dive
Legenda
- Poruka
- 61.234
dobro nije rekao iza sporeta![]()
jeste li se resili onih rusa iza sporeta, kad smo kod toga

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dobro nije rekao iza sporeta![]()
da,al znas kako?muz je pred svoje more ponovo,po ne znam koji put razmontirao celu kuhinju i sve izneo napolje i dosao mu je tip koji je isprskao sa nekim otrovom,posle njega niko ne sme da bude u stanu 24 sata,a on je zajedno sa majstorom izasao ,seo u kola i dosao na more.posle dvadeset dana nije vise bilo ni komsija a ne buba rusa
to je bilo 5 ili sesto prskanje ove godine
sta se trujes.
najbolja stvar za ruse i svabe je gel.
ja sam isto imao problema sa bubama i dosao mi je lik sa gelom i vec dve godine nisam video nijednu zivu
to su kao neke bombonice za bube koje ih oboazavaju.
to se ispusta iz tube..kao nekim spricem...niti ima miris niti je opasno po coveka a masakrira ih...u roku od par dana su nestale sve..a izgleda da su iza masine za sudove napravile leglo koliko ih je bilo.
i dan danas vidim da na nekim mestima (obicno uglavljeno u cosku opozadi) i dalje stoji taj gel..osusen ali ocigledno uspesan jer tu i tamo pronadjem po neku mrtvu koja je dosla sa strane, naisla na gel i gricnula ga..
zivu bubu nisam video otkad sam ga stavio.
jeste nesto skuplje nego klasicno prskanje ali vredi.
sta se trujes.
najbolja stvar za ruse i svabe je gel.
ja sam isto imao problema sa bubama i dosao mi je lik sa gelom i vec dve godine nisam video nijednu zivu
to su kao neke bombonice za bube koje ih oboazavaju.
to se ispusta iz tube..kao nekim spricem...niti ima miris niti je opasno po coveka a masakrira ih...u roku od par dana su nestale sve..a izgleda da su iza masine za sudove napravile leglo koliko ih je bilo.
i dan danas vidim da na nekim mestima (obicno uglavljeno u cosku opozadi) i dalje stoji taj gel..osusen ali ocigledno uspesan jer tu i tamo pronadjem po neku mrtvu koja je dosla sa strane, naisla na gel i gricnula ga..
zivu bubu nisam video otkad sam ga stavio.
jeste nesto skuplje nego klasicno prskanje ali vredi.
svaki put kad su nam prskali,stavljali su nam i gel.najvise ga je stavljao u sarke,nista to nije pomoglo
sve sto su mi ljudi rekli smo pokusali.cak sam i sama pravila neke kuglice od brasna i ne znam cega...
Кукурузно брашно и ациди борици, баш хтедох да напишем.
Кукурузно брашно и ациди борици, баш хтедох да напишем.
Meni je to radilo posao, ako je to što inače prodaju, loptastkog oblika.... a dobro je i za klanove
Ne, sad, ako imate male bube, podmladak, to znači da su se zapatile.. pa je malo veći prob. ali nije nerešiv. Kao i za klanove
Otje male da narastu i razmnože se ..
svaki put kad su nam prskali,stavljali su nam i gel.najvise ga je stavljao u sarke,nista to nije pomoglo
...
unistice svesvaki put kad su nam prskali,stavljali su nam i gel.najvise ga je stavljao u sarke,nista to nije pomoglo
sve sto su mi ljudi rekli smo pokusali.cak sam i sama pravila neke kuglice od brasna i ne znam cega...
da mina to je to.nista nije pomoglo
samo ovo sto je potamanilo i komsije,ni trava vise ne raste oko zgrade,samo je to resilo stvar
unistice sve
ma zavrnuli su oni tebe oko gela.ko zna koliko su ti naplatili a potrosili par miligrama.. veruj mi..gel unistava sve. i ja sam ga uzeo po preporuci.da mina to je to.nista nije pomoglo
samo ovo sto je potamanilo i komsije,ni trava vise ne raste oko zgrade,samo je to resilo stvar
Знаш како, ако то не уради цела зграда, џаба се ти мучиш.
Здружена акција је најбоља.
![]()
Па и власнике станова![]()
ma zavrnuli su oni tebe oko gela.ko zna koliko su ti naplatili a potrosili par miligrama.. veruj mi..gel unistava sve. i ja sam ga uzeo po preporuci.
sledeci put trazi iskljucivo gel po celom stanu i videces o cemu pricam...ali da potrosi celo pakovanje koje ce otvoriti pred tobom...
- - - - - - - - - -
nije tacno.. nema to veze sa zgradom..ko to uradi njegove bube beze kod drugog.. ti si sigurna..problem nastaje kad neko drugi uradi pa predju kod tebe..to sem eni desilo posto nikad buba nisam imao pa nisam ni radio prskanja
- - - - - - - - - -
nece, potpuno je bzbedno za ljude..to se stavlja po pekarama i prodavnicama hrane..ljudi koji gastavljaju ne nose nikakvu zastitu.. niti ima miris niri je stteno po coveka..ti naravno neces to jesti..to stoji negde zabaceno iza i ne primecujes ga.
Је ли, бре, што се ти свађаш са мном?
Јел' радиш на проценат за овог произвођача гела, а![]()
Meni je to radilo posao, ako je to što inače prodaju, loptastkog oblika.... a dobro je i za klanove
Ne, sad, ako imate male bube, podmladak, to znači da su se zapatile.. pa je malo veći prob. ali nije nerešiv. Kao i za klanove
Otje male da narastu i razmnože se ..
nije svadja nego prica a i podrzao sam te za bornu kiselinu
ali nije tacno da u zgradi moraju svi da prskaju..to je urbana legenda.. bube od onih koji prskaju prelaze kod onih koji nisu prskali..samo se to desava.
Ставите катанац на тему па лепо отворите нову о кућним бубама и борби против истих.
Ставите катанац на тему па лепо отворите нову о кућним бубама и борби против истих.