pa da l je to brza i laka... ako pretpostavimo da radi i da nema prevare sto se tice tih paketa
hoces da narucimo jedan paket zajedno? meni ne bi bilo zgodno da narucujem n akucu
ali pazi, to je shivenje... mislim da su neki pomalo pipavi poslovi u pitanju, ako si s tim vesht, ok, ali ako nisi..... ako ne shijes, mislim da ce ti bar u pocetku trebati dosta vremena da sasijes dinosaurusa! il stagod. znaci nece bash odma
onda, drugo...pare koje dobiejs po komadu nisu bas velike
trece. ti valjda treba i da platis slanje, znaci one pare koje dobijesh jedan deo se ponishtava. mada ovo bi trebalo proveriti, da ne sirim defetizam
cetvrto. kako se zna da ce oni da ti prihvate sve te proizvode, moze da kaze da ih se pet pocepalo i da ne mogu d aprihvate...el to prolazi neku kontrolu ovde, treblao bi...
bilo bi ok kad bi ti to sasio i odneo u srboagent, a onda te oni isplate i oni shalju, mozda i funkcionise tako, ne znma
inace ako pogledas po oglasima videces jos slicnih ponuda, samo je pitanje koje su OK. obicno su malo misteriozni, nece da otkrivaju mnogo o sebi sto znaci sve je nelegalno i ne znam ko te shtiti u toj prici, al kao dobro. mislim tvoja prava radnika. ko zna mozda su neki dinosaurusi punjeni heroinom hahahah
ok ovo je bilo malo defetizma...mozhda se isplati raditi za neke kineze..al ja nisam vehsta s rukama... predlozicu amfibiji :>>>