Brzi prsti

DeeLite

Zaslužan član
Poruka
141.914
Ovde pisemo kad pisemo sa telefona i to pisite sta ocete al bez prepravki, znaci da vidimo kako bi vam izgledali postovi bez prepravke, sta usvari otkucate prilikon prvog kucanja...ona izvorna verzija. Znaci srocio sam ga jebbo majku...nema veze
Ako je bilo moze lock

Jaook divno, kao stvorena tema za mene. Meni i sa popeavkom tekst ne izgleda mnogo bolje. Što ke najgore vremenom sve manje vodim računa i sve više odmahujem rukom, dovoljno je da je tekst iolw razumljiv.
I primrćujem da mi kad pređem za komp da nešto malo izbiljnije rafim jako nedostaju olakšice u vidu automatske prepravke teksta i ponuđenih reči koje spašavaju stvar koliko tolikk.

Ovde pisemo kad pisemo sa telefona i to pisite sta ocete al bez prepravki, znaci da vidimo kako bi vam izgledali postovi bez prepravke, sta usvari otkucate prilikon prvog kucanja...ona izvorna verzija. Znaci srocio sam ga jebbo majku...nema veze
Ako je bilo moze lock

Nije bilo !
Ne treba lock ....

- - - - - - - - - -

Napromer ovako izhleda meki revinp mpj originalno otkucantekst brzinski i onda istrosim jos ppla sara dok isprepravljam

Skoro preslikan slučaj ...!

Iskreno, insistiranje na redu u bilo čemu mi uvek krije manjkavosti koliko i sam nered. Isri novčić, lice i naličje.

И за тај твој неред треба имати покриће.
Уколико будеш написала нешто јако паметно или духовито нпр., опростиће ти се и понеки лапсус.
Страшно је ако су ту само шлампаво откуцане речи без иједног другог квалитета.

И за тај твој неред треба имати покриће.
Уколико будеш написала нешто јако паметно или духовито нпр., опростиће ти се и понеки лапсус.
Страшно је ако су ту само шлампаво откуцане речи без иједног другог квалитета.

Ako se piše bez kvaliteta, tu ni red mnogo ne pomaže. Sve je dalje stvar ukusa.

Ако ништа друго, и сама брига о реду говори нешто позитивно о особи.

Previše značaja daješ šturom redu. Red je potreba za kontrolom. Što više značaja, toliko je jača potreba. A to baš nije osobina koju visoko vrednujem.
Pismenost i jasnoća u izražavanju, to je već druga priča. Verovatno na to misliš?

Previše značaja daješ šturom redu. Red je potreba za kontrolom. Što više značaja, toliko je jača potreba. A to baš nije osobina koju visoko vrednujem.
Pismenost i jasnoća u izražavanju, to je već druga priča. Verovatno na to misliš?

Не знам на који ред ти мислиш, ја само на овај куцачко - писмени. Тако да ДА, на то мислим.

Ja volim da kucam bez greške ili sa minimalnim greškama. I često editujem svoje postove, kada primetim grešku.
Rekla bih da mi to uredno kuckanje daje privid reda pred samom sobom, s obzirom da sam u reali pomalo neuredna i neorganizovana (naravno, kreativno :malav: )

Inače, da ne bude da sam promašila temu, izvalit ću neku prostotu.. recimo jebopasmater!
To bih možda brzim prstima i napisala na nekoj temi ili iza pojedinih postova, ali se ujedem za jezik, pardon prst.

Не знам на који ред ти мислиш, ја само на овај куцачко - писмени. Тако да ДА, на то мислим.

Znači da mi ne smeta ako tekst napisan kao da nije prošao korekturu. Na to ne obraćam pažnju u porukama, postovima. Već ozbiljnija literatura zahteva ozbiljniju obradu.
Lekturu je poželjno da prođe, mada ni tu nisam jezički čistunac jer i sama moram redovno da konsultujem standard.

Не знам, мене јако умара читање шлампаво куцаног поста. Више пута морам да размислим шта је писац хтео да каже јер једноставно не препознајем која је реч у питању.

Back