gost 274070
Domaćin
- Poruka
- 4.803
priznajem, legla mi sarma
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovde si samo stvari postavila naopako
ne vara on, pa da mu posle toga smetaju fleke i velike usi, nego se prvo pojave velike usi i nezadovoljstvo zbog istih, pa je prevara posledica toga
- - - - - - - - - -
:
Ko on?
Ili mislis da su svi isti i za sve vazi ovo sto ti mislis?
Velike usi sam navela za primer iz Anje Karenjine. Koliko se secas ako si citala njoj velike usi zapese za oko tek kad se zaljubila u Vronskog. Nije Tolstoj pisao na pamet. Odlican knjizevnik i odlican psiholog. Doduse, mozda nije tebi do kolena ali boze moj, vredi ga ipak procitati.![]()
ko je tolstoj?
ja znam samo za tolstojevskog
i citam iskljucivo danijelu stil i one divne romane sa kioska
o cemu je tema?
imam osecaj da se kljizevnos` preselila na zenama
Na zalost ne citas ti ni to. Uglavnom samo postove na Krstarici. Ali i sto bi? I bez citanja ti je lepo i srecna si.![]()
ja mislim o vronskom i usima starog karenjina,nekom je nesto veliko,nekom nesto malo,nisam bas upratila sta i kome.![]()
Savrsen!Ko on?
Ili mislis da su svi isti i za sve vazi ovo sto ti mislis?
Velike usi sam navela za primer iz Anje Karenjine. Koliko se secas ako si citala njoj velike usi zapese za oko tek kad se zaljubila u Vronskog. Nije Tolstoj pisao na pamet. Odlican knjizevnik i odlican psiholog. Doduse, mozda nije tebi do kolena ali boze moj, vredi ga ipak procitati.![]()
Savrsen!
Samo, silno sam mu zamerila sto je Ana K. tako zavrsila, njoj je odredio smrt, priznala ona sve, ili nista.![]()
"Velike usi" ponekad izrastu same, ponekad ih neki umisle ili izmisle, ponekad cudno nestanu skroz, ali treba biti posten pa prvo sopstvene proveriti, pre nego se zagledamo u tudje.![]()
zato se ti ponosis procitanom obaveznom lektirom bez koje niko ne moze da maturira
bravo za tebe pametnu i nacitanu
- - - - - - - - - -
Savrsen!
Samo, silno sam mu zamerila sto je Ana K. tako zavrsila, njoj je odredio smrt, priznala ona sve, ili nista.![]()
"Velike usi" ponekad izrastu same, ponekad ih neki umisle ili izmisle, ponekad cudno nestanu skroz, ali treba biti posten pa prvo sopstvene proveriti, pre nego se zagledamo u tudje.![]()