Буди човек, признај!

ovde si samo stvari postavila naopako
ne vara on, pa da mu posle toga smetaju fleke i velike usi, nego se prvo pojave velike usi i nezadovoljstvo zbog istih, pa je prevara posledica toga

- - - - - - - - - -

:

Ko on?

Ili mislis da su svi isti i za sve vazi ovo sto ti mislis?

Velike usi sam navela za primer iz Anje Karenjine. Koliko se secas ako si citala njoj velike usi zapese za oko tek kad se zaljubila u Vronskog. Nije Tolstoj pisao na pamet. Odlican knjizevnik i odlican psiholog. Doduse, mozda nije tebi do kolena ali boze moj, vredi ga ipak procitati. :)

Ko on?

Velike usi sam navela za primer iz Anje Karenjine. Koliko se secas ako si citala njoj velike usi zapese za oko tek kad se zaljubila u Vronskog. Nije Tolstoj pisao na pamet. Odlican knjizevnik i odlican psiholog. Doduse, mozda nije tebi do kolena ali boze moj, vredi ga ipak procitati. :)

ko je tolstoj?
ja znam samo za tolstojevskog
i citam iskljucivo danijelu stil i one divne romane sa kioska

Na zalost ne citas ti ni to. Uglavnom samo postove na Krstarici. Ali i sto bi? I bez citanja ti je lepo i srecna si. :)

:maca: zato se ti ponosis procitanom obaveznom lektirom bez koje niko ne moze da maturira
bravo za tebe pametnu i nacitanu :super:

- - - - - - - - - -

ja mislim o vronskom i usima starog karenjina,nekom je nesto veliko,nekom nesto malo,nisam bas upratila sta i kome.;)

nista tu nije bilo na mestu, ni kako treba
inace ona ne bi zavrsila tragicno

Ko on?

Savrsen!
Samo, silno sam mu zamerila sto je Ana K. tako zavrsila, njoj je odredio smrt, priznala ona sve, ili nista. :(

"Velike usi" ponekad izrastu same, ponekad ih neki umisle ili izmisle, ponekad cudno nestanu skroz, ali treba biti posten pa prvo sopstvene proveriti, pre nego se zagledamo u tudje. :aha:

Savrsen!
Samo, silno sam mu zamerila sto je Ana K. tako zavrsila, njoj je odredio smrt, priznala ona sve, ili nista. :(

"Velike usi" ponekad izrastu same, ponekad ih neki umisle ili izmisle, ponekad cudno nestanu skroz, ali treba biti posten pa prvo sopstvene proveriti, pre nego se zagledamo u tudje. :aha:

Sta si mislila sa ovim - treba prvo svoje provjeriti prije nego sto se zagledamo u tudje- imam osjecaj da si to napisla reda radi tek da recenica ima neki efektivan finis.

Savrsen!

Ana je istinito delo.
Sto se ticu usiju, one uvek izrastu same a sve drugo nabrojano je stvar ugla iz kog se posmatra. I da, posmatranje nije lose samo komentarisanje je glupo, pogotovo ako niko nije pitao za misljenje.

Back