Bubašinteri, slučajnost ili zavera?

Poruka
19.456
Verovatno se mnogima od vas desilo da im pokuca na vrata bubašinter, koji pita jel treba prskanje protiv buba. Elem, ja sam primetio da svaki put kada kažem 'ne treba hvala' posle dva dana mi se pojave bube... i onda zovem bubašintere... Nešto mislim da bubašinteri spuste bubu na prag i kad ja otvorim vrata buba šmugne unutra..
Kakva su vaša iskustva?

Verovatno se mnogima od vas desilo da im pokuca na vrata bubašinter, koji pita jel treba prskanje protiv buba. Elem, ja sam primetio da svaki put kada kažem 'ne treba hvala' posle dva dana mi se pojave bube... i onda zovem bubašintere... Nešto mislim da bubašinteri spuste bubu na prag i kad ja otvorim vrata buba šmugne unutra..
Kakva su vaša iskustva?

Ma, šmugne, jakako !
Jasno k'o dan.
Da šmugne.
E, onda oni zasuču rukave.
Te prskaju.
Na kraju te rebnu....
A, preostalim bubama kažu da se par dana primire....

Kakva su vaša iskustva?

Jel oni sami sebe zovu bubašinterima ili si ih ti tako imenovao?

Nemam iskustva, hvala lepo kod nas nema bubasvaba, ali ima paukova. videla sam juce neke mreze u podrumu, i mislim da cu da zovem na prolece nekog da mi opraka tu sobu u podrumu jer kod nas ima otrovnih paukova npr crne udovice i slicno.

Bubašinteri obično dolaze po pozivu ako ne tvog onda od nekog komšije koji ima problem sa bubama. E sad kada se tretira npr. jedan stan u zgradi, a ostali se ne tretiraju zato što kao ti nemju problem sa bubama onda deo buba uvek uspe da pobegne iz tretiranog stana u susedni. Znači, ako ti komšija ima problem sa bubama, a ti ne tretiraš stan kad i on samo je pitanje vremena kada ćeš dobiti podstanare.

Jednostavno je tako.

Back