KraNp
Veoma poznat
- Poruka
- 10.777
Da li dolazi do potpunog gubitka sluha usled pucanja bubne opne? Da li je moguce povratiti sluh posle toga i ako jeste, koliko je vremena neophodno?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ne.....nego osecam konstantan svrab skroz u dubini uha......
Ma ne.....nego osecam konstantan svrab skroz u dubini uha.....isao sam i na ispiranje ali ne vredi.....i dalje me nesto svrbi.....pa sam gurao sve i svasta da doprem do svraba pa me zanima sta bi se desilo ako bih probio bubnu opnu.
Sipaj u uvo 3% hidrogen ...kad prestane da susti okreni glavu na drugu stranu da iscuri
To onu hemikaliju za farbanje kose.
To ima da mu sprži sve do mozga
Jes ti malo šašava?!
Ma ne.....nego osecam konstantan svrab skroz u dubini uha.....isao sam i na ispiranje ali ne vredi.....i dalje me nesto svrbi.....pa sam gurao sve i svasta da doprem do svraba pa me zanima sta bi se desilo ako bih probio bubnu opnu.
ni stapic za usi se ne gura duboko,kamo li sta drugo.Ma ne.....nego osecam konstantan svrab skroz u dubini uha.....isao sam i na ispiranje ali ne vredi.....i dalje me nesto svrbi.....pa sam gurao sve i svasta da doprem do svraba pa me zanima sta bi se desilo ako bih probio bubnu opnu.