Brzina puta krivina jednako 'ladovina

Некада, не тако давно, живели су неки ујак и сестрић заједно...
неки немили сплет околности их је обоје нагнао на ту муку, но, то није тема...
Ујак је био самац, у средњим тридесетим, а сестрић тек у првих 10-ак
Ујак је радио на грађевини...
Једног дана, дошао је с посла доста раније...
На питање сестрића, зашто, одговорио је питањем, зна ли дечак шта је то шеф...
Мали је одговорио да не зна а ујак му је објаснио да је то онај чика који се шета по градилишту и гледа шта ко ради...
Онда му је рекао да је добио отказ и да више неће да ради тамо, код тог шефа....
а дете ко дете, не могаде него да пита, зашто...
Ујак одговори :
Видиш, шеф је био љубоморан зато што су сви мислили да сам ја шеф...

u principu ne volim...volim kad neshto radim da ga radim i odradim kako treba,ili necu uopshte da se vatam za posao.
inache sam pravdoljubiva osoba,pa me ti krivinashi prilichno nerviraju,kad ja zapinjem za dvojicu,a njih trojica lade jajca...
sreca,nisam se mnogo sretao sa tim,jer sam uglavnom birao saradnike...al kad se zalomi neki,objasnimo mu chaskom neke stvari! :mrgreen:

Koliko volite da 'vatate krivine na poslu, da zabušavate, da se švrćkate na radnom mestu, da se šećkate, da 'ladite jajca, da se zaebavate...? Ali iskreno!? :mrgreen:

nemoguce mi je da hvatam krivine na poslu, jer me MOJ posao ceka, pa ceka, niko ga nece uraditi umesto mene
ako samu sebe sabotiram danas, cekace me duplo vise posla sutra
to sto uz svoj posao mogu i da npr. forumashim, to nije hvatanje krivine, to je do mene i mojih sposobnosti i mentalnih kapaciteta :malav:
nekada mi se ne radi, onda citav dan prozujim na netu i radim nesto drugo, ali sve zaostalo onda uradim od kuce, ili naknadno
inace nisam tip oosbe koji zabusava u bilo cemu, ni kod kuce, ni na poslu, ruzan mi je i neprihvatljiv taj "srpski" koncept hvatanja krivina

Back