Bubna opna?

• Začetnik teme Začetnik teme KraNp
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma ne.....nego osecam konstantan svrab skroz u dubini uha.....isao sam i na ispiranje ali ne vredi.....i dalje me nesto svrbi.....pa sam gurao sve i svasta da doprem do svraba pa me zanima sta bi se desilo ako bih probio bubnu opnu.

Ma ne.....nego osecam konstantan svrab skroz u dubini uha.....isao sam i na ispiranje ali ne vredi.....i dalje me nesto svrbi.....pa sam gurao sve i svasta da doprem do svraba pa me zanima sta bi se desilo ako bih probio bubnu opnu.

Mozda imas neku infekciju, mozda je to mesto jako suvo pa treba da stavis nku mast.
Ja bih licno stapicem stavila malo Sinoderm mast ili kremu ( ima i malo kortizona koji je protiv svraba i alergija, a ima i antibiotik
kojoji je protiv bakterija). Nemoj nikada duboko da cakas uvo. Meni je moj lekar rekao da nikada ne koristim ni te stapice
nego kolko moze mali nokat da udje, tolko je dosta.
Nekim je ljudima pomogla protivtog svraba i krema/ mst od kamilice.

ni stapic za usi se ne gura duboko,kamo li sta drugo.
moj sin je kao manji imao perforaciju bubne opne koja je nastala usled ceste infekcije grla,a pedijatar je pogresno lecio,pa je zato `otislo` na uvo,i imao `curenje` iz njega.zato je i doslo do perforacije.imao je i operaciju-ciscenje uva od tog gnoja,a bubna opna je,Bogu hvala sama zarasla (da nije-ugradjivali bi mu neku cevcicu).a sreca je i da smo naleteli na sjajnog orl dr.
sve ovo ispricah da bih te uplasila i da odes kod ORL,a i da bih te ohrabrila-sluh mu nije ni trunku ostecen.perfektno cuje.

p.s.inace,da znas,ako imas bilo koliku perforaciju bubne opne-ne sme ni kap vode da ti udje u uvo,kamo li ta ispiranja na koja si isao.meni je jedan majmun od dr tako i upropastio detetu bubnu opnu

Ma desava se nesto iz "zone sumraka"! Sve je u redu dok ne sednem za kompijuter, kako sednem, krece svrab! Srecom nije konstantan. Cim ustanem od kompa, to prestaje.

Back