Bubuljice,mitiseri -.-

Aleksa01

Početnik
Poruka
18
Pozdrav svima imam nekoliko pitanja.U pubertetu sam i normalno je da imam mitisere,bubuljice itd.. e sada mene zanima koja je najbolja krema,sapun itd za resavanje tog problema.Posto mi se blizi matura,a moje lice je puno...

Hvala u napred :)

idi kod neke dobre kozmeticarke da ti lice lepo ocisti u higijenskim uslovima
ti sa stiskanjem tih mitisera sam mozes da naprvis veci problem od tog koji imas trenutno
kad ti ocisti, sam cs posle lako da odrzavas
za bubuljice, osim ako nisu nastale zbog upaljenog korena brade koja ti raste, najvaznije je da promenis ishranu
bubuljice nemaju svi, samo oni sa problematicnom kozom
znaci puno vode i biljnih cajeva treba da pijes, nema brze hrane ni one koja je puna konzervansa
nista pizze, pekara, nema hamburgera i ulicn hrane
nema kokakole, gaziranog..nema przene hrane, nema cokolada za sada
puno voca, povrca i domace kuvane zdrave hrane
i bubuljice ce da nestanu kao rukom odnete

Pozdrav svima imam nekoliko pitanja.U pubertetu sam i normalno je da imam mitisere,bubuljice itd.. e sada mene zanima koja je najbolja krema,sapun itd za resavanje tog problema.Posto mi se blizi matura,a moje lice je puno...

ma nemoj ti bi da cepas majonez kackavalj masnu hranu i samo kremicom da resis prob,kresni nesto da vidis kako ce se prolepsas.i ako opet dodje onaj zagoreli pajser da serenda kako sex nije resenje moze odma da mi se sagne

Cao.
Protiv mitisera na licu moze se uzeti EFAKLAR GEL za umivanje. A protiv bubuljica probati EFAKLAR CREMA DUO koja se nanosi uvece.

Srdacno,
doktor

Poslednja izmena:

Back