Nemanja bre
Početnik
- Poruka
- 1
Dal neko zna neku dobru teretanu na vidikovcu,zarkovu ili ceraku? ili neku u sirem delu grada! i za koliko para... DA nije previse skupa....
Hvla unapred!
Hvla unapred!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dal neko zna neku dobru teretanu na vidikovcu,zarkovu ili ceraku? ili neku u sirem delu grada! i za koliko para... DA nije previse skupa....
Hvla unapred!![]()
Evo ga znalac..razlika izmedju dobre i lose teretane je broj i kvalitet sprava..kao i prostor..ventilacija..guzva..
Evo ga znalac..razlika izmedju dobre i lose teretane je broj i kvalitet sprava..kao i prostor..ventilacija..guzva..likovi poput tebe koji bi se izbegli tamo![]()
PA ***** cic kao ti gledaju da li je prostor bele boje, da li je namirisana teretana i da li idu i ostali geyevi tamo da imas sa kim da pricas!
KAkav bre tvoj "broj i kvalitet sprava" ? Sada bi ti se smejali svi pravi hard kor old skul vezbaci....
Vratilo, bench, stalak za cucanj je sve sto ti je potrebno, a moze to sve i da se nalazi u strokavom podrumu, TAKO SU PRAVI SAMPIONI TRENIRALI, A NE KAO TAKVI KAO TI I OSTALI GEYEVI, KOJI AKO NEMA ROZE BUCICE U TERETANI ODMAH NECE DA SE UPISU...ILI AKO TERETANA NE MIRISE NA VANILA -KOKOS MIRIS...
Ali slinavko ti nisi sigurno taj old skul vezbac i shampion vec lajavi krelac![]()
slinavko si ti...To vec svi znaju ovde.... A ja jesam old skul vezbac, stavise najjaci i najbolji u skoro svakoj teretani u kojoj sam bio.....
Crkni od muke.... Pomiri se da imas visak estrogena.....
p.s. I da najveci krelac ovde na forumu si ipak ti, slozices se najvise ti se ljudi ovde ismejalo, a najduze si ovde=nista se nisi naucio.....
Drzis rekord u tome....Kao padobrancu koji je upao u ovaj deo Krste, najduze se zadrzao ovde i najvise su mu se smejali....
p.s.I kakav je to sad argumentum ad hominem?
To da li sam ja old skul vezbac ili slinavko NE MENJA CINJENICU DA JE MOJ POST POKOPAO TVOJ GLUPI POST I UKAZAO NA CINJENICNO STANJE!
13 god max 15![]()