Brza procena štete u EU

Nije u opisu mog posla mogu da pomognem, okrenem telefon nađem ko je udario, dogovorim sastanak, cenu, dogovorim popravku.
I još da se podvlačim pod auto? Ne pada mi na pamet. Da je moj auto naravno a ovako me bole stojko da šrafim auto na suncu. To ne mogu da naplatim čoveče moja dnevnica je mnogo velika :)

Jedva sam sebi zamenio nov akumulator u garaži. Gledao sam ga nedelju dana i na kraju šrafio kada mi je zatrebao auto.

Bili danas u planini kod pirata i dogovorili popravku za 30 evra a ja ću da zafarbam lakom za nokte ako ga nađem u dm-u :super:

I pošto znam majstora da mu treba par dana rekao sam mu da žena spava u tom autu otkad je pobegla iz ukrajine i dal može tu kod njega da spava. Rekao je da će odmah isti dan završiti auto :mrgreen:

Moje pregovaračke veštine su vrhunske.

U jbt kako vi lako odustajete a posao nikakav,..Skinuti branik je sala ima po saraf u zadnjim blatobranima i ispod mozda 3 i samo,ga svuces sa zabica .. Ne treba ti 15min i napravite to kako treba ..A ovamo se pljuju majstori sto fuseraje :)
Imaš na yt nisi radio ovaj auto ima 30 šrafova skidaju se i štopke prvo. Dakle ne cima mi se za 30 evra. I kada ja pričam da su ovlašćeni servisi bagatela u odnosu na cene u srbiji.

Nebitno koliko je za 30 evra tj manje će čovek u servisu to sve da uradi. Da skida, pegla, lepi senzor, vraća, vari rupicu. Moje je samo da nađem odgovarajući lak za nokte u dm-u 🤗 i udarim završni glanc.
Juče sam vozeći otkrio i da je prednji far mnogo spušten dole, nije valjda bmw kao lada jbt kako je moguće? Znam da ima automatsko štelovanje? Jel može ručno da se podigne ili šta već? I tu je malo čuknut u nekoj šumi prilikom bežanja kada su rusi počeli da rokaju. Sve normalno stoji trebao sam i to da naplatim sa zadnjim branikom jbg nisam hteo da preterujem ali sam imao priču.

Ono što je mene zapanjilo a to je da je auto u prvoj boji! Čak i branici!

Lak za nokte iz dm-a i auto ko nov. Kada se završi rat nek menja ceo branik.

Jel može na toj bembari da se podigne far na šraf neki?!?? Ima neko štelovanje?

Čidi me jer je auto uvežen iz italije kada je imao 3 god mislim

Popravljeno za 30 evrića nije skidan branik, grejano spolja i odozdo pajserom modeliran. Jedino se vide sitne naprsline boje jbg. Senzor je ispao i ležao na izduvnim cevima auspuha čista sreća što se nije istopio ili otpao sa kabla. Jedino što je spala neka tanka gumica oko senzora jbg.

IMG_20220901_155742.jpg

IMG_20220901_155858.jpg

IMG_20220901_175530.jpg

Back