Brzo hodanje....

sutjeska

Zainteresovan član
Poruka
224
Ima li onih koji su pristalice istog...... vasa iskustva...... iskustva ljudi koje poznajete.......
da pruzimo ljudima informacije...... pokusajmo na bilo koji nacin da suzbijemo bolest zvanu gojaznost......!!!!!!! ja, generalno....pored 3,4dana u teretani,upraznjavam i brzo hodanje....3x nedeljno u trajanju od sat vremena....... jako lep osecaj nakon toga.....budnost..zivahnost...... sve u svemu..idemo zajedno... napred....:)

nije to nista strasno........ kad se nesto voli..:) hodanje....iskljucivo u prirodi........ batali traku....... flasica vode...trenerka.... muzika u telefon,mp3...i u prirodu..ispunjava dusu........ svez vazduh..pored reke.... u sumu.... bilo gde...... a brzina....5,6km/h od prilike........ do one granice da moze normalno da se prica ako je neko pored tebe,,.....:)

nije to nista strasno........ kad se nesto voli..:) hodanje....iskljucivo u prirodi........ batali traku....... flasica vode...trenerka.... muzika u telefon,mp3...i u prirodu..ispunjava dusu........ svez vazduh..pored reke.... u sumu.... bilo gde...... a brzina....5,6km/h od prilike........ do one granice da moze normalno da se prica ako je neko pored tebe,,.....:)

ma jeste do yaya to priroda i to ali ja obicno povezem, prvo brzo hodanje oko sat vr nekih 8kmh/8.2 pa onda radim ove ostale vezbe.. Ybg nemam toliko vremena, videcu sad za raspust da idem cesce u prirodu. Inace meni je uvek bilo to problem kako da namestim tempo i da ga se drzim, zato vise i volim traku mogu da pratim napredak.

onda ti je bolje vezbanje pa traka....... organizmu je potrebno oko pola sata da se snize glikogenske rezerve..onda pocenje trosenje masti..zato..trening..na kraju traka....

znas kako ja radim
prvo sat vr traka
pa onda oko sat sat ipo vezbe, tegovi trbusnjaci i ostalo sta mi vec trener da
i onda na kraju jos oko 20tak minuta, stepenice,traka ili ekliptik.
ja sam se zapustio bio jedan period pa sam se ugojio, ali vazon sad posle msec dana sam skinuo negde oko 7 kg, doduse imao sam vec izgradjene misice sto mnogo znaci.
Nego inace sto se tice gojaznosti uz brzo trcanje mora i ishrana inace ne vredi nista vezbanje, ja sam imao srece da sam nasao odlicnog trenera, ali znam par likoa koji se UBIJAJU od vezbanja i samo su se ugojili, jer kuci onda cepaju slatkise sokove i prezderavaju se..

Back