E ovako postavljajte ovde pesme koje pripadaju Brzim Bendovima Srbije. Ako niste sigurni šta je to. To su uglavnom bendovi koji su najviše postali popularni u Srbiji 90tih godina. Uglavnom žanr pank/hardkor rok.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uff Direktori prže baš i dan danas na koncertima. Pogotovo ja sam Delija i kad počne Ide voz ili Ko je svetski šampion, ufff znači šutka!
Ok, nekako mi vecina nasih bendova 90-ih ide uz tu odrednicu, ali ovde su navedeni bas ti konkretno, jer su ime zasluzilli serijom promotivnih koncerata negde pocetkom 90-ih... Danas na taj termin gledam kao na obelezje svih tih bendova toga vremena, a bilo ih je mnogo vise..Evo ovako , u BBS spadaju : Kazna za uši, Darkvud dab (Darkwood Dub), Kanda, Kodža i Nebojša (KKN), Plejboj, Deca loših muzičara (DLM), Jarboli, Sanšajn (Sunshine), Ajzbrn (Eyesburn), kao i Bjesovi iz Gornjeg Milanovca, šabački Goblini i niški Novembar, Kazna za uši (KZU), Oružjem protivu otmičara, Direktori , Urgh,, Instant karma i Overdrajv, u Bečeju Eva Braun i Popsajkl (Popcycle), iz Vrbasa su bili Veliki prezir, a iz Subotice Džukele, Obojeni program, Lav hanters (Love Hunters), Boje (Boye), Zbogom Brus Li, Generacija bez budućnosti i, svakako, Ateist rep (Atheist rap).
Isekla sam iz jednog teksta https://www.bbc.com/serbian/lat/srbija-61852344
pa da rokamo
vidite koliko ih je !
To sam ja sebi , onako sebično, zalepila kao podsetnikOk, nekako mi vecina nasih bendova 90-ih ide uz tu odrednicu, ali ovde su navedeni bas ti konkretno, jer su ime zasluzilli serijom promotivnih koncerata negde pocetkom 90-ih... Danas na taj termin gledam kao na obelezje svih tih bendova toga vremena, a bilo ih je mnogo vise..Never mind.
![]()
nema potrebe da brišešMeni nije baš jasan taj termin očigledno , da obrišem ?
Zapravo ne mogu ja da obrišem![]()
![]()