- Poruka
- 64
Dobila sam sledecu " hocu da te @bem i da...." nemogu dalje bas je ono da se uplasis![]()
Ti nsi trebala i njega da uplasis. Samo kazes, mislim da ste pogresili broj

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobila sam sledecu " hocu da te @bem i da...." nemogu dalje bas je ono da se uplasis![]()
Ti nsi trebala i njega da uplasis. Samo kazes, mislim da ste pogresili broj![]()
moje sve umerene i lepe..
ko se boji seksa jos
aj zivota ti, ne glumi finocu...covek bio iskren, ti treba samo da odgovoris os ili nes![]()
ko se boji seksa jos
aj zivota ti, ne glumi finocu...covek bio iskren, ti treba samo da odgovoris os ili nes![]()
Ma da mi zavidis, ni manje ni vise od togawoooou koja si ti femme fatale kad imas i tajne obozavaoce![]()
woooou koja si ti femme fatale kad imas i tajne obozavaoce![]()
ko se boji seksa jos
vidi ispodMa da mi zavidis, ni manje ni vise od toga![]()
budimoshuti i budimo booljomorne![]()
naravno da bio iskren čovek, da ne bi Katcha možda stihove od Jesenjina prvo![]()
naravno da bio iskren čovek, da ne bi Katcha možda stihove od Jesenjina prvo![]()
jao Jesenjin![]()
Ma ne..nadaren covek...vidi se na prvi pogled....htela sam samo ime i adresu bwe![]()
Поштанску марку!nije imala kredita da odgovori ili šta ?![]()
Koja je najludja cestitka koju ste dobili/poslali za praznike? Priznajem, cesto umem samo da preletim preko iste, pa kad odgovorim dodje mi u zemlju da propadnem![]()