Brza rešenja...

Kako se sve vise zaljubljuje u ljubavnicu,tako raste i njegov poriv da se dokazuje pred njom.Ona to ne trazi od njega,ali on je uporan.
Kad prepolovi privatni biznis,ili nesto drugo sa cim raspolaze,pocinje da se ponasa kao seronja i prema ljubavnici,i prema zeni...
Bas u casu kad prvi put primeti kod ljubavnice celulit,i kad je njoj dosta njega,vracajuci se kuci u umornom yugicu,dolazi do raspleta.
Vidi siluetu ekstra ribe kako stopiraz:)
Pokupivsi je ona mu kaze"srce,mogu biti tvoja za samo xx e"
Sad bi nas ljubavnik rado,ali ne moze jer je yugo na rezervi i....
:)

E kad je tako............jos cvrsca sam u odluci da sa ozenjenima nema nikakvog razgovora...........sve si rekao............:zgrudvanje:

Мислиш? Не.
Ко се држи тога да не дира у "туђе", тај не прелази Рубикон.
То је ипак питање и части и сујете.

Ja znam samo jedno....never say....never.....:ok: Ne zna se šta nosi dan a šta noć....i zbog čega ljdsko biće može skroz da pobudali....ako se zalomi....na nekim mestima Rubikon je tako plitak...:zstidljivko:

Opet tema ispirisama drugom temom.z:hm:

Brza rešenja mogu da donesu samo kres kombinaciju a gde je tu ljubav?! :confused:

Gde je ono onako lepo osećanje:zaljubljena:, kada želiš nekoga da vidiš, bez obzira da li će biti sexa ili neće,onaj lep osećaj prijatnosti da je pored tebe osoba koju voliš,koja i kada ćuti puno kaže, sa kojom možeš gledati fudbal, igrati NFS, piti kafu,odići u kafanu i još sto sitnih stvari koje život znače....to brza rešenja ne mogu da daju...to je obično srranje!z:hm:

Šta vi mislite?z;)

Kombinacijama se okrecu samo radi trenutnog zadovoljenja svojih potreba ne razmisljajuci o posledicama jednostavno im se moze i hoce da uzivaju datom trenutku i to je to ne interesuje ih sto nema tog filinga koji ti opisujes kada sa voljenom osobom mozes samo da odes na neko napusteno mesto legnete na haubu svog auta i tako celu noc gledate zvezde bez i jedne progovorene reci ili pomisli na seks.
Seks je naj uzitak u zivotu dobro i nije kad jedes TOBLERONE nema veceg uzitka u tom momentu sam spreman da ubijem ako me neko prekine :lol:
A filing se moja vestico trazi sa samo jednom osobom.
I na nju cekas ceo zivot ili koliko ti je sudjeno.
Tako da poenta je samo u tome sto je covek u sustini zivotinja koja seksualni nagon kontrolise najgore od svih bica na ovoj planeti i zato se okrecu samo varijantama samo da se isprazne.

Opet tema ispirisama drugom temom.z:hm:

Brza rešenja mogu da donesu samo kres kombinaciju a gde je tu ljubav?! :confused:

Gde je ono onako lepo osećanje:zaljubljena:, kada želiš nekoga da vidiš, bez obzira da li će biti sexa ili neće,onaj lep osećaj prijatnosti da je pored tebe osoba koju voliš,koja i kada ćuti puno kaže, sa kojom možeš gledati fudbal, igrati NFS, piti kafu,odići u kafanu i još sto sitnih stvari koje život znače....to brza rešenja ne mogu da daju...to je obično srranje!z:hm:

Šta vi mislite?z;)

..........volim brza i jednostavna reshenja ..................z:poz:

Ja znam samo jedno....never say....never.....:ok: Ne zna se šta nosi dan a šta noć....i zbog čega ljdsko biće može skroz da pobudali....ako se zalomi....na nekim mestima Rubikon je tako plitak...:zstidljivko:
И ја знам кад је ово у питању.
Мени породица светиња и никад не бих нарушила тако нешто.
Тачка. :neutral:

Back