Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Brze vesti: Dačić javno priznao da je korišćen zvučni top 15. marta
a kako ti tumacis izjavu: "pa kako to kad ga vi koristite to je sasvim OK, a ovde je to nesto problematicno?!"
ova izjava suštinski implicira da je zvučni top korišćen u Srbiji, jer da zvucni top nije bio korišćen, poređenje ne bi imalo smisla.
dakle, ne negira koriscenje vec, pokušava da relativizuje kritiku i pravi poredjenje sa drugima i postavlja pitanje dvostrukih standarda.
to bi bilo kao kad bi ti rekao svojoj zeni: jel si proveravala moj telefon?
a ona ti odgovori: a ti moj kad proveravas onda je to uredu?!
da li je u tom slucaju priznala da je proveravala tvoj telefon? nije jasno i glasno rekla "da, priznajem da sam gledala tvoj telefon" ali se iz odgovora zakljucuje da jeste!
Kad se samo setim kako su neki vrištali da nije bilo zvučnog topa i čak pretili tužbom protiv onih koji su tvrdili da jeste. Počevši od Vučića pa sve do njegovih šrafčića po internetu, da ne imenujem sad pojedince i ovde.
Nisi cuo za nekoliko firmi u USA pod istragom FBI? Nekoliko hiljada kamiona, call centri u Srbiji a vlasnici su neki nasi levati, a stvarni vlasnici...
Pa ta prica je procurila posle onog fijaska u Floridi imas na nekoliko podcastova. Tacno imena firmi i vlasnike.