Bucke VS mrsavice

kako neki sve znaju tj misle da znaju:rumenko:

- - - - - - - - - -

Hoćete isitnu?
Iz ugla bucke...(bolivasuvokolikobucke)..nema tu kompenzacije
žena kad uživa, uživa bez predrasuda, sigurno ne misli o kg u nekim momentima
Ako je s nekim pred kim ima potrebu da išta kompenzuje, savet...promeniti ga!!!
Biti svoj, tj svoja, u svakom momentu, tad je sve u fulu
nema na čemu

kako god, mršavice nešto ne preferiram, glas dajem za bucke...al ne debele od po 100 kila i naviše...već samo malo punije...
misim dobro, može i mršavice, al kad bi birao to bi bilo to

- - - - - - - - - -

a pošto nisam imo priliku da biram tj. nisam skoro, onda eto šbbkbb

- - - - - - - - - -

pozdravljam i ja tebe i eto ti jedan virtuelni poljubac

danas sam trebo da radim dnevnu, al pošto iam dve smene viška, dali mi slobodan dan...duguju mi još jednu smenu...sutra uvečće noćna...za prvi maj

- - - - - - - - - -

ova garnitura šefova ko iz džep da daje te slobodne dane...stvarno mi nisu jasni

i vidiš...strogo im je sugerisano iz beograda da ne plaćaju viškove zbog uštede, čega već, nego da daju dane...i onda ni to ne poštuju ili kad ispoštuju urade to skroz nevoljno

- - - - - - - - - -

i onda se ja osećam ko *****, tj. ko da su mi dali ne znam ni ja šta...deset dana a ne dan

i onda kad malo zategneš tj pokažeš koliko dana imaš narađenih...panika: zašto to ne koristiš?
Pa de, srećo, ti reci kad?

Najbolje je zato pobeći iz grada , kad nisi tu, NISI TU, a niko nije nezamenjiv

- - - - - - - - - -

i onda se ja osećam ko *****, tj. ko da su mi dali ne znam ni ja šta...deset dana a ne dan

hehehhe...ja isto u prvi mah, ali zato sutradan...pitam kolko košta svet :D

ona sto ima super platu

jer kad ima super platu nju bas zabole goozica o ovakvim temama

Super plata je relativna i sporedna stvar u ovome, narocito u Srbiji ne upoznah bas puno zena sa super platom pa cak i da titra jaja nekom zameniku direktora neke parazitske banke, komformizam je ideologija koja puno trazi a slabo uzivanje u zivotu moze pruzi, eventualno sto je cesto i slucaj zene sa platom se cesce razvode, i ne kazem deluju malo bistrije ali neka hvala nije sve ni u parama narocito kad su civuti u pitanju.

Back