Baby Yoda
Contributor
- Poruka
- 21.753

Што се тиче мене, волим брзу храну, иако знам да је препуна адитива, али нема везе. Обожавам чизбургер у било ком издању. Помфрит је такође јако добар, волим и пицу. Ту и тамо волим пиплећа крилца. Мљац.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мислио сам на храну која се купује "с ногу".Jedino pomfrit volim sa neke opšteprihvaćene liste jela koja spadaju u tu brzu hranu, ali retko spremam.
Ne kupujem godinama... ali godinama nisam ni tinejdžer pa sam ipak zabola nos.Мислио сам на храну која се купује "с ногу".![]()
ни у лудилуДа ли често једете брзу храну и да ли сте зависни о исту?
Tvoj izbor, uživaj u životu, jedi smeće i budi srećan do daljnjeg!Ја очигледно не желим престати. Хедониста сам. Кад човек каже: "Ја не могу престати, то је тешко..." . Јесте тешко али није ствар у томе да они не могу, чињеница је да не желе.
Leskovačka pljeskavica puna aditiva?Да ли често једете брзу храну и да ли сте зависни о исту? Ако је волите, шта највише једете?![]()
Што се тиче мене, волим брзу храну, иако знам да је препуна адитива, али нема везе. Обожавам чизбургер у било ком издању. Помфрит је такође јако добар, волим и пицу. Ту и тамо волим пиплећа крилца. Мљац.
Све му то дође као брза храна чим се спреми очас посла.Leskovačka pljeskavica puna aditiva?
Da ne misliš možda na McDonalds antibudjavitis?
Svaka budala ima svoje veselje što kaže naš narodJa jedanput nedeljno ponekad i dva puta odem i uzivam u zivotu. Svako ima svoja zadovoljstva.
A ne...Све му то дође као брза храна чим се спреми очас посла.
Ја и говорим о брзој храни, не о ресторанима.A ne...
Pljeskavica u restoranu se sprema dugo jer je reč o mesu I kategorije
Ujedno zato je i skupa
Po ćevabdžinicama se koristi mezo III kategorije pa zato ide mnogo brže.
A oduševimo se ako je meso II kategorije onda ti je to hit ćevabdžinica.
I ja istoЈа и говорим о брзој храни, не о ресторанима.