limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 38.258
ma,džaba...opet mi ne liče...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cek bundevo kad si poslednji put video seku na tv-u?
pre nekoliko meseci kad je videh imala je jedno 15 kg cistog sala vise od ane,a oblacenje jeste bitno jer ako obuces saten preko kobasica na stomaku i ledjima i te kako potenciras izgled.
one mozda jesu slicne gradje,mada ja to nisam primetila, ali jedna je evidentno deblja i mlohavija od druge nevezano za to je li pevacica ili sta god.
ja ne znam je l to zbog mojih naočara...ali meni ana i seka nisu ni nalik po građi nikako...![]()
prichajte shta hocete ona puni diskoteke to je haos... ne treba da dodajem sa 90% mushke populacije...
ma daj,da stanu jedna pored druge,ne slike i fotosopovi nego na tv-u npr razllika bi bila ogromna.ako i ima mlohavo dupe za seku je malo dete,i sad ne mislim na razlike u godinamane secam se kad sam je video, a i kad ih vidim-ja njih uopste ne razlikujem.. mislim, ne znam koja je koja pevacica
ma krivo mi sto sam se upustio u ovu temu.. uopste ne volim da komentarisem neciji fizicki izgled.. narocito kad pocnu da zakeraju.. al ajde kad smo poceli o mlohavosti, zar ana nema mlohavo dupe? esi videla kad se namesti za prijem servisa, pa pocne da skakuce, kako dupe radi boing, boing
A ja mislim sledece:Ja mislim da ovde opet imamo gresku admina.
1. Otvaranje tema o trecim licima je po pravilniku zabranjeno
2. Tema je ocigledno zaebavanje nekoga iz povredjene sujete...
3. Ovakva tema postoji i nema razloga za postojanje 2 iste....
Osim ako cemo da se pravimo glupavi i naivni...
OK, ovo shvatam kao poziv da zakljucam temu.ok, mislim da tema nema vise smisla.
tema nije postavljena iz sujete niti da bih nekog zaebavao.. hteo sam samo da dokazem ono sto sam i na leksinoj temi tvrdio i mislim da sam u tome i uspeo.. dve devojke posve slicne gradje, a kriterijumi se dosta razlikuju.. zasto?
i nisam zeleo komentare koji se odnose na to kako se oblaci, da li je odvratna itd..