Buca

Za sta Paula dobijas ideje?
Da nisi psiho, pocnes da vodis tudje zivote.
Ono miror, pratis ga, on zastane da se pogleda u izlogu, ti zastanes uradis isto ili?
Pa čitajući druge npr shvatim gde greše i onda svečano napišem u dnevnik, Ne, ovo ne može ovako 😄
Ili shvatim kako sam ja zapravo baš srećna osoba.. Ili kako treba da budem zadovoljna sa tim i tim.. Ili kako bih mogla samo to i to da promenim.. Takođe dok sama pišem bude mi jasnije kuda idem a kuda želim da idem itd.. Kod mene se u glavi uvek nešto zaključuje i misli.. Naravno, preskačem obično ono što su loše ili neinspirativne input info 😄

Poslednja izmena:
Pa čitajući druge npr shvatim gde greše i onda svečano napišem u dnevnik, Ne, ovo ne može ovako 😄
Ili shvatim kako sam ja zapravo baš srećna osoba.. Ili kako treba da budem zadovoljna sa tim i tim.. Ili kako bih mogla samo to i to da promenim.. Takođe dok sama pišem bude mi jasnije kuda idem a kuda želim da idem itd.. Kod mene se u glavi uvek nešto zaključuje i misli.. Naravno, preskačem obično ono što su loše ili neonspirativne input info 😄
Koliko mislis da tudja iskustva mogu da budu racionalan reprezentativ za tvoju licnu ispunjenost?

Koliko mislis da tudja iskustva mogu da budu racionalan reprezentativ za tvoju licnu ispunjenost?
Hahaha
Ne brigam za racionalan reprezentativ
Zanimaju me moji subjektivni, sasvim subjektivni doživljaji..
Ne merim se s drugima, već pronalazim asocijacije.. Mada se to retko dešava da su inputni podaci zanimljivi 😁

Hahaha
Ne brigam za racionalan reprezentativ
Zanimaju me moji subjektivni, sasvim subjektivni doživljaji..
Ne merim se s drugima, već pronalazim asocijacije.. Mada se to retko dešava da su inputni podaci zanimljivi 😁
Ne, znas koje pitanje.
Na pr ti si u vezi i imas probleme, kao i svaka veza, aj da kazem izazove.
I sad na pr drugarica jedna ti kaze: maahaha ja to sasecem odmah.
Druga kaze: pa znas kako, ja istrpim zarad boljeg odnosa i posle se nivelise.
A treca koja cuti, uleti i kaze ma meni je najbolje samoj.

Ne, znas koje pitanje.
Na pr ti si u vezi i imas probleme, kao i svaka veza, aj da kazem izazove.
I sad na pr drugarica jedna ti kaze: maahaha ja to sasecem odmah.
Druga kaze: pa znas kako, ja istrpim zarad boljeg odnosa i posle se nivelise.
A treca koja cuti, uleti i kaze ma meni je najbolje samoj.
Ja nemam prijatelje koji mi govore šta da radim. Niti ih ja savetujem. . Mogu da mi predoče to i to, ali obično ćute jer me znaju.. Jer ja pitam ako želim, pitam za mišljenje. No, svaki odnos je specifičan i ne može se tuđe preneti na moje iskustvo. Zato i kažem, najviše volim posredno da zaključujem, na osnovu pisanja i onih koji mi nisu bliski

Ko još ima pare za albanke/moldavke/vijetnamke štavećdovode, mogu samo da drkam.

---

A što se teme tiče ovde sam jer mi dosadno pa kukam/lupetam i tako to.

Moji licemjerni pilići (čast izuzecima) znam da će te kliknuti zbog toga intigrantni naslov teme

:vnaocare:
Ili sto se u moje selo kaže zamazivanje očiju :mrgreen:

Zašto se na ljisu?
Smatrate li da se ovde može porazgovarati ozbiljno o ljubavi i seksu ?
Ili je sve to za vas igra gde lecite pomalo frustracije pomalo se nadate da nešto naučite, nešto u vidu kursa pa će prakticno da prebacite u real ?

Pitam

Interesira me
šta je to intigrantni? :think:
maže li se to na leba?

Ne ide to tako.
To nije zdrav zivot, to je zaboravljen zivot od civilizacije. On nema struje tamo.
Sve je to super dok su oni pravi jaki i zdravi.
Sutra kada budu dete dobili i zatreba lekar ovo ono, lekaru ce trebati 2 sata da dodju gore. Ako u opste budu mogli od snega.

Back