina rijetko odlaze, jer negdje imaju strah da mogu naci goreg . :D

U svakom slucaju, citiracu kolegu sa jednog bivseg foruma : Meni stvarno nije jasno sto ce nekome kucni ljubimac ako ima zenu ? :D

Kami da li se ti baviš sa Gejmingom.

Tim terminom ne mislim na video igre, nego na masovno prilaženje ženama.

Naime postoji čitava subkultura posvećena tome.

ovo sam nesto sad gledal na preskok al lepo je rekao zana kojoj si privlacan ce te zavesti...u prevodu osim ako lik nije totalni saban i glup ko noc uspece:)
inace mogli bi da otvorite temu kako zavesti zenu,i greske koje muskarci prave:)

Sam naslov ove teme:"Budi musko,voli samo jednu",totalno je besmislen. Kako je uopste moguce,da jedan muskarac,koji nije defektan fizicki i psihicki,moze

da voli samo jednu zensku.Muskarci su lovci,i to od pocetka,jos od onog "pecinskog" coveka,pa sve do danas.Muska fiziologija.Muska konstitucija,kako fizicka,

tako i njegov psihicki sustav,to ne dozvoljava. Muskarcu je potrebno,celoga zivota da menja "zenke". Muskarcu je potrebno da se dokazuje.Muskarcu je preko

potrebno,da isproba zene raznih fizickih konstitucija.Takodje,zdrav muskarac,zeli da isproba,zene svih godista,kako bi mogao da uspostavi svoj licni,fizicki i

psihicki balans.Takodje,ono sto drazi mastu svakog (napominjem zdravog muskarca),to je,da isproba i crnke i plavuse i smedje i ridje.Tek kada dodje u neke

cetrdesete godine,tako "istreniran" muskarac,spreman je i sposoban,da uplovi u zabokrecinu bracnog zivota.:dash::dash:

Sam naslov ove teme:"Budi musko,voli samo jednu",totalno je besmislen. Kako je uopste moguce,da jedan muskarac,koji nije defektan fizicki i psihicki,moze

da voli samo jednu zensku.Muskarci su lovci,i to od pocetka,jos od onog "pecinskog" coveka,pa sve do danas.Muska fiziologija.Muska konstitucija,kako fizicka,

tako i njegov psihicki sustav,to ne dozvoljava. Muskarcu je potrebno,celoga zivota da menja "zenke". Muskarcu je potrebno da se dokazuje.Muskarcu je preko

potrebno,da isproba zene raznih fizickih konstitucija.Takodje,zdrav muskarac,zeli da isproba,zene svih godista,kako bi mogao da uspostavi svoj licni,fizicki i

psihicki balans.Takodje,ono sto drazi mastu svakog (napominjem zdravog muskarca),to je,da isproba i crnke i plavuse i smedje i ridje.Tek kada dodje u neke

cetrdesete godine,tako "istreniran" muskarac,spreman je i sposoban,da uplovi u zabokrecinu bracnog zivota.:dash::dash:
Гледстоне ти си још увек невин... мсм ниси био са девојком, женом и тако то?

Kao prvo temu si trebao na nas podforum turiti, muski dakako, a kao drugo, naslov ti je extra :D

Nesigurnije i uplasenije u smislu da li ce dobro izabrati, uvijek ostaje bojazan da li bi drugi joj bio bolji.

Nedavno sam cuo mudrost, kako zene ostavljaju one koji su dobri prema njima jer misle da uvijek bolje mogu naci ... dok od mrcina rijetko odlaze, jer negdje imaju strah da mogu naci goreg . :D

U svakom slucaju, citiracu kolegu sa jednog bivseg foruma : Meni stvarno nije jasno sto ce nekome kucni ljubimac ako ima zenu ? :D

ni meni nije dugo bilo jasno sto zene drze muske u kuci
kad je fikus korisniji od vecine
:mrgreen:

jesu.
zato u svemu postizu losije rezultate, ne zato sto su gluplje, nego sto se vise plase.
sjeba nas djavolov sluga
ps, inace strah ide uz veci iq sto povlaci vise i dublje razmisljenje i eto plodnog tla za kukavicluk
zato su mnogi intelektualci pi*ckice i dopustaju da im godpodare i glupi i primitivni

Poslednja izmena:

Isprazniti jaja je jedno, voleti je nesto sasvim osamnaesto.

Mislim, ne budi zena, pa da se zaljubljujes u sex.

inace strah ide uz veci iq

Хахаха.

cetrdesete godine,tako "istreniran" muskarac,spreman je i sposoban,da uplovi u zabokrecinu bracnog zivota

Ја сам, дакле, нездрав и треба ми још тренирања пре пада у жабокречину. :mrgreen:

Мора ли баш жабокречина? Ај' дај неки бунарчић па да направимо дил.

Од како су почеле оне турске серије, већина девојчица се наложило на овог белилукглава лика Сулејмана

1458747811-i.-szulejman.jpg

Можда је то само прикривало тумор :think:

http://www.alo.rs/bali-beg-stize-u-srbiju-bez-verenice/43202

Back