Imam problem brzog svrsavanja. Da l' neko moze da mi pomogne ili da savet.. Izludecu -.-'
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam problem brzog svrsavanja. Da l' neko moze da mi pomogne ili da savet.. Izludecu -.-'
Разлог брзог свршавања је што ниси опуштен и што си, претпостављам, неискусан у сексу. Опусти се, попиј чашу белог вина и не више од тога. Лаганица. Временом ће све доћи на своје место. позз
Eto kad se sklopi slopi se!ma samo upozori curu da ce previh par puta biti na brzinu, cisto da se ne sokira....i nemas problem....
p.s. i moj muz isti problem ima i resavamo ga redovnim svakodnevnim sexom....cim jedan dan preskacemo zbog toga sto radi u drugom gradu on se samozadovoljava i drzi ga u kondiciji....meni to sasvim odgovara, em imam redovan sex em se ne zamaram satima da ga zadovoljim....ni meni ne treba vise do 10-15 min sveukupno....
Bacaj ga u nesves par x pre sexaImam problem brzog svrsavanja. Da l' neko moze da mi pomogne ili da savet.. Izludecu -.-'
Pa izludi, ko ti brani.Imam problem brzog svrsavanja. Da l' neko moze da mi pomogne ili da savet.. Izludecu -.-'
Milan Cezar bi ti kazao da ispoljavaš strah i nesigurnost prema svom psu (penisu) pa on reaguje kako mu ti diktiras. Strah gazde izaziva strah psu, pa on reaguje pod stresom. Gazda je taj koji uspostavlja pravilne odnose sa svojim psom. Emotivno uzbuđenje neposredno prije seksa sprečava da seksualno uzbuđenje funkcioniše kako treba. Smirenost, bez unaprijed emotivnih uzbuđenja, omogućava da seksualni nagon radi sam od sebe i pas će obavljati svoju funkciju na najbolji način, jer je za to i osposobljen. Gledaj Cezarove emisije Šaptač psima i problem ćeš riješiti za vrlo kratko vrijeme.Imam problem brzog svrsavanja. Da l' neko moze da mi pomogne ili da savet.. Izludecu -.-'
Eto kad se sklopi slopi se!
pa u pocetku je bilo nezgodno...on mesecima pre toga nije bio sa zenom i mi se upustimo u semu i ja nikako da dodjem do mog orgazma....em je nova persona, em nisam opustena em cim pocnemo on vec gotov...da me nije toliko privlacio tesko da bih presla preko toga....bas je grozan osecaj....ali, sve se to posle mesec dana dovelo do savrsenstva.....par puta u toku veceri i da vidis, njegova hiper osetljivost se smanjila i sad smo posle godinu dana savrseni, cak ja cesce svrsim pre njega....
Kakvi condomi i curac-palac!Најгори кондом за мене. Умртви алатку и ништа не осетиш. Нека, хвала.. Ромед је 30-ак дин, а Дурекс 70-ак.. па ти види.
Ja i ti ne živimo u istom svetu. Ja ne znam šta je condom!Тако сам и ја раније размишљао. Само се ти зајебав.ј. Па кад ти буду радили уретрални брис све ћеш звезде видети.![]()