BSOD

Nico123

Početnik
Poruka
11
Pozdrav, svima, imao sam problema sa BSODOM ako neko ne zna sta je to (Blue screen of Death) plavi ekran smrti, skinuo sam program da ga testiram i nasao neke greske zbog cega mi se pojavljuje evo slika:

slika 1: http://imageshack.us/photo/my-images/203/10654166.png/

slika 2: http://imageshack.us/photo/my-images/593/gfdgdk.png/

i ja sam pokusao sve da ocistim, obrisao sam neke programe i nadam se da je uspjelo ,usao sam u program kojim sam ga testirao (Blue screen view) i na kraju ovo mi se pojavilo evo slika:

slika 3: http://imageshack.us/photo/my-images/407/82607775.png/

i sad me zanima jesam li resio problem i da li ce mi se pojavljivat vise BSOD dok je ovakva situacija na programu... molim one koji znaju brz odg. :D,,Znaci da li je problem resen po slikama vidite...hvala unapred ;)

P.S jos nesto ako ne mozete slike dobro vidjeti javite mi da povecam da vidite :) hvala jos jednom i brz odg.. :D

Da dodam jos nesto jednostavnije znaci imam problem ne smem kompjuter ugasit zbog ovog gore navedenog u temi, jer ako ugasim moram cekat 2-3-5 dana neznam ni ja dok ponovo ne krene, kad ga upalim pojavi mi se plavi ekran sa belim slovima takozvani (BSOD) jeli sad jasnije, :) ako neko zna molim da odg..:brzo :)

BSOD nije za igranje i eksperimentisanje i ako ne znaš šta činiš - BOLJE NEMOJ :aha2: > NOSI U SPECIALIZOVANI SERVIS

Uzroci pojavljivanja BSOD su razni ali su svi u početku !!! UPOZORAVAJUĆI !!!, a ako se problem ODLAŽE postaju - FATALNI

Uzroci su najčešće vezani za funkcinisanje sistema i operacionog hardvera - HDD, CHIPSET, BIOS, RAM, LOŠE KONEKCIJE HARDVERA sa matičnom pločom i uopšte, SOFTVERSKA OŠTEĆENJA SISTEMSKIH I KERNEL FAJLOVA najčešće od napada određenih virusa, ali je moguće i od PREFORSIRANJA i OVERKLOKOVANJA ..i tu nije kraj UZROČNIKA PROBLEMA :( _ _ _ _ IMA JOŠ

Zato AKO NE ZNAŠ ŠTA ČINIŠ >>> SERVIS :aha2:

Aha Hvala, znam to sve ali nisi me shvatio pitanje da li sam resio zasad posto su nestali fajlovi u Blue Screen Viewu vidis po trecoj slici dosad mi je pokazivalo probleme a evo ima nekoliko dana nestalo je pa me zanima dok je ovakav slucaj u programu koji ga cita da li ce se opet pojavit iako to ne pokazuje na Blue screen viewu?? kao sto vidis nema nista na slici 3???

Hvala brate veoma je koristan, "odnesi na servis" nisam to znao hvala sto si mi pomogao :O ..
Neko drugi zna li da li sam resio problem da li ce mi se pojavljivat vise dok je ovakvo stanje na Blue Screen View-u, Hvala!!

Hvala brate veoma je koristan, "odnesi na servis" nisam to znao hvala sto si mi pomogao :O ..
Neko drugi zna li da li sam resio problem da li ce mi se pojavljivat vise dok je ovakvo stanje na Blue Screen View-u, Hvala!!

Ne može ti niko reći da li će se više pojavljivati...Blue Screen se može uvijek pojaviti iz nekog drugog razloga.....ali iz razloga zbog kojeg je se prije pojavljivao neće...

Ko to može bolje od tebe da zna i sazna - ti si ga sređivao i kod tebe je lociran.

Ja ga nisam ni video ni dodirnuo i zbog toga se ne bavim - POGAĐANJEM I PREDVIĐANJEM :aha2:

Back